Renata - holka kámoše mého kámoše

Aug 17, 2022 · 5,754 views poe

Byla to oslava narozenin kamaráda. Těšil jsem se dlouho dopředu, neviděli jsme se pár let, budou tam další kámoši - stará parta. Taky lidi, co neznám, ale to nevadí. Opeče se sele, padne pár sudů piva, prostě jak za starých časů.

Když jsem přijel, zábava byla v plném proudu, sele se rožnilo, kolem chaty běhali lidi různého stavu opilosti a všichni se dobře bavili. Přivítali jsme se, předal jsem dar, nafasoval kriegl. Prošli jsme chatu, byl jsem seznámen s ostatními, paráda. Celkově, nás bylo okolo dvaceti, kluci s holkama tak v poměru 6 ku 4. Musím uznat, že tam bylo pár hezkých holek, ale žádná nebyla sama, každá tam měla partnera. Pařili jsme celý den, bazének u chaty se hemžil těly, plavky všech brzy letěly na trávník, šampáňo se otevíralo jedno za druhým. K večeru se ve větší místnosti dole rozjela hudba, pařilo se na mix Nirvany, Ivana Mládka až po rúzný hitovky holek typu Anastacia, Rihana a vím já, co dalšího.. To vyhnalo většinu chlapů k rožništi, ale já ještě asi se dvěma klukama jsme zůstali pařit s holkama, které se očividně dobře bavily. Vlnivé pohyby, tělo na tělo. Rozjelo se i pár ploužáků. Tančil jsem s Renatou a docela jsme si tam střihli pár odvážných kreací, každopádně nás to oba hodně bavilo, padli jsme si do noty a tak lehounce to jiskřilo. Byla tam ale se svým klukem, což byl kámoš kámoše, tak jsem zavrhl nutkání, trochu víc tlačit na pilu.. Když už to začínalo být trochu moc, radši jsem se vymluvil, že si musím odskočit. No vlastně jsem si odskočil na pár odřezků masa a na pivko.

Fakt jsem se dobře bavil, se všema jsme si sedli a byla to super akce. U ohně jsme pak seděli ještě dlouho, snažil jsem se obejít, co nejvíc kámošů, probrat, co se událo za roky, co jsme se neviděli a tak. Povídal jsem si i s holkama, všechny byly tak atraktivní, i s Renatou, se kterou jsme nakonec zůstali sami, resp. ještě s její kamarádkou Jitkou. Měli jsme už dost popito a já začal přemýšlet, kde budu spát. To jsem si zapomněl domluvit. Chata neměla zase tolik pokojů, v každé místonsti spalo víc lidí, tak jsem se vetřel do pokoje, kde spala Renata se svým přítelem a ještě jeden pár.

Po náročném dní jsem byl unavený a jak jsem lehnul, tak jsem rovnou usnul. Probudil jsem se nad ránem, asi kolem páté a otevřel jsem oči přímo do očí Renaty, která ležela na boku čelem ke mně. Dívala se mi přímo do očí a usmála se. Byl to hrozně silný okamžik, pocítil jsem úplně náznak zamilovanosti. Začal jsem o tom přemýšlet a mimoděk jsem ze strnulosti trochu pohnul hlavou. Ten krátky pohyb stačil k tomu, že jsme se dotkli nosy o sebe. Zatajil se mi dech. Ten malinký kousek kůže na špičce nosu, kterým jsme se dotýkali, pro mě v tu chvíli znamenal všechno a strnul jsem, abych o něj nepřišel. Oči jsme od sebe nemohli odtrhnout, chvíli jsme na sebe jen tak zírali, až jsem to nevydržel a trochu přisunul hlavu tak, že jsem se přiblížel rtem k jejímu.

To napětí mi vysušovalo hrdlo až jsem si musel olíznout ret a to jsme se dotkli. Úplně pomalounku, jako ve snu, jsme se lehounce třeli rty. Suchá část rtu postupně přešla v tu vlhčí, vnitřní, až jsme rty přitiskli k sobě a potkaly se naše jazyky. Bylo to neuvěřitelné. Líbám se s holkou, vedle které spí její přítel a kousek vedle další lidi. Snažil jsem se být úplně potichu, skoro jsem nedýchal, ale rukou jsem pod dekou nahmátl Renatin bok. Hladil jsem ji a ona nahmátla moje stehno. Byla to spíš náhodu, ale hřbetem ruky se otřela o můj úd, který byl v tu chvíli tak napůl, ale ten dotek způsobil prudký přesun krve přímo do něj. Přitiskl jsem se k ní, to už jsme se dotýkali větší části těla kůže na kůži.

Měl jsem na sobě tričko a trenky, ona nějaký froté pyžamo, což byly v podstatě kraťasy a tílko. Ústa stále přisátá na sobě, jsem po chvíli hlazení zajel rukou po jejím vnitřním stehně nahoru. Zjistil jsem, že má ty kraťasy v rozkroku úplně promočený. To mě sice vzrušilo ještě víc, ale můj penis byl už tak jako tak nalitý k prasknutí, tak jsem jen tiše zasténal. Uvědomoval jsem si, že nemůžu rukou šátrat moc, protože její přítel se jí z druhé strany dotýkal. Otočila se na záda a pánev trochu odsunula od něj ke mě. Tím jsem dostal prostor. Odhrnul jsem ji mokrý prostředek kraťasů trochu na stranu a můj tvrdý a vlhký žalud do ní zajel na poprvé jakoby znal cestu. Přivřela oči, hlavu otočenou ke mně, stále jsme se líbali a já do ní začal zajíždět. Měli jsme tam pěkně mokro a šlo to úplně snadno. Byla ale užší, než co jsem kdy zažil a neuvěřitelně mi to svíralo ptáka, který do ní už zajížděl v celé své délce, až po koule. Bylo to elektrizující. Fakt, že její přítel spí vedle ní a částečně se k ní tiskne, zatímco my splou šukáme, já a krásná holka, kterou jsem včera viděl poprvé na mě působilo, že jsem byl na krajíčku. Docela se umím ovládat a baví mě oddalování, tak jsem si to užíval, ale věděl jsem, že je to na hraně..

Najednou se její přítel pohnul a zvedl hlavu. Lekli jsme se a hlavy nám odskočily od sebe. Zavřel jsem oči a předstíral, že spím. Dole jsme ale byli stále spojení, jak jsem se lekl, ucukl jsem hlavou, čímž jsem ale přirazil víc do ní. Šlo to na mě. Ten pocit, kdy jste překročili bod zlomu a víte, že už to nejde zastavit. Je to vlastně na orgasmu to nejlepší, ten krátký čas, než svaly v penisu vystřelí hutnou dávku..

Panika, ze všech sil jsem se snažil pocitama dostat pryč od toho všeho. Bylo to tak o nanosekundu, o jeden maličký okamžik víc a napumpoval bych do ní plnou dávku. Byl to bolestné přerušení. V tu chvíli se ona, zjevně taky předstírající spánek, otočila k němu. Tím se vysunula z mého nabodnutí. Přitiskla se k němu, jakoy mimovolně ve spánku, jak se to tak nad ránem stává. Z dechu jsem poznal, že on je ale probuzený. Za chvíli jsem vnímal takové šátravé zvuky. Domyslel jsem si, že ji nejspíš hladí a že jestli dojde na její promočené pyžamo, bude nejspíš průser. Po chvíli se ozvalo šeptání, ale nerozuměl jsem slovům. Pootevřel jsem oči a viděl, že jeho ruka šmejdí pod dekou po jejím těle. Po té kůži, kterou jsem ještě před chvílí měl pro sebe..

Bodl mě osten žárlivosti. Racionálně jsem se to snažil potlačit, protože to bylo paradoxní - oni byli pár a já cizí chlap. Nedokázal jsem se nekoukat a tak jsem viděl jak se deka vyboulila u jejího rozkroku. Takže mu to dojde a teď vyletí. Místo toho, začal dýchat rychleji a po chvilce jsem pochopil, že se snaží dostat do ní. Viděl jsem, že ona se otáčí na bok zády k němu a tím se mu nastavila zezadu. Za chvilku jeho ruka na jejím boku a začal jsem vnímat jejich rytmické přirážení. Zvedl jsem pohled k jejímu obličeji a zase na mě tak koukala. Trochu omluvně, trochu pobaveně. Bože tohle asi nevydržím. Před chvílí jsem zvládl zastavit nejsilnější orgasmus v životě a teď tu budu ležet vedle šukajícího páru, s plnýma koulema, bez možnosti aspoň zmizet někam na záchod si to dodělat sám. Najednou jsem ucítil její dotek. Pod dekou natáhla ruku ke mně a nahmátla moje pulzující péro. Ta holka je nuvěřitelná. Stačilo pár jejích pohybů rukou a vybuchl jsem. Zuby jsem zaťal do rtu, abych nevydal ani zvuk. A víte, co ona udělala? Vytáhla ruku, celou od mého semene, podívala se mi do očí a olízla ji.

Skončilo to tak, že on se za chvíli udělal a usnul. Já zmizel na záchod a tam jsem si to musel dvakrát udělat sám, abych vůbec mohl chodit mezi lidma a neměl šapitó jak cirkus Humberto. Zbytek dne jsme na sebe s Renatou už moc nenarazili. Možná jsem se jí podvědomě vyhýbal. Ta holka je ďábel a tohle by mě zničilo. Zaprodal bych vlastní rodiče jak Egypťan Sinuhet.