Přejmenovaná

Jul 10, 2022 · 1,907 views s-Adela

Ahoj jmenuji se Alexander, zkráceně Alex. Mám rád už nějaký ten rok BDSm a fetiš a to na té sub straně. Postupně, jak se člověku mění a rozšiřují chutě jsme zabruslil i do násilné feminizace, takže se občas měním i na Alexu, která je podřízena Paním a Dámám. Rád také jezdím na akce, ať již na pár hodin nebo na celý víkend, kdy všechny ty pocity vyniknou více. Tentokrát by to měl být jen kratší večírek ve styli FemDom. Takže jsem na sebe hodil jen svoji verzi latexové klasiky, kalhoty, nátělník s kuklou a kozačky. Rozumí se že mám i obojek a pouta. :-) Takhle tady stojím u dveří do kuchyně a čekám, zda si bude některá z přítomných Dam něco přát.
Paní P ukazuje na svůj hrneček s kávou. Mizím v kuchyni a připravují ji expresso. Když jí jej donesu a ptám se na další přání povídá: Alexo, dnes jsi nějak nekompletně ustrojena. Ani mě a ani tvé Paní se to nelíbí. Předej službu v kuchyni a vypadni se převléknout do čubčího. Hledám podporu u své Paní, ale ta jen přidává: Budeš nás čekat v malém salonku. Máš na to čtvrt hodiny, mazej.
Chci se ohradit, že dnes jsem za Alexe, ale to mě již Paní neposlouchají a dál si něco mezi sebou povídají. Jako bych tam nebyl, nezbývá mi tedy nic jiného než se jít převléknout.
Kalhoty a nátělník jdou dolů a místo nich navlékám dlouhou sukni, připevňuji své megakozy. Zástěrku, dlouhé rukavice. Na ruce a nohy pouta. Do ruky ještě čubčí masku, kterou si bez sundání obojku nevyměním. Odhaduji čas abych to stihl. Cestou do salonku to ještě beru přes wc. Člověk nikdy neví co jej čeká a tohle je jistota. Naštěstí jsem na místě první a tak čekám kdo přijde a co se bude dít. Klapot podpatků na dlažbě se zesiluje a tak jdu do kleku se skloněnou hlavou. Kolem mě jsou čtyři páry bot a to nevěští nic dobrého.
Snad nás prvně přivítáš jak se patří slyším přísný hlas nad sebou. Postupně tedy líbám jedny boty za druhými. Cítím jak mě konec bičíku zvedá bradu, Alexo, podívej se mi do očí a řekni zda si myslíš, že jsi takhle kompletně ustrojena. Ještě jsem si chtěla vzít jinou masku Madam, snažím se ospravedlnit své ustrojení. Myslíš, že pak budeš kompletně ustrojena jak by jsi jako čubka měla být? Myslím, že ano Madam. Nemáš si co myslet. Kdyby to bylo v pořádku, tak by jsme se tě na to neptaly. zní z dalších úst jiné Dámy.
Nejen že nechodíš kompletně s doplňky jak se na správnou čubku sluší, ale stále si pleteš své role. Ty jsi čubka Alexa, tak proč tě vidívám v oblečení suba? A aby se to už nikdy nepletlo, dnes tomu učiníme konec. Moje Paní ke mě přistupuje a sundává mi obojek, ale jen na nezbytně krátkou dobu po kterou si musím vyměnit otrockou masku za tu čubčí. Ihned po té mi obojek znovu nasazuje a zajišťuje zámečkem. Na masce zacvakávají druky, kterými se na ni přidělává kundička. Ihned potom dostávám i pásku na oči. Vnímám jen sluchem a doteky co se se mnou děje.
Zezadu mi některá z Dam rozepíná latexový díl s megakozami. Aby jsi Alexo neřekla, že jsme na tebe zlé, dostaneš nové kozy. Určitě se ti budou líbit. Budou větší a měkčí na dotek. Ale nejprve ti na bradavky nasadíme skřipce, aby sis přišla na své. Slabě jsem sykl, ale maska to utlumila. Na skřipce přilehly megakozy a jsem opět uzavřen v latexu. Nyní se postav, posadíme tě do bondážní židle. slyším hlas, který mě vzápětí usazuje. Polož ruce na stůl. Cítím jak mi na nehty nanáší lepidlo a lepí nehty. Zkouší za ně tahat, zda dostatečně drží. To ostatně ucítím za chvíli. Stůl mizí a ruce tlačí do výše ramen. Cítím, jak nehty provlékají lanko a zavěšují je. Po chvíli mě bolí lůžka nehtů, tak se snažím ulevit zvednutím ramen, ale to zase začnou protestovat svaly v pažích.
Roztáhni nohy čubko, budí mě z úvah jednoznačný příkaz. Roztahuji je co to jde a latexová sukně se zvedá. Poštěvák je sice v pořádku v klícce, ale i tady je co vylepšovat. Navrhuji napojit na pisspytlík, hadičky se budou pěkně vyjímat. A co kdyby jsme nejprve, když už je z Alexy loutka ji poštěvák přivrtaly k sedáku? Nechaly by jsme ji, aby si na tuhle změnu zvykla pěkně o samotě, zní druhý oponující hlas.
Poštěvákem mi prochází něco chladívého a o několik vteřin později slyším zvuk akušroubováku. Sedím našponovaná a snažím se ani nedýchat. To ale není vše.
Když už jsou na nohou pouta, tak je pěkně spojíme masivním řezězem. Zní a za nedlouhou to potvrzuje chrastící řetěz.
Čubko , čubko, zapoměly jsme na ještě jeden otvor. Kolem mého análního cítím kroužení něčeho chladivého a kluzkého. Několik průniků a je to uvnitř malý vibrátor. Ten se ostatně brzy ozývá při první zkoušce. Stáhni pořádně prdel, protože pokud vyklouzne, tak přes ni dostaneš, zní za mými zády. No a nakonec ti uzavřeme další otvor. Berou roubík ve tvaru penisu a vsunují jej mezi latexové labie. Vzadu pořádně utahují řemínek. Zvykej si, to také bude tvá nová hračka.

Od této chvíle jsi pro všechny již jen čubka Alexa. Ještě dnes si změníš veškeré profily. Již nikdy se nebudeš na akci oblékat jako otrok ale jen a pouze jako čubka.

Sedím znehybněná, mám naplněny všechny otvoty a čekám co bude ...... .

Nevím zda uplynula půlhodina, hodina či více. Každopádně ruce již notně bolí, snažím se kozama netlačit na bradavky a o poštěváku ani nemluvě. Najednou slyším kroky na chodbě, otevírají se dveře a klapot podpatků se zesiluje. Tak co čubko, budeme tě moci vzít mezi lidi? Zvládla jsi přeměnu? Ano Madam snažím se říci přes roubík . Nějak tě neslyšíme cítím v hlase výsměch.
V konečcích prstů se uvolňuje pnutí a z provlečených nehtů mizí lanka. Konečně mohu dát ruce podél těla. Ale jen na chvíli protože mi je spojují krátkým řetězem. To bude tvé další vybavení na akcích Alexo slyším další přítomný hlas.
Zvedá se sukně a několik otočení vysvobozuje můj poštěvák z ukotvení na podložce. Ale svobody si užije jen chvíli než je do něj nasazen pírsingový kroužek s rolničkou. A je na něj navlečena klec. Máš tam krásnou ozdobu a doufáme, že bude i často slyšet, to aby jsi se neztratila. Následuje krátké ťuknutí a rolnička se rození.
Postav se, bleskne příkaz. Po takové době sezení, poslepu, na podpatcích a se spoutanými rukami.... Snažím se to rychle a bezpečně provést. Jakžtakž stojím, když cítím mnutí mých megakoz. Skučím do roubíku. Ale ale, snad se tak moc nestalo, když jsme si chtěly pohrát. Aha, tebe bolí bradavky, tak se tedy podíváme. Rozepínají mi zadní zip, cítím úlevu z neustáleho tlaku. Tak je na chvíli sundáme, aby sis odpočinula, ale ještě není všemu konec. Prudké sundání vhání krev do bradavek a projíždí mnou bolest. Uzavírání zipu a stálý tlak na rozbolavěné bradavky dělá další vlnu bolesti.
Cítím jak na obojku klapla karabinka a následuje lehké cuknutí, signál k tomu, abych se vydal(a) na svou novou pouť.