Nečakaná noc

Jan 21, 2011 · 10,299 views petrik1234

Zomlelo sa to necakane rychlo.
Partia chalanov bola na vyjazde a brazdila nocnymi podnikmi. Ked uz bolo dost hodin a vyzeralo to, ze nic neulovia, prisla Michalovi z nicoho nic smska od
Lenky, ktora bola vonku s babskou partiou. V sprave bolo napisane iba „mam chut“. Michal nelenil a Lenke hned odpisal, ze mozu ist k Tomášovi, ktory je sam doma a teda ma volnu izbu. Ona suhlasila a este s nadsazkou pridala, ze
Tomas sa bude pozerat. Obaja chalani uz boli na mieste a Michal cakal Lenku vonku, kedy dorazi jej taxik. Po chvilke prisli do bytu a len co zavreli za sebou dvere, zavreli sa spolu hned do izby. Bez zbytocnych reci sa hned povyzliekali. Ona si lahla na postel a on sa zacal venovat jej velkym prsiam.
Hladil ich a bozkaval. Bradavky jej stuhli a do pozoru sa dostaval aj Michalov vtak. Chytila ho do svojej malej dlane a zacala mu ho honit az kym nebol tvrdy ako kamen. Mala sikovne ruky, takze s nim nemala ani vela roboty. On este prstami vyskusal jej kundicku, ktora bola uz riadne mokra. Na nic necakal a vnikol do nej. Zavzdychala od vzrusenia a on zacal v nej jazdit. V tom si ale spomenul na svojho kamosa, ktory bol vo vedlajsej izbe a na Lenkinu stiplavu poznamku z sms. Na rovinu sa jej opytal, tak co, zavolam Tomasa? Nepovedala nic a on to zobral ako vyzvu. Po vyzvani sa Tomas opatrne objavil vo dverach a videl leziacu Lenku a k nej prirazajuceho Michala. Tomas, stale hanblivo, prisiel k nej a zacal ju chytat za kozy a drazdit bradavky.Ona sa len sibalsky usmiala.
Zacala hladit Tomasa cez rifle v rozkroku a ten konecne pochopil, ze to neni zart. Zhodil zo seba oblecenie a daj jej ochutnat svojho vtaka. Cumlala ho a zaroven honila a ani tentokrat jej netrvalo dlho a mala pri sebe druheho tvrdeho vtaka. Bolo na nej vidno ako si to vychutnava. Jeden curak v jej nenasytnej picke a druhy v puse. Michal k nej prirazal a ona vydychovala s fajciacim curakom. Po chvili Michal odstupil od Lenky a povedal jej, nech si vyskusa aj Tomasa a jeho penis. Pootocila sa na posteli, opat rozkrocila nohy a
Tomas si ju pritiahol k sebe. Zasunul do nej svojho kamosa a rozbehol druhu
Lenkinu jazdu. Ta uz sa zacala natahovat po Michalovom koliku, ktory bol znacne mokry od jej vlastnych stiav. Sala ho, fajcila, honila. Lizala mu vajcia a to sa jemu zasa moc pacilo.Obaja chalani si tak na striedacku vychutnavali jej horucku jaskynku, resp. sikovny jazycek, ona si zasa obe dierky nechavala so slastou naplnat. Netrvalo vsak dlho a Tomas citil, ze uz to na neho ide.
Vytiahol nadrzaneho curaka z kundicky a presunul sa k Lenkinej tvari. Ta ho pevne chytila a zacala rychlo honit. Tomasov dych sa znacne zrychlil a ona ho sikovnymi pohybmi nechala vystiekat na tvar. Na zaver mu ustami ocistila zalud od poslednych kvapiek semena. Potom si Michal otocil Lenku na styri a zacal ju sukat od zadu. Vzdychala od rozkose, pacilo sa jej, ked jej Michal sem tam pleskol po vystrcenej prdelke. Jazdil v nej celkom dlho, no po par drinkoch z vecera s a akosi nemohol spravit. Prisiel teda rad na Lenku. Ta si lahla na chrbat a Tomas ju zacal prstovat. Najskor dva prsty, za chvilu pridal treti a ked uz bola tak akurat uvolnena a pekne rozmocena, pridal aj stvrty prst.
Zacala vzdychat a stonat, prirazala ako sa len dalo k Tomasovej ruke. Po par sekundach zacala sialene kricat, spojila nohy v krci a zacala so sebou metat.
Vysldkom bola uplne zmacana Tomasova ruka. Michal sa isiel dat sprchu na osviezenie, nechcel predsa ostat jediny neuspokojeny. Po chvilke zavolal k sebe
Lenku, oddychujucu po silnom orgazme. Ta bez vahania skocila k nemu. Zacali sa spolu mydlit a umyvat. Po tom co sa o seba obtierali a ona mu ho honila, vedel ze sa uz teraz urobi. Povedal jej nech si klakne a chyti si svoje velke prsia.
Pri tomto krasnom pohlade jej Michal vystriekal svoju davku semena na tvar a na kozicky. Potom uz len dokoncili sprchovanie a vsetci isli spat.