Procházka u rybníka

Aug 6, 2022 · 2,131 views dva_normalni

Ona je skvělá. Je mojí milenkou už několik týdnů a od prvního okamžiku, kdy jsem ji uviděl jsem do ní byl blázen. Jsme oba zaneprázdnění a tak naše chvíle jsou vzácné, ale o to intenzivnější. Při jednom našem setkání během obyčejného dne mi navrhla se jít projít k blízkému rybníku. Zaparkovali jsme svoje auta nedaleko a šli na procházku kolem vodní plochy. Trochu mi vadilo, že tu bylo kolem dost rybářů a celkem rušno... tak holt to tedy bude jen procházka.
Bloumali jsme a povídali o našich posledních dnech a občas se zastavili a líbali se. Líbá vždycky neskutečně vášnivě. Svůj jazyk mi umí zasunout až skoro do krku a můj při tom intenzivně sát. Jako by to byla kopulace ústy. Nebylo divu, že se mi z toho v kalhotách dělalo stále těsněji. Tušila to mrška a hrozně ji to bavilo. Moc ráda mě vzrušuje. Ví moc dobře, že to umí, že umí věci, které mi téměř vyhlazují mozkové závity. Má pro mě úžasnou postavu přesně akorát pro mě. Není to žena štíhlá, naopak, má všechny ženské křivky, ale já jsem prostě milovník zakulacených tvarů.
Krásně se ke mně při občasném líbání a objímání tiskla a její stehno se ocitlo natlačené na mém rozkroku. Jasně, že hned ucítila ten tlak a pulsaci. V očích jí zajiskřilo a její líbání přidalo na intenzitě... začala mě hladit po zadku a já zase přejížděl její křivky. A začal jsem dumat, co s tímhle provedeme tady, takhle děsně na ráně. Všude kolem někdo. Rybáři s pruty u vody v pravidelných odstupech, babky se psy na lavičkách kolem.
Ale to by nebyla Ona, aby to nevyřešila. Najednou si přede mě přiklekla a začala mi rozepínat pásek u kalhot. Ve mně hrklo. Tady? Teď? No teda... Copak já, mě zrovna tady nikdo nezná, ale ona tu mohla narazit na někoho známého. Je kousek odsud. Navíc není v místě svého bydliště nějaká anonymní osoba. Ale zároveň je neskutečně chtivá a zcela jasně zanedbávaná.
Chvíli zápasila s přezkou, ale zvládla to. Pak už jen rozepnout, zip rozevřít a už její šikovná ruka rejdila v trenýrkách a vysvobozovala mého nabíhajícího chlapáka. Hned mi přetáhla předkožku a pokochala se pohledem na nabíhající žalud. Vždycky říkala, že tenhle pohled a tenhle okamžik miluje. Ale to už nelenila a přisála se na něj ústy. Začala jemnými polibky a kroužením jazyka. Moje péro postupně naběhlo a ztvrdlo na mrdací podobu. Dívala se mi do očí a bylo vidět, jak si to moc užívá. Já byl přeci jen trochu nervózní. Zleva rybář, zprava rybář, v né tak velké dáli se blíží seniorka s jezevčíkem na vodítku... a přes vodu je na nás taky dobře vidět.
Jí to ale bylo úplně šumák. Věnovala se mému naběhlému údu. Jak má ve zvyku, když si s ním hrála, obemkla kořen palcem a ukazovákem jedné ruky a stiskla. Tím vlastně vytvořila svůj vlastní erekční kroužek a docílila toho, že se můj úd nalil téměř k prasknutí. Mám celkem pěkný a výrazný žalud a to právě ona miluje. Začala mi péro krásně kouřit. Umí to opravdu neskutečně. Vždycky jí v tom nechávám naprostou volnost, protože jakkoli do toho vstupovat svojí aktivitou by bylo jako hlasitý hovor na koncertě filharmonie. Jenom prostě slastně zavírám oči a nechám se unášet tou slastí, kterou ona vytváří.
Nejdřív si mě zasunula jen kousek a intenzivně mi zpracovávala vršek jazykem. Nikdy pořádně nechápu jaké všechny obraty s ním v té puse dokáže. Ale bylo to jako bych ho strčil do nějakého dokonale sestaveného masturbátoru. Věděla, že tohle nemůže dělat dlouho, protože bych hned stříkal a tak po chvíli zvolnila a naopak si ho začala zasouvat co nejhlouběji. Nikdy jsem nechápal, jak to dokáže. Jsem takový bádavý typ, tak jsem to podobně zkoušel s banánem. No, nedal bych ani pár centimetrů. A ona? Krásně si mě zasunula a její rty se zastavily až u její ruky svírající kořen mého naběhlého penisu. Ten neuvěřitelný pocit toho průniku do ní. A pak zase to její úžasné zkušené kouření. Věděla, že už to dlouho nevydržím a tak chytře střídala rytmus i intenzitu, aby vše prodloužila.
Chvílemi jsem se rozhlížel, co naše okolí. Myslím, že ona ho při tom také stíhala po očku velmi dobře sledovat a evidentně si to užívala. Rybáři nejblíže k nám přestali sledovat pruty a nenápadně se soustředili na nás. Jeden z těch naproti přes vodu snad dokonce vytáhl dalekohled. No potěš! Seniorka se psem se otočila a odcházela zase zpět, ta byla evidentně krásně pohoršená. Asi by si dala také. Ale postupně jsem ztrácel přehled, protože jsem se blížil k vrcholu. Ona v rámci péče o mě mi mezitím dokázala stáhnout kalhoty i slipy někam pod kolena a tak jsem tam stál s holým zadkem, který mi ona intenzivně hladila volnou rukou a občas zajela mezi půlky. Když už jsem téměř hlasitě křičel, že už to dál nevydržím a že to prostě děsně chci, tak mě několika intenzivními přírazy jejích úst na moje k prasknutí napnuté péro přivedla k sérii výstřiků. Ta neskutečná slast a úleva rostoucího napětí. S rozkoší jsem se jí vyprázdnil do pusy a ona si chvíli pohrávala s mým semenem v puse a vychutnávala si ochabující péro ve vlastní šťávě.
Teď teprve mi začala docházet ta šílenost celé situace a docvaklo mi, že jsme tu takhle na očích tolika lidem...
Opravdu jsem měl najednou pocit, že nás celé okolí šmíruje. Ona si pořád ještě hrála s mým mužstvím, které pokleslo a pomalu se vracelo do neztopořené podoby. Viděl jsem, jak se na mě dívá, jak má pořád chtivý pohled a v koutku usmívajících se úst se jí leskla kapička mého spermatu. To mi dělá schválně. Všiml jsem si, že má najednou v tom podřepu nohy doširoka roztažené a letní šaty se jí vyhrnuly a ona má kalhotky sesunuté ke straně a jednou rukou si hladí skulinku. Svoji krásnou skulinku rámovanou krajkou punčoch. Tak to vypadá, že ještě nekončíme. Natáhnu si slipy a kalhoty a poněkud neupraveně se zapínám.
Ale ona vyskočí a táhne mě za ruku k nejbližší lavičce. Tím jsme se ovšem dost přiblížili k jednomu z rybářů. Ta holka nadržená nelení a sedne si na lavičku, jedním pohybem si stáhne kalhotky, sukně šatů se jí vyhrne až k pasu a ona doširoka roztáhne nohy. No páni, pičku má krásně lesklou jak je mokrá, fascinovaně se na ni dívám. Několikrát stáhne pánevní svaly a rozevřená skulinka se jí zavlní. Ví, že tohle mám rád. Je to trošku jako gesto, kterým mě ta její chtivá pipina zve dál. Láká. Malinko chraplavě mi říká: "Pojď ty můj chlapáku, taky mi to udělej." Nedá se nic dělat, to prostě musím! Kleknu k lavičce a skloním se k tomu jejímu voňavému zázraku. Vždycky mě vzrušuje tím, že má krásnou osobní vůni. Rukama si roztáhla pysky a vybídla mě tak k tomu, že jsem jazykem zajel to té nádhery. Ta chutnala. Uvědomil jsem si, že celou tu dobu, co mě kouřila byla neskutečně vzrušená a její lastura vlhla a vlhla. Nabízel se mi krásně naběhlý poštěváček. Pustil jsem se do lízání. Krásně sem po ní dlouze přejížděl, občas jsem se přisál na poštěváčka a vlastně jí ho jemně kouřil. Její hlasový projev při té činnosti byl koncert.
Po očku jsem juknul na rybáře, kterému jsme byli nejblíž. No jasně, měl rozepnuté kalhoty, stojícího čuráka venku a honil se. No, ani jsem se mu nedivil. Snad mu ryby neodnesou pruty. Ona byla čím dál vzrušenější. Začala mi kundou přirážet na obličej. Bylo vidět, že teď už to prostě chce udělat co nejdříve. Zapojil jsem tedy prsty. Ukazovákem a prostředníkem jsem do ní zajel. Byla tak úžasně uvolněná, prsty do ní hladce zajely a začal jsem jí uvnitř kroužit. Hned začala být ještě hlasitější. Byla to slast. Z toho všeho se mi znovu začal nalévat úd. Ale teď jsem se věnoval té kouzelné úžasné pičce. Katka si z pod podprsenky a šatů vyprostila svoje skvostný kozy a prsty si dráždila bradavky. Bylo mi jasné, že si prostě přidává další vzrušení. Prostě se chtěla udělat. Tak jsem si řekl, že jí ještě pomohu a svými prsty kluzkými od její šťávy jsem jí začal kroužit ještě kolem análku. Postupně jsem tlačil víc a víc, až mi ukazovák projel do análku. Moje láska obrovsky zasténala a zakřičela: "Jóóóó..."
To byl signál, že už to na ní jde. Zprudka jsem jí začal lízat poštěváčka a jemně kmital prstem v análku. Během chvilinky vyvrcholila a ta záplava jejích křečí a výkřiků mi byla tou nejlepší odměnou. Z její kundy se spustil proud její šťávy. Vyřinul se z ní potůček jejího ženského ejakulátu.Taková odměna za orgasmus pro mě. Chlácholivě jsem jí hladil klín a kochal se tou záplavou. Pomalu se zklidňovala.
Viděl jsem, že i rybář se už asi vystříkal, protože se dopínal. Ti co byli dál pořád jako nenápadně koukali jinam, seniorky se psy už tu nebyly. To zase bude drbů po okolí. Přitáhla si mě k sobě, vášnivě mě líbala a olizovala mi z obličeje svoji šťávu. A šeptala, že jsem úžasný a že to bude co nevidět zase chtít...