První vykouření od muže

Mar 20, 2022 · 4,332 views legolas2

Jednou jsem byl celý večer pít s kamarádkou, znáte to, prostě si jen povídáte, pijete jedno pivo za druhým, a pak jdete každý domů s tím, že jsem měl popito možná trošku více než je zdrávo. Tím se ve mně probouzela jistá dávka vzrušení. Bylo možná mezi druhou a třetí v noci když jsem dorazil domů a nenapadlo mě nic jiného než otevřít amatéry s tím, že bych si ho třeba vyhonil, jelikož už jsem pár dní neupustil páru, a zásobu k vystříkání jsem měl docela naditou.

Myšlenka toho, že bych chtěl něco vyzkoušet s mužem mi vrtala v hlavě už hodně dlouho. Tak dlouho jak jsem i projížděl inzeráty na téma „on hledá jeho“ i chat „Bisexuálové“ na který jsem zavítal i tentokrát s tím, že „co kdyby náhodou“, tak jsem tem pravděpodobně napsal, jestli je tam někdo z mého okolí (už si nevzpomněl jestli jen na psaní nebo hned na reál, v ten jsem v tu chvíli asi ani nedoufal tak narychlo).

K mému překvapení se mi v podstatě okamžitě do zpráv ozval jeden muž s tím, že bydlíme ve stejném městě a co že tu hledám. Chvíli jsme si psali o tom, že bych si ho chtěl nechat vykouřit, že bydlí asi 20 minut chůze ode mě, a máme vzájemně vlastně stejné představy o tom co by se mělo odehrát. Tak jsme si v těch pár zprávách jen ještě domluvili, že se potkáme a provedeme to venku(jelikož jsem až moc nedůvěřivý člověk na to abych hned přijal pozvání k němu domů), a sejdeme se cca za půl hodiny. Šel jsem si tedy dát rychlou sprchu, během toho jsem do sebe doma nalil ještě dva panáky a vyrazil na místo, které jsme si domluvily.

Celou cestu jsem nevěděl, jestli se třesu tím jaká je venku zima, nebo tím, že jsem tak nervózní. Když jsem po 15 minutách dorazil na místo, tak už tam čekal. Jelikož jsme uprostřed noci byli jediní lidi venku v celém širém okolí, tak jsme se poznali bez problémů. Představili jsme se, a já se ho zeptal kam tedy půjdeme? Na to odvětil, že hned ve vedlejší ulici ví o jednom místě, které je mimo hlavní cestu a nesvítí na něj moc pouličních lamp. Tak jsme tam vyrazili a po cestě si povídali o tom, že pro mě je to s mužem poprvé, přiznal jsem se, že jsem docela dost nervózní i pod vlivem alkoholu, atd. (Na přesnější detaily o rozhovoru už se moc nepamatuji)

Když jsme po chvíli dorazili na místo (byla to taková starší budova s nakládací rampou u které jsme se zastavili) tak jsme se postavili naproti sobě, rovnou mi sáhnul rukou do kalhot a začal mi ho honit. Potom si kleknul, a vzal ho do pusy. Chvíli trvalo než se mi z nervozity postavil, a měl jsem velmi snížené pocity z toho, že je to příjemné, a zároveň z toho, že mi tohle dělá chlap. Během toho, co mi ho kouřil mi střídavě masíroval koule, a hladil pod tričkem po těle až k bradavkám, které občas jemně zmáčknul. Střídavě mě honil, kouřil a když to na mě už přicházelo, tak si ho nechal zasunutý hluboko v puse, aby ani troška nešla bokem, celé to vyplivnul na zem a ještě mi ho pořádně vysál do poslední kapičky. Potom jsme ještě prohodili každý pár slov o tom jaké to bylo, a každý si šli vlastní cestou.

Doma mě čekala ve vzkazech zpráva, že to bylo super, ať se ozvu, až budu chtít zase.