Reálný sen s amaterkou

Jul 28, 2022 · 1,619 views Ahojholky1122

Měli jsme domluvenou večeři.
Aby jsme si mohli dát něco dobrého, oznámil jsem ti že tě vyzvednu taxíkem.  Nic se nenamitala. Přijeli jsme k tobě.  Vyšla si před dům v sukni a halence a v lodičkach ne moc na vysokém podpatku. Celé oblečení krásně kopírovalo tvé tělo a dostatečně dávalo na obdiv tvé předností.  Rozpuštěné vlasy ,lehký makeup. No prostě krásně sladění.
Sedla sis do taxíku a jeli jsme do centra.
Vystoupili a šli na večeři.  Objednali jsme vínko a započala degustační večeře.Konverzace probíhala v poklidu. Kdežto najednou ti upadl jeden příbor ohnul jsem se ,že ti ho podám když v tu chvíli jsem se pod stolem zadíval na tvoje kolena která z ničeho nic šla od sebe a i nepřímem svetle jsem spozoroval ,že nemáš kalhotky a kouká na mě tvoje krásně upravena kundička.
Po zvednutí hlavy opět nad stůl si mi položila otázku jestli se ti líbilo pod stolem .No samozřejmě, že líbilo vcelku rád bych tam i zůstal a osobně se věnoval. Jen provokativně si se na mě usmála.
Zbytek večeře probíhal až na pár výjimek v poklidu . Sem tam si provokativně nohou zlobila mě v rozkroku . Samozřejmě ve chvíli když se u nás objevil číšník. Musel jsem nasadit pokerface a to tebe ještě více evidentně rajcovalo .
Při odchodu z restaurace se odchází po prudkých schodech , samozřejmě při stoupání do schodů sis neodpustila nadhozeni sukně abych měl celý krásný kulatý zadeček před obličejem. V dobré náladě jsme postoupili o ulici vedle ještě na skleničku že noc je ještě mladá. Objednala sis drink pro mě něco tvrdšího. A sedli jsme do velkého salonky na kožené sedačky a to už začalo to zvěrstvo.
Už trochu posílena na kuráž si mě více začala hladit po stehně a blížila se nenápadně k rozkroku. Já samozřejmě neotalel a ladně začal na prsou a po chvíli sjížděl mezi nohy . V klubu byl šrumec a my defakto sami a nikdo si nás nevšímal a kdyby ano tak ať se slinta. Lehce jsem ti začal roztahovat zavojičky a začal kroužit po klitorisu. Dle záklonu tvé hlavy a zrychleneho dechu.
A moc se ti to líbí.
Po chvilce hraní jako kdyby si úplně přestala vnímat široké okolí. Po několika protažení kundičky prsty si úplně se sebezaprenim rukama zasekla do sedačky a přišel první orgasmus který následoval decetni výstřik. Musel jsem tedy ochutnat kus tebe . Po chvilce si přišla k tobě a dopila drink který ležel před tebou .
Po pár větách o tom jakej jsem vlastně parchant si mi zašeptala, že bys mi chtěla oplatit moji práci. a jestli se již neodereme někam na zajímavější místo.
Kdo by namítal odpor ?
Zaplaceno odebrali jsme pryč. Venku před klubem jsem objednal taxika . Po chvilce dohadování mi byl potvrzen o něco dražší ale byl to bylo hlavní. Než dorazil taxík. Tak jsme se vášnivé libali . Neskutečně dlouho . Povídala si mi do ucha jak už zase tečeš nadrzenosti a mě nenapadlo nic lepšího než si to zkontrolovat . nádhera po orgasmu a neutuchající nadrzenosti si měla čurky až mezi koleny . Při tom zjištění už si mě přes kalhoty začala hladit na peru.Známka toho že už se na něj těšíš.
Přijel krásnej velkej mercedes. Usadil jsem tě dozadu a obešel auto a sednul si za řidiče vedle tebe. Všiml jsem si ,že řidič si tě dosti prohlíží od hlavy až po pás ve zpětném zrcátku.Pobidnul jsem řidiče, že adresu má. Tak na co čekáme . Dosti podražden tímto dotazem se tedy rozjel .
Cesta utíkala pomalu řidič jel s námi galantne a rozumně. Samozřejmě tebe už to kodrcani po kočičích hlavách opět navnadilo. Z ničeho nic si mě začala líbat jak asi nikdy . Při té příležitosti si se nenápadně schovala v leze přes sedačky za sedačku řidiče. A už si tahala toho mého ven. Už jen z té představy mě stal jak stožár. Pomalu si mě začala honit a nervózně koukala pořád po řidiči jestli tvé nekalé úmysli nevidí. Po chvilce buť ujištění ti to začalo být jedno nebo si zjistila ,že se věnuje řízení. Hudba decentně hrála a ty si chytla svoji možnost doslova do krku na doraz. Měl jsem co dělat abych nevzdechl nahlas . Ale udržel jsem to .Nenápadná hra vždy byla po dobu jízdy mezi semafory.Tvoje chuť byla větší a větší. A neustále skoro až agresivně dávala najevo že ti chutná a chceš abych se ti udělal teď hned .Po pár dalších pokusech to na mě přišlo a jako správně hladová kočka si to taky cítila. A už si mě prostě chtěla odrovnat. Při velké vůli na nás neupozornit a nevydat ze sebe všechnu tu dobrotu jsem se držel zuby nehty a přeci jen něco ze mě vyšlo.Poslusne si chytala na jazyček abych neměl špinavé kalhoty a řidič znečištěn vůz. Po akci jsem ho uklidil dostal jsem od tebe luxusní pusu a přitom cítil kousek sebe . Do ucha si mi zašeptala ze dobrý a chutná opravdu skvěle. Jen s množstvím jsem se nevycejchoval.
Už byl jen kousek cesty a přítulila si se ke mě a jako hodná kočka zavřela oči a nechávala se hladit.Dorazili jsme na místo. Jako gentleman jsem ti pomohl z auta a šli jsme k domu.
Otevřeli jsme dveře zaklapli a ty jako by ses probudila nejnadrzenejsi. Potřebovala si sprchu vadili ty čurky mezi nohama . Odešla si hodit sprchu a já sem mezi tím připravil pokoj. Přišla si jen v ručníku se slovy jestli dnešek konci nebo ne?
Jak by mohl končit teprve to začíná.Po těchto slovech si zahodila ručník a skočila po mě tak ,že jsme oba dopadli na postel.Ani jsem neměl šanci si prohlédnout ty krásný prsa .
Vášnivá libacka s detailním prozkoumavanim tvého těla. Líbání bylo nekonečné a já prsty zajíždel mezi nohy a hladil ti kundicku a prdelku vrněla si u toho slasti. Záhadným způsobem si mi stáhla trenky a vytáhla pero před sebe . Něžnymi pohyby sis třela klitoris o pero a pěkně se prohybala v zádech a dávala mi na obdiv ty krásný prsa .
Po chvilce si se otočila a že si nasedneš zády ke mě na koníčka, ale já tě chytnul za nohy a tvůj zadek si pritahnul k obličeji a viděl z blízká tu chtivou kundicku . Ihned jsem se do ní zakousnul až si z toho krapet jekla a zmačknula můj pytel ve tvé ruce až jsem bolesti na chvilku přestal. Naštvaně si mi řekla , že takhle prudký už být nemám. Když bolest ustoupila vrátil jsem se do akce.Pekne jazykem polaskal klitoris.Roztahnul zavojičky a párkrát co to šlo zajel do kundicky .Na usmířenou si se i ty pustila do práce a začala si nádherně lizat pero i pytel po celé délce a užívala si to tvrdé pero .Po nějakém čase když už si měla vylizanou kundicku a prdelku jsem převzal otěže a vzal si tě hezky zezadu. Jen tak lehce jsem kroužil pérem okolo kundicky a ty jak harava fena si se snažila nabodnout ale já ti to nechtěl dovolit a pořád jsem si tebou hrál. Po chvilce jsem to nevydržel a chtěl cítit teplo kundicky a zasunul pomalu a až na doraz co to šlo . Prohnula si se v zádech prsa položila a doslova vyšpulila si ten nadhernej zadek přímo proti mě a já věděl, že si můžu už dělat co chci . placal jsem tě po zadku párkrát vyzkoušel připravenost zadečku palcem. Ty si u toho nádherně vzdychala a pobizela že chceš víc a víc. To už jsem tě sukal s 2 prsty v zadečku a tobě se to moc zamlouvalo. Vzal jsem gel na šoupnul ti do prdelky hezkou dávku, aby tě to nebolelo. Párkrát protahnul prsty prdelku a v tu ránu si se prohnula slasti a přišel neskutečný orgasmus s dalším výstřikem přímo na postel .
Tentokrát to bylo hlubší než v klubu. Nenechal jsem tě vydechnoutAle co mě bylo potom. Otočil jsem tě na záda roztáhnul nohy do praku a ty úplně mimo. Párkrát jsem nenápadně projel zavojicky a když sis myslela že bude kundicka šup už jsem byl jsem na doraz v prdelce.Obrovskou chuti jsem ti mrdal ten uzkej zadeček. Ty si byla mimo nevěděla si co si tebou děje škubala si sebou odstrkavala, že uz dost a já neposlouchal. Pořád jsem si dělal svoje . Tvůj zadek se pod náporem mého péra začal roztahovat a šukani už bylo jednodušší. Najednou sis začínala užívat ten pocit péra zadku a prstů v kundičce. Když přišel další orgasmus . Řvala si jak utržená ze řetězu a stříkala u toho jak hasicka hadice všude bylo mokro a já dal do tebe bušil jak smyslu zbavený.
Už si ani nechtěla vyčerpáním pokračovat, ale já na chvíli zvolnil a uvolnil z mého sevření prdelku .
Byla to pro tebe úleva ,ale odpočinek jsem ti nedopřál. Já sem tě chtěl zkropit jako devku svoji mrdkou .Kdyz ses mi v autě vysmala.
A tak jsem mu na chvíli dal odpočinek a hezky tě opět preliznul chutnala si jinak po těch mokrých orgasmech. Doslova sladce. Už jsem chtěl mít prázdný pytel . To hlavní pro tebe čekalo. Opět jsem zasunul do kundicky . Byla tepla a šílené mokrá.Rozrmdana možná pro tebe i trochu bolavá. Dle tvých pohybu .Sukal jsem celou délkou. Koule pleskali o zadek v ideálním rytmuTahala si se za prsa jako kdyby sis je chtěla vzrušením utrhnout. Za neustálého vzdychani a hekani. I na mě přišel můj čas. Párkrát ještě hezky protáhnout kundicku. Na příkaz kleknout na zem si reagovala bez odporu a rychlosti blesku . Seděla si podemnou pero přímo před obličejeme držela si prsa a vyplazovala na mě jazyk jako správná nenasytna děvka. Na chvilku sis ho půjčila. Ale iniciativa byla moje párkrát jsem šikovně potahnul a cítil jsem jak se mi stahuje pytel a přichází na mě ten slastny pocit. I když přicházeli první kapičky na svět instinktivně si držela jazyk venku. Chytala veškerou tu smetanku která přišla vzápětí. Polykala a polykala. Přestala s ten objem zvládat začínalo ti to téct přes bradu na prsa a dal směrem ke kundičce. Když že mě vypadla poslední kapka . Sotva jsem stál na nohou . Otrela sis rty spokla to. Postavila si se a řekla si mi že toto už bylo jiné kafe než v autě. Otočila si a odcházela do sprchy.