Pro tebe ...

Apr 28, 2022 · 1,565 views chceme-par

Zaváží ti oči a posadil tě na gauč, přívedu společnost - mladou krásnou světlovlásku s pevným poprsím. Nechám tě aby sis ji pořádně osahal. Poté se mi dvě políbíme a jdeme se o tebe postarat. Ona si před tebe klekne a bere si do pusy tvoje velké péro já sedím za tebou a masíruji ti šíji a hlavu. Kouří ti ho opravdu poctivě, olizne ti uzdičku a pomalu si co strká do pusy, přitom ti druhou rukou lehce mačká koule. Já tě stále masíruji sem tam se k tobě přitisknu a políbím...
Mrkne na mě já přikývnu, otočí se k tobě zády vezme tvoje ruce a přeje si jimi po celé délce těla a pak ti pomalu usedá na tvoje péro. Má opravdu hodně vlhkou kundičku, jak se těšila na tvoje péro. Já si zatím kleknu před ní a snažím se jí lízat klitoris, ale přiraží tak rychle, že je to skoro nemožné. Občas zastaví sesedne z tebe a já si nachvilku strčím tvoje péro do pusy a pak olíznu její kundičku a péro tam vrátím.
Po chvilce z tebe sesedne a já ti rozvážu šátek, co máš na očích. Je čas, aby ses podíval, jak si užíváme my dvě. Obejmem se a dlouze se políbíme, hladime se. Lehneme si na gauč a pokračujeme v líbání, mé polibky směřují pomalu k jejímu klínu. Konečně si můžu pořádně pohrát s její kundičkou. Jazykem ji prřejíždím po poštěváčku a prstem ji dráždim v kundičce. Ty se chvíli na nás díváš a pak ji jdeš strčit péro do pusy.
Vyměníme se, teď má hlavu ona mezi mýma nohama a saje mi poštěváček. Ty mi jdeš nachvili vymrdat pusu, ale potom se vrátíš k ní a strčiš ho do ní a pořádně ji náklady. Po chvílce si lehne na mě a ty máš najednou před sebou dvě kundičky a nastříačku si nás užíváš zatím co my se líbáme.
Nakonec se postavíš a my si klekneme před tebe, kouříme ti ho, poté dáme prsa k sobě a ty nám je postříkaš....