Grilování

May 14, 2022 · 3,040 views an32

Klára je moje první opravdová láska. Je to už dávno, co jsme se rozešli, ale přesto ji, hnědookou krásku se správně oblými proporcemi a štíhlýma nohama, stále miluju. Klára je bisexuální, po našem rozchodu jsem ji občas potkával s partnerkami a myslím, že je v podstatě trochu dominantní. Jen si to úplně nepřiznala a možná to neuměla využívat. Možná mě přitahuje právě ta potvora, co v ní dříme a čas od času se projeví.
Eliška je nádherná lehce oplácaná, šťavnatá bruneta. Je to má žena, jsme spolu už pár let a já ji opravdu miluji. Eliška se s Klárou nezná a samozřejmě neví co k ní cítím.
A já jsem submisivní, perverzní fetišista a těší mne ponížení a podřízení, uspokojování ženy.
Celé se to vlastně stalo jen náhodou. Našel jsem po letech kontakt na Kláru, vyměnili jsme si pár zpráv, já se přiznal, co k ní cítím a měl jsem pocit, že si vcelku rozumíme. Klára je jediná, kdo o mě ví vlastně vše. Co mě vzrušuje, ví o mých fantaziích i o mém životě. Když nás Klára pozvala na grilování, byl jsem trochu překvapený, ale Klára mě ujistila, že pozvala pár dalších kamarádů, ona sama tam bude se svou partnerkou a půjde opravdu jen o přátelské posezení u dobrého jídla a pití. Prostě se jen potkají staří známí a navzájem se seznámí s partery aniž bychom je zbytečně zatěžovali tím, že já s Klárou jsme kdysi byli něco víc.
První překvapení pro mě bylo, když jsem znovu po letech uviděl Kláru. Ne jen, že jí roky na ničem neubraly, naopak. Dveře nám otevřela oslnivá žena se světlým melírem a těma nejúžasnějšíma hnědýma očima, jaké jsem viděl. A já byl zase ztracený. Druhý šok následoval vzápětí, když nám představila svou partnerku. Zářivá rusovláska s tělem Venuše a pohledem, že by skály pukaly ve kterém se ale zračila až oddaná láska a nesmírná touha po Kláře. Vlastně to chápu. Klára je bohyně ke které vzhlížíme.
Vzájemně jsme se představili a vstoupili dál. Bylo tam ještě pár dalších přátel a tak jsme se zapojili do hovoru a užívali si příjemný večer. Bylo sice trochu horko a zejména u grilu jsme se trochu zapotili, ale maso bylo výborné a večer ubíhal.
Pak Klára navrhla, že bychom si mohli dát panáka na stvrzení přátelství a já se rozhodně nebránil. Chtěl jsem jít nalít, ale Klára mě zarazila, že se o to postará a jen mi stihla pošeptat, že pro mě má něco speciálního. Pak každému podala sklenku s nalitým nápojem. Přiťukli jsme si a okamžitě, jak jsem si přivoněl, jsem pochopil. V mé sklence rozhodně nebyl alkohol. To aroma bylo nezaměnitelné, ta potvora mi podstrčila sklenku se svou močí. Podíval jsem se na ní a zaregistroval ten vítězný pohled s náznaky vzrušení a pohrdání. Pak jen lehce povytáhla obočí, jako by se ptala zda nemám odvahu se napít. Nejprve jsem jen trochu usrkl a poválel na jazyku. V ústech se mi rozlila typická hořko kyselá chuť s náznakem sladkého ovoce. Celou dobu se mi dívala do očí a sledovala co udělám. Polkl jsem a vychutnával si vzrušení, které se dostavilo. Hodil jsem do sebe zbytek obsahu sklenky, tentokrát už na ex a stále jí sledoval. Jakmile byla sklenka prázdná, jako by jsem přestal existovat. Jen mě přejela přezýravým pohledem a šla se bavit s kamarádkou. Já jsem si dlouho vychutnával chuť její moči v ústech a zároveň pocit ponížení. Nikdo neměl tušení co bylo v mé sklence a mě se z toho začínala dělat boule v kalhotách. Po chvíli jsem si vzal kousek ovoce jen slyšim vedle sebe: “Tak jak ti chutnalo?” Pohled Klářiných očí byl vyzývavý i posměšný zároveň a mě se skoro roztřásla kolena. Nezmohl jsem se na nic jiného než prosté: “Moc.”
Celá situace se opakovala ještě dvakrát. Ještě dvakrát mi Klára přede všemi, aniž by to kdokoliv věděl, podala sklenku se svou močí. Ještě dvakrát jsem si vychutnával její chuť a zároveň její pohled. Pak se Klára vytratila mezi ostatní přátele a mě totálně ignorovala. A mé vzrušení stoupalo. Eliška si všimla, že jsem trochu zaražený. Rozehnal jsem její otázky polibkem a navrhl, že bychom mohli pomalu jít. Nastoupili jsme do auta a já se hned začal věnovat Eliščiným ňadrům, hladil jsem ji po stehnech, zajížděl rukou mezi nohy a snažil se líbat. Po pár kilometrech jsme to nevydrželi, Eliška zastavila auto a přesunuli jsme se na zadní sedačku. Doslova jsem z ní strhl kalhoty i s už notně vlhkými kalhotkami a zabořil hlavu mezi stehna. Omamná vůně krásně zapařeného přirození mě udeřila do nosu a já nasával a hltal chuť její kundičky. Jazykem jsem jí dráždil na klitorisu a hned jsem zas zajížděl mezi pysky. Eliška vzrušením tekla a já polykal a dráždil jí jazykem i prsty. Mezitím se mi Eliška probojovala do kalhot a začala mě honit. Po pár minutách jsem měl vousy totálně ulepené od jejích šťáv a nemohl se nabažit té chuti. Eliška se udělala, možná dvakrát a já na jazyku cítil slanou chuť jejích orgasmů.
Pak jsme se otočili, ona ležela na zadní sedačce, já jednou nohou klečel mezi jejíma nohama a dráždil jí tak kundičku. Eliška mě honila a přitáhla si mě k polibkům. Líbal jsem jí, naše jazyky se proplétaly a já jsem stále vnímal chuť jejích šťáv i sladkou vůni dechu. Pak mě začala tvrdě dráždit na bradavkách. Kroutila a štípala až jsem sykal bolestí a vzrušením. Nohou jsem se jí snažil dráždit a věděl jsem, že už dlouho nevydržím. Eliška to věděla taky, ještě víc se přimáčkla na mou nohu a zrychlila pohyb rukou. Pak to přišlo jako exploze. Udělali jsme se téměř současně a já jsem Elišce postříkal celé břicho. Husté cákance měla úplně všude. Pak udělala něco, co mě téměř odrovnalo. Eliška si nabrala mé sperma na prst a olízla. Při tom se mi stále dívala do očí. Chytla mě za ramena a přitáhla si mě k polibku. V ústech jsem tak cítil směs chutí jejích šťáv, mého spermatu a do toho všeho vzpomínku na panáka od Kláry. Miluji je obě.