SNY SE MAJÍ PLNIT.

Apr 21, 2022 · 3,748 views 23233232

Bylo mi asi náct let, základní dochazkou povinný kdy mě starší výdělečně činný kamarád bral sebou do práce kde jezdil na odtahovce. Takže mé prazdniny se odehrávaly v duchu cest převážně do zahraničí pro ztroskotané turisty a práci na dílně. Tady to vše začalo. Objevila se zde na návštěvě. Přítelkyně jednoho z dílenských. Krásná štíhlá blondýnka s krásnou postavou a výstředním sexy oblékáním. Ta holka přesně věděla co na sebe obléci aby se za ní otočil snad každý chlap a možná i žena.
Co si budeme povídat, když sem ji prvně spatřil nemohu od ní odtrhnout oči. Nejen že byla krásná, milá, usměvavá, ale i její šatník byl plný vyzývajících kousků, který vždy podtrhují boty převážně na podpatku.
Myslím na ni den co den a představuji si ji při mé mladistvé masturbaci jak spolu souložíme na všechny možné způsoby které sem měl nastudovány z porno videí. Takhle sem ji potkával nějaký ten rok a vzdy sem byl rád za volné oblečení kde nebylo vidět jak se mi při pohledu na ni staví. Takže mladistvý sen byl jasný. Tebe holka chci!!!
Rok se s rokem sešel a já vystudoval střední, udělal řidičák na kamion, našel si holku a myšlenky na Blanku zůstaly v zapomnění. Po několika letech se objevila. Jedu si na kole přírodou, zastavím se u jednoho místního hradu pro načerpání sil. Sedím na lavičce, datluji sms, slyším někoho přijíždět, zvednu oči a v tom ji uvidím. Naše pohledy se setkají, hned úsměvy od ucha k uchu, pozdrav a pusa na líčko na uvítanou. Proběhne konverzace o životě atd. Je až zvláštní, že ani jednou nebyla minuta ticha. Chvíli sedíme na lavičce, chvíli se procházíme kolem hradu který si prohlížíme včetně malebného okolí a ja mam konečně čas si prohlédnout jak je můj sen stále dokonalý a ve sportovním kdy ji vidím poprvé vážně sexy. Cestu zpět obsolvujeme spolu az k jejímu domu. Aby taky ne. Bydlí o ulici vedle, kde se rozloučíme, předáme telefonní kontakt a ja už čekám až se domluvíme na další společnou vyjížďku.

Po pár dnech to nevydržím a píši jako první zda nezajedem na kratší projížďku, mám dnes práci jen krátce, tak by to šlo. Odpovědi sem se dočkal do pár minut a vše domluveno. Ve čtyři mně čekej na rohu ulice. Bylo to hezky strávené odpoledne při sportu se sexy ženou o 16let starší než já, který skončil dlouhým povídáním na schodech domu ve kterém bydlela do večerních hodin. Od téhle chvíle byla komunikace po sms častější a častější, občas se mnou jela kamionem na krátký výlet, kdy se nebála řídit čímž mě přitahovala ještě více až sem dokázal vytěsnit můj stud a vysoukal z mé hlavy pocity k ní avšak pouze v sms. Po pár dnech konverzace sem ji vyzvednul před domem a vyrazili na smluvenou večeři. Byla tak krásná když sem ji spatřil jak se blíží k autu. Vysoké podpatky, roztrhané upnuté rifle s košilí ve které vykukovalo její menší poprsí a vlasy vyčesané jako by byla právě plesová sezóna. Sedla do auta a já musel být v ten moment rudý až za ušima. Dokonce sem zapomněl předat růži jako správný gentleman. Při vstupu do restaurace mě zaujaly pohledy několika hostů. Docela bych rad věděl co si mysleli. Krásná žena s asi 22 letým uchem v triku, džínách a teniskách na nohou. Večer proběhl v poklidu s občasným dotekem a pohlazením.

Je čas zaplatit, jsme jedni z posledních hostů, zvedáme se od stolu a vyrážíme na cestu domů. Blanka chce abych ji pribrzdil na parkovišti u řeky, ja zastavím a očekávám, že si chce odskočit. Žádné otevření dveří se nekonalo, ale ucítil sem její ruku za krkem aby si mě přitáhla blíže a mohla mě políbit. Teď zpětně mám pocit že líbání trvalo celé hodiny, ke kterému se přidávalo hlazení a osahávání. Usoudili jsme, ze bude lepší když zmizíme někam na polní cestu dál od civilizace. Ihned po zastavení byl rychlý přesun na zadní sedačky asi jako chtíč. Při líbání sem byl spoután nasednutím a kdy sem přišel o tričko ani nevím jak. Ja se věnoval prozkoumávání zadečku který byl napůl odhalen z bokovek džín. V mžiku jsme se ocitli oba nahý při svitu měsíce, ale to uz byl hezky tvrdý při dráždění její rukou a jazýčkem, který péro vůbec nešetřil . To sem ještě nevěděl, že zažívám druhé z nejlepšího orálního uspokojení.(o tom nej někdy příště) Měl sem co dělat abych hned nevystříknul jak švestkový knedlík. Já měl čas prozkoumat rukou její hladký rozkrok. Ten pocit cítit tu vlhkost mě přiváděl do tranzu. Když už sem nevěděl jak můj výstřik oddálit, zvedl sem Blanku a líbal ji dokud aspoň trochu neopadlo mé prvotní vzrušení chýlící se k orgasmu. Mlčky si na něj nasedla bez jediného zaváhání. Ten pocit toho tepla byl krásný. Pořád sem se snažil do ní přirážet, kde sem byl uveden v omyl že ja sem ten dole a ať nic nedělám. To kroužení boků a ježdění dopredu dozadu bez jediného pozvednutí pánve nenechal v klidu ani mou paničku a cítím jak její šťávičky stékají až na mé koule. Šeptám že za chvíli budu, tak dostávám upozornění že nebere antikoncepci a nesmím strikat dovnitř. No to brzo, už bylo vážně na mále. Stihlo se to a vse skončilo v pusy. Až se vse spolknulo jen prohlásila ani kapička na zmar a jeste jej oliznula a vysála tu poslední kapku snad až z paty. Další hodinu jsme se k sobě tulili, líbali, povídali. Nastal čas vyrazit domů. Celou cestu mam její hlavu na mém rameni a ja ruku na jejím stehýnku. U domu proběhne líbání a přání hezké noci se loučíme.