Výroční trest

Jun 3, 2022 · 1,520 views LittleBabe

Tato povídka je pro mou Sany. Je pátek večer a já jedu na zastávku, kde mám nastoupit do autobusu za mou Sašou, se kterou strávíme víkend v bytě ve vedlejším městě po mém dědovi. Včera jsme na dálku oslavili společný půlrok a tento víkend má být náš výroční. Jedu na zastávku a přemýšlím nad tím co mě čeká. Slíbila mi, že mě potrestá, kvůli fotkám v mobilu, které jsem ji nechtěně poslal. Tento víkend je zkrátka její a já mám v plánu ji být po vůli. Co mě asi čeká? Zamkne mě?

Když nastoupím do autobusu, ona si přesedá dopředu, pozdravíme se a já cítím, jak se topím v jejich nádherných očích. Když se autobus rozjede, políbíme se a ona mi hned šáhne na stehno. Cítím její vůni a v její blízkosti se cítím šťastný. Na bytě ji čeká velká kytice a menší dáreček v podobě zlatého plastového prasátka. Její polibek a „DĚKUJI“ je pro mě největší odměnou. Pustí se do přípravy večeře, pozoruji ji a přemýšlím nad tím, zda se dnes po dvou týdnech dočkám orgasmu. „Jaký si měl den? Vypadáš unaveně.“ ptá se s úsměvem. Tím mě vyvede z hříšných myšlenek a po pár minutách už večeříme. Po společně shlédnutém filmu se zvedne a říká „Jdu se okoupat. Nikam mi neuteč.“ Směje se vlastnímu vtipu, brouká si a jde do koupelny, kde se zavře.

Po pár minutách se vrací, je nahá a říká „Pojď zhasneme a vylížeš mě. Už se těším na tvůj jazýček.“ Zhasne světlo, nahá si lehá na kuchyňský stůl a roztáhne nohy.

Já přijíždím k ní a políbím ji na stehno. Ona jen vzdychne, a ještě víc roztáhne své nohy. Její kundičku mám přímo před očima, dávám ruce na její zadeček a olíznu ji. Cítím její vůni a teplo. Olíznu poštěváček, vezmu ho mezi mé rty a začnu jemně sát. Přecházím v lízaní a dráždění pošťeváčku, její šťávičky se pomalu uvolňují a já si užívám její chtivé pičky. Po pár minutách dráždění vrní a je celá mokrá. Opět ji políbím na stehno a dávám svůj prst do její dírky, pak se opět pustím do sání a dráždění poštěváčku. Druhou rukou ji hladím zadeček a cítím, jak se její sténání stupňuje. Po pár minutách ji přivádím k hlasitému orgasmu a její stehna mi svírají hlavu. Ona se odtahuje se slovy „DOST“, ale můj jazyk nepřestává a já sice už méně intenzivně slízávám její šťávičku. Cítím, že mám mokrý obličej, přecházím v líbání jejich stehen, její vůně mě přivádí k šílenství.

Když je spokojená seskočí ze stolu, políbí mě a řekne „Děkuji.“ Kleká si přede mě, rozepíná mi kalhoty a vytahuje můj penis. „Juj on teče. Nesmíš stříkat!“ Pak už ho olízne a bere můj žalud do pusy. Začíná mě kouřit. Je vidět, že si ho vychutnává. Já ji hladím záda a vlasy.

Můj orgasmus se blíží, přestanu ji hladit, dávám ruce na vozík a syknu „Prosím už…“

Ona přestane a začne prstem dráždit můj žalud, poté silně zmáčkne mé koule „NESMÍŠ!“ Pak ho opět vezme do pusy a dráždí mi ho tak ještě pár minut. ¨

„Tak konec, zítra musíš být nadržený a hodný.“ Přetáhne mi zpět trenky a políbí mě. Zvedá se a utírá si svou mokrou kundičku. Pak už začíná chystat postel. Po chvíli mě přesouvá na postel a svléká mě do trenek.

Lehá si ke mně a přitulí se. Její blízkost a nemožnost se ji dotknout mě přivádí k šílenství. Přitom chci vydržet a splnit její přání – BÝT POSLUŠNÝ. Můj penis stojí a já myslím jen na to, jak bych ji povalil a vášnivě pomiloval. Mé tělo mi v tom není spojencem, dotýkám se alespoň jejího obličeje a hladím ji.
„Miluji tě! Svlečeš mi trenky?“ říkám a pohlédnu ji prosebně do očí.
„Na co? Raději mě obejmi.“ Otáčí mě na bok, objímáme se a ona mě hladí. Pomalinku se nám zavírají oči a já po chvíli usínám.

Ráno se probouzí až po mě, krátkým mazlením prodlužujeme čas v posteli. Dotýká se mého těla a tulí se ke mně. Ranní erekce je tím ještě umocněna. Mému penisu se její ruce až na pár jemných dotyků vyhýbají. „Miluji tě lásko! Jsem jen tvůj!“ Snažím se ji trochu v lichotit.

„Já vím. Já tebe taky miluji.“ Z jejího tónu je jasné, že ví, o co se snažím. Odtáhne se a letmo mě políbí. „Vyčůrám se a udělám ti kávu. Neuteč mi, ano?“ ospale se zasměje vlastnímu vtipu.

Když se vrátí odkrývá mě a stahuje trenky. „Už se uklidnil. To jsem ráda. Dáme dnes kalhotky?“ Usměje se, nečeká na odpověď a obléká mi moje krajkové růžové kalhotky. Jen co mi je obleče, už mi opět stojí. Ona dělá jako by nic, dál mě obléká. Po chvíli sedíme u snídaně a plánujeme kam vyrazíme.

Celý den rychle ubíhá – procházka, výborný oběd, nákupy a setkání s mou rodinou. U oběda mi Saša oznamuje, že domluvila návštěvu. Už dlouho se bavíme o tom, že bychom mohli domluvit muže, který by ji přede mnou ošukal. Já neměl nic proti, ale nečekal jsem, že to domluví už teď. Když viděla můj zaražený výraz, zeptala se, zda to není problém. Místo odpovědi jsem ji vzal pod stolem ruku a položil ji do klína. Její oči se zajiskří a řekne „Dobrá.“ Po obědě nám objednám skleničku portského a připijeme si na naše společné výzvy.

Ve čtyři odpoledne už vyrážíme směrem na byt. Na cestě nervozita nás obou stoupá. Na bytě mi oznamuje, že za půlhodiny je tady a jde se okoupat. Když vyjde z koupelny je oblečená v krajkové noční košilce a příjemně voní. Přichází ke mně a políbí mě. Cítím vůni sprchového gelu a příjemné teplo jejího těla. „Miluji tě.“ špitne a začneme se líbat. Nakonec mi dá mou ruku na její kundičku – je mokrá! Pak už se domlouváme se, že zůstanu v kuchyni a můžu koukat ze dveří. Vidím, jak je nervózní a snažím se být klidný.

Jakmile zazvoní zvonek, řekne „TICHÉ PRASÁTKO.“ Naše smluvené heslo, kdy mám jen mlčet a dělat co ona řekne. Pak jde ke dveřím a pouští ho dovnitř. Slyším, jak ji objímá a ona mu děkuje za čokoládu. Když vejdou do kuchyně podáváme si ruku, pak už jdou kolem mě do obýváku. Nabízí mu víno, když odmítne tak nalévá alespoň sobě. Nejprve se jen tak baví, v rozhovoru je cítit nervozita. Po chvíli se začnou mazlit. Je to zvláštní pocit sedět a nic neudělat. On se pak svléká do trenek, začíná jí lízat a prstit. Slyším její stenání a zvuk její mokré pičky.

Po pár minutách se Saša posadí na gauč a stahuje mu trenky. Chytá mu jeho polotvrdé péro a já za chvíli vidím, jak jeho špička mizí v její puse. Je opravdu velký a já začínám dost žárlit, přitom mi stojí a mé vzrušení je na maximu. Je to opravdu zvláštní pocit. Když mu už krásně tvrdě stojí, Saša mu nasazuje kondom a kleká si na gauč. On do ní pomalu zajede a začíná ji v pravidelném rytmu šukat, plácá ji u toho po zadku. Saša hlasitě sténá a užívá si to. Jsem rád, že si to užívá. Užívám si to i já a začínám si ho dráždit přes kalhoty. Po pár minutách zběsilé jízdy si ona opět kleká a nechává si postříkat své prsa. Přijde mi to ukázat, je toho pěkná dávka. Chvilku si provokativně hraje se svými prsy a pak si přede mnou jeho sperma utírá. On se pomalu obléká, poté ji letmo políbí a ona ho vyprovází.

Když se Saša vrátí jde ke mně, pobroukává si a začíná mi rozepínat košili. Dívá se mi do očí a já vidím, jak je spokojená a šťastná. Když je košile rozepnutá, sjede mi rukou do klína „Co to tu máme?“ Usmějeme se na sebe, políbíme se. Ona mě obejme a stiskne. Políbím ji a cítím její vůni, která mě ještě víc dráždí a vzrušuje. Opře se o vozík, a ještě jednou mě políbí. Já ji začnu líbat na krku – to má ráda. Odtáhne se, pobrouká si krátkou melodii a napije se vína.

„Miluji tě!“ řekne a svléká mi košili. „Tak teď mě krásně vylížeš.“ Lehne si na stůl a roztáhne nohy. Přijedu k ní a pustím se s chutí do její použité kundičky. Stená a u toho mi popisuje, jak se ji šukání s cizím líbilo. Cítím intenzivní vůni mé vzrušené ženy a jsem v sedmém nebi.

Když ji přivedu k orgasmu seskočí, podívá se mi do očí a řekne „Víš, co bude následovat?“ Přejde do obýváku, kde chystá rákosku a plácačku. Po chvíli už ležím nahý na gauči. Štípne mě silně do bradavky a ptá se„Líbilo se ti to, koukat na svou ženu, jak šuká s cizím?“ Nečeká na odpověď a zakousne se mi do druhé bradavky.

„Auu! Anooo, líbilo!“ vyjeknu. Můj penis stojí a já každým jejím dotekem svými očima a prosím ať se ho dotkne.

Ona dělá jakoby nic, otáčí mě na břicho a říká „Za ty fotky tě čeká padesát ran – pětadvacet plácačkou a pětadvacet rákoskou “ Bere plácačku a začíná vyplácet silnými ranami. Já musím počítat a děkovat za každou ránu. Z jejich ran cítím, že každá rána je opravdu z lásky.

Po pětadvacáté ráně vymění nástroj a švihne rákoskou do prázdna. Polije mě horko rákoska je úzká – bude to bolet. Když dopadne první rána zaječím. Po páté ráně už mi nohy každou ranou vyletí do vzduchu. Každá rána přináší štípavou bolest plnou vzrušení. Můj mozek vypíná a já myslím jenom na výprask a intenzitu každé rány. Když je u dvacáté rány, řekne „Těším se na poslední ránu.“

„Čtyřiadvacet! Děkuji madam!“

Po krátké pauze mě zasáhne ostrá bolest přes záda. „Auuu.“ Tuhle ránu musím vydýchat a v tom nahmatám kus rákosky. To je kvalita – projede mi hlavou.

Mezitím mě ona začíná hladit po zadku a zádech. Fotí si stopy po ranách a ukazuje mi je. „Promiň za tu modřinu na zádech. Mrzí mě to – netrefila jsem se. Budeš už hodný?“ říká omluvně a trochu proviněně.
„Budu lásko!“ snažím se ji tónem svého hlasu dodat odvahy a vím, že to není náš poslední výprask.
Poté rukama sjíždí na můj zadek „Teď ho pořádně protáhneme“.

Slyším, jak si nasazuje rukavice a otevírá tubu s gelem. Po chvíli cítím chladivý gel mezi půlkami a mé tělo se zachvěje. Pomalu mi začíná strkat svůj prst do mé zadní dírky. Análek je pro mě nová věc, snažím se uvolnit. Její prst je během chvilky ve mně a já cítím, jak tam začíná rejdit a hledat prostatu. Po chvíli se pokouší dostat tam druhý prst – to mě bolí, protože má delší nehty. Nakonec to vzdá a přinese vibrátor, ten už tam zajede jako po másle. Když ho zapne netrvá dlouho a můj penis se postaví. Zvláštní pocit plnosti a strachu, že dojde k nehodě ovládne mé tělo. Ona si to užívá a dráždí mou prdelku. Po chvíli nepříjemný pocit zmizí a já sténám tak, až se Saša ptá, zda je vše v pořádku.

Cítím, jak mi v mém penisu cuká a vibrátor dráždí prostatu. „Ach lásko, já se udělám. Můžu?“ ptám se mezi sténáním.

„Už. Počkej, donesu kalhotky.“ Dává pode mě moje kalhotky, zvyšuje intenzitu vibrací a dal rejdí vibrátorem v mem zadku. „Tak to mám ráda.“ říká a začíná se zasunutým vibrátorem kroužit.
„Jo ještě! Jo jooo prosím!“ V tom začnu do slova stříkat na mé kalhotky. Mé tělo se klepe a já jsem plně ponořen do mého orgasmu.

Saša se na to dívá a nemůže uvěřit svým očím. „To jsem ještě neviděla.“ Já beze slova ležím a vydýchávám úžasný zatím nepoznaný druh orgasmu.

Potom co si obleče noční košili, mě obleče trenky a dává na vozík. Objednávám kuřecí křidélka a dáváme si skleničku červeného vína. Začneme spolu probírat naše pocity při celém dni. Shodneme se, že si to zase někdy zopakujeme. Pak už si povídáme o všem možném a čekáme na kuřecí křidélka. Příjemně uspokojeni a najezení sedáme k televizi a pouštíme si film.

Po filmu mě přesouvá na postel, přisedne si ke mně a hladí mě. Jsme unaveni, ale ona říká, že má nápad. Potáhne mě za nohy na roh postele a spustí mi nohy dolů. Podepře je polštáři, ať nevisí ve vzduchu. Můj penis stojí a trčí přímo směrem k ní. Stahuje si kalhotky a opatrně nasedá. Můj penis zajede do její chtivé kundičky, zasténá a začíná se na mě vlnit. Cítím nádherné teplo jejího těla. Chvíli nehnutě sedí a zaryje nehty do mých stehen. Já jen syknu. Naše spojení je dokonalé jsem v ní až po kořen penisu, chci, aby to nikdy neskončilo. Zmůžu se jen na „Miluji tě.“ Ona neodpovídá, začíná se opět kroutit a přechází v pomalé šukání. Potichu sténá. Cítím, jak je vlhká. Zrychluje tempo a tiché sténání přechází v hlasité vzdechy. Každým pohybem ho nechá zasunout až nadoraz. Po pár minutách přichází její orgasmus, těsně před ním téměř křičí. V tom zakřičí „Jo, jo, joooo!“ a já cítím, jak se její kundička stahuje. To je pro můj penis znamení a já ji plním její uspokojenou kundičku.

Jakmile dozní naše orgasmy posune mě zpátky a lehá si ke mně. Beze slova si užíváme společnou blízkost a necháváme doznít celý den. Dobrou noc si přejeme slovy „MILUJI TĚ“ a víme, že to není poslední víkend, který nám pomůže překonat všechny bariéry našeho vztahu.