Poprvé s mužem jako CD

Apr 5, 2022 · 2,591 views JenTakCd

Ahoj, jmenuju se Lukáš, ale v soukromí si říkám Lála a strašně rád se převlékám do ženského oblečení a hlavně prádla. Když si natahují silonky a kalhotky, je to pro mě hrozně vzrušující. Ani nevím proč, jestli to dělá ta jemná látka nebo pocit, že se stává někdo jiný, nevím. Ale každopádně se mi to hrozně líbí. Ne mi 45 a tyhle touhy mám už snad dvacet let, jen odvaha, vzhledem k tomu že žijí hetero a ještě k tomu ženatým životem mi v tom brání. Nejhorší na tom je, že touha je pořád větší. Mít tak jednou v puse chlapské tvrdé péro. A co teprve v zadečku. Ze začátku byly ty touhy pouze o penisu, ale postupem let mám chuť se s tím chlapem milovat úplně celý, jako žena. Jsem divný ? Jsem. Já to vím, ale nemůžu si pomoct.

Po dlouhém váhání a vybírání a odmítání na poslední chvíli a přemlouvání sama sebe jsem se rozhodl. Kupodivu zde na Amaterech. Když už jsem myslel, že tady prostě nejde nikoho najít, ozval se a bylo to rychlé. Měl prostor, vypadal úplně normálně, klasický chlap po padesátce a mírným bříškem, pero měl asi jako já, je mu 52, rozvedený a dalo se s ním víceslovné komunikovat.
Domluvili jsme se na středu v oaum ráno. Přijel jsem k němu, ve dveřích jsme se s úsměvem seznámili a já ho poprosil o 20 minut strpení a koupelnu. Možná jsem to vzal rychle, ale proč si dlouze povídat, když stejně oba víme o co jde a na co se těšíme. Začal jsem mírným makeupem, decentní líčením a parukouna mikádo, pak už jen bílé samodržky, kalhotky, podprsenku a průsvitné šatičky na ramínko délky do půli stehen. Když jsem vycházel z koupelny, volal na mě, ať přijdu za ním do ložnice. Ležel v posteli úplně nahý a pero už měl pěkné ztopořené. Asi se těšil víc než já. Stoupl jsem si k okraji postele a díval se na něj. Asi trochu nervózně, protože mi řekl, ať si sednu za ním na postel a o nic se už nestarám. Jakmile jsem dosedl, on kupodivu vstal. Otočil se ke mně čelem a já už věděl, co přijde a na co jsem se roky těšil. Přistoupil o kousek blíž a já ucítil doposud nepoznanou vůní. Vůní mužství. Vůní erekce. Teď už se špičkou žaludu dotýkal mých rtů a já to nevydržel a taky jen špičkou jazyka ho olízl. Měl tam známou kapicku, kterou jsem olízl a díval se, jak se pomalinku odlepuje od žaludu než úplně zmizela v mých ústech. Chutnala mírně slaně a strašně jsem si to užíval. Stáhl jsem mu předkožku , ruce si dal za záda a začal ho lízat, kouřit a laskat na celém podbřišku. Myslel jsem si, že kouření až po okraj bude hrozně těžké, ale šlo to úplně samo. Těch 15 cm mi tam vklouzlo jak nic a on byl v extázi. B tak velké, že začal bez varování stříkat. Polykat jsem si ještě netroufl, takže i když mi to nastříkal do úst, nechal jsem to po chvilce pomalinku vytéct ven. On mě začal líbat a své vlastní semínko ze mě celé pomalu slízal a slibal. Což už jsem taky nevydržel a začal se honit. Asi za 20 sekund bylo hotovo a narozdíl ode mě to on všechno spolykal. Úplně jsem se třásl v extázi a tiskl si jeho hlavu do svého klína. Nikdy bych nevěřil, že to může být tak krásné. Dali jsme si pár minut pauzu - já na cigáro a on na WC a pak se vrátili už zase roztoužení do postele.

Zajom vás, co bude dál ? Napište. :,-)