Předsvatební nevěra I

Apr 25, 2022 · 5,195 views 23233232

Sedím si na baru se sousedem v jedné zdejší dost vyhlášené restauraci. Lidi přichází odchází vždy kolem baru, tak je možnost se poohlédnout. Samozřejmě dojdou dva páry a souseda vsichni pozdraví, a proč taky ne, když zná snad celý okres jako revizní technik. Jak to tak bývá piva přibývalo, do toho nějaký panák a já začal pokukovat po jedné ženě z téhle čtveřice. Ale jak to jen sakra udělat?? Jak se zkontaktovat?? Ja to její manžel či přítel?? Nenapadlo mě nic lepšího než se na ni neustále dívat. Bohudík sem měl výhled pěkně přes bar. Jak ale navázat kontakt?? Počkat až pujde na záchod a počkat ji tam?? Ano!!! Všimla si, že z ní nemůžu spustit oči!!! Když se vracela z toalety, zastavila u nás a říká sousedovi, jestli ji představí kamaráda. A hned byla první seznamovací pusa za náma. Prohodilo se pár vět ( no po pravdě ani nevím o čem v alkoholovém opojení) a odešla zpět ke stolu. Než odešla domů proběhlo pár dlouhých setkání našich pohledů a pousmání.

Asi dva týdny nato potkám souseda u bytovky a říká: Marcela volala a prosila abych jí dal tvé telefonní číslo, tak sem ji odpověděl, ze se za půl roku ženíš a nic jí nedal. Tak to si kamaráde pěkně podělal mu říkám a vytáhl sem z něj její. Můj okamžik nastal v momentě kdy sem vypadl z bytu na mou další pracovní cestu. Ihned sem psal sms co sem sotva dosedl do kamionu. Od pondělka probíhala konverzace, volání a už v pátek jsme se měli potkat. Co čert nechtěl samozřejmě sem se zasekl na Slovensku a přijel domů až kolem osmé večer. No nic, rychle zaparkovat, dojet domů, dát mé budoucí ženě pusu, naplnit a zapnout pračku, dát sprchu a odcházím na pivo, tak jako každý pátek, ovšem s tím divadlem, že se mě moc nechce, ale slíbil sem to klukům.

Vyrážím, mám pred sebou asi kilometru pěšky na smluvené místo do baru, kde čekala u vína s kamarádkou, asi hodinku posedíme a všichni se přesouváme přes cestu kde se kamarádka odpojí, že jde domů. My vklouzneme do sportbaru, sedneme si těsně vedle sebe, objednáme panáky a nealko. Mám neskutečný výhled do jejího výstřihu. Tenhle pohled mě baví od prvniho okamžiku kdy sem ji uviděl. V hlavě se mi honí myšlenky zda jsou to čtverky, nebo i větší?? Jak jsou asi pevné, jaké má bradavky??! Q co dole?? Má vůbec kathotky?? Nevěřím že by se vlezly do tak těsnýh džín. Večer ubíhá, já se dozvídám kolik má vlastně let. Neřekl bych to do ní, o 12 víc jako já. To sem vážně nečekal!! Ale tak co. Starší ženy mě vždy přitahovaly a přitahují dodnes. Je něco po půlnoci, nastal čas jít domů. Doprovázím můj nový objev domů, naštěstí to není daleko a po cestě, dojdeme ke vchodu a dostávám pozvání zda nezajdu nahoru na kávu. Tak nějak sem s tím počítal a kdyby nepřišlo asi bych byl hodně zklamán. Jdeme nahoru asi do třetího patra, po schodech mám čas výstup trávit kocháním kroutících se boků a vyšpulené prdelky. Po zutí bot se vydávám do kuchyně kde už se vaří voda na kávu a v ledničce se vybírá sedmička bílého pro tenhle významný okamžik. V poklidu vypijeme kávu, kterou zapíjíme vodou a hostitelka uleje víno do skleniček. Proběhne přípitek, dlouhá pusa a pokračujeme dál v konverzaci. Marcelka však zpět neusedne ale popíjí opřená zády o kuchyňskou linku a ja mám dostatečný prostor a rozhled kochat se její postavou. Ani nevím co mě napadlo se zvednout, přijít k ní, chytnout ji za ouškem za vlásky a začít ji líbat. Nešlo nás odtrhnout od sebe, tela byla spletena k sobě. Sundala me triko, začala rozepínat kalhoty, Svlékání je potřeba opětovat. Přeci tady nebudu nahý jen já sám. Sundal sem halenku,.... Ten pohled na ty krásně velké prsa.... Hned sem je musel zkusit zmáčknout, hmmmm tak velké a pevné, to snad není ani možný. Rozepnu podprsenku, sundám a světe div se!! Zůstaly stále na svém místě. To musí být sen, ze ktereho se dostávám s džínama a trenkama u kotníků s tvrdým pérem v její ruce. Snažím se dostat z nohavic, ale to už sem tažen za ptáka někam do chodby. Rozsvítí se v koupelně, oba shodíme své zbytky oblečení a čekáme až poteče teplá voda. Úžasné cítit naše těla tisknoucí se k sobě pod sprchou, vzala mýdlo aby jsme se mohli vzájemně namydlit a ruce lépe klouzaly po těle. Kdyz se rukou pověnovala memu rozkroku a koulím, tak byl hezky v pozoru. Otočila se zády a ja měl možnost líbat její krk, jazýčkem rejdit po ušním lalůčku a o toho masírovat pevné prsa kdy sem občas zkusil zmáčknout bradavky. Odměna byla jistá, zavzdechání a tisknoucí se zadeček k mému péru. Není to krásný pocit?? Mít možnost sáhnout si všude včetně již nažhavené kundičky?? Ještě teď když o tom píši sem vzrušením bez sebe!!!

Co bylo dál a kdy to skončilo?? To si necháme na jindy. Budu rád za každý komentář jak co zlepšit. Mám vůbec pokračovat???