Poprvé s párem na SK

May 20, 2022 · 3,404 views 23233232

Pár let zpět, kdy sem makal v Trnavě bylo po večerech času a času. Taková ta nuda kdy se skončí s prací okolo páté odpoledne a začíná se ráno v šest. Nikde nikdo na pokec, takže se večery odehrávaly ve stylu brouzdání po netu a taky hlavně zde na amatérech. Na chatu vklouznu do místnosti slovensko jako několik dní před tím, zkouším najít někoho v okolí a ozve se modrý nick zda bych měl zájem se sejít v trojce s párem. Odepisuji proč ne, ale taky si nedělám žádné iluze. Všichni víme jak to zde chodí. Na druhou stranu mám čas, slovo dalo slovo a druhy večer jsme domluveni na setkání s mužem na benzince která je kousek. Stále tomu nedávám žádnou šanci, říkám si kdoví co to bude zač atd. ale taky nemám co ztratit, když nepřijede aspoň si nakoupím v Kaufu a pojedu zpět dál rozjímat. Nastal den D a hodina. Okoupu se, oholím se v rozkroku, co kdyby náhodou a vyrážím. Sem mile překvapen. Dorazil!!! Slovo dalo slovo a vyrazíme auty směr Sereď, kde vyzvedneme asi čtyřiceti letou ženu Martinu s nádherným upnutým trikem. Na první pohled bylo vidět že spodní prádlo asi nenosí. Nač taky, pevné trojky krásně doplňovaly dlouhé černé vlasy do culíku. Nasedneme do mého auta a razíme za město, celou cestu se nemůžu soustředit z nervozity a taky mé myšlenky byly v jejích legínách a přemýšlení zda má ta mrška vůbec kalhotky. Naštěstí náš seznamovatel je oproti mě dost výřečný a dokázal můj jazyk rozvázat. Přece jen nejsem úplně komunikativní typ s někým koho vidím poprvé a ještě při takové akci.

Jsme na místě zaparkováni na pustém místě mezi poli, sedáme na zadní sedačky. Martina je uprostřed kterou začínáme na střídačku líbat a osahávat. Zatím co přišla řada na mne abych se předvedl co dokáži jazykem já, kolega roztáhl její výstřih tak, že byly vnady najednou venku a ja musel okusit sát její bradavku. V tom cítím ruku jak mačká přes kraťasy mé péro. Stáhnu si kraťasy včetně boxerek ke kolenům a usnadňuji tím naší krásce dostat se k mým koulím. Oba se snažíme dostat pod její legíny, ale brání se, důrazně nám dala najevo, ze tohle necháme na jindy, nechává nas pohrát si s poprsím až do našeho výstřiku.

Takže moje první trojka zůstala u laskání a uvolnění tlaku mužům. Odvážím je zpět do centra Seredě s různými pocity. Ještě prohodíme pár vět a odjíždím. A co mam v hlavě po cestě zpět?? Uvidíme se ještě??