Bisexuální představa pasivního heteráka

Sep 20, 2022 · 2,428 views legolas2

Předem se omlouvám, že nejsem zrovna spisovatel, a povídku jsem sepsal tak jak šly myšlenky za sebou, ale však posuďte sami.

Už dlouho se mi tu nepodařilo najít někoho s kým bych si natolik sednul, abych něco zrealizoval, tak jsem se rozhodl napsat alespoň tuto povídku o nějaké letmé představě/fantazii která se týká tedy až druhé části o setkání.

Nějakou dobu si už pohrávám s myšlenkou, že bych chtěl zažít, jaké to mají ženy z jejich pozice, když je někdo šuká, tak jsem začal hledat ideálně pár a postupem času nakonec i samotného muže, se kterým bych tohle zrealizoval. Šlo mi pouze o to být v pasivní roli, kdy bych mu byl ochotný honit, případně ho i nakouřit, když by se jednalo o nějaké hrátky s párem(se samotným mužem bych se k tomuto nejspíše neodhodlal, alespoň na začátek určitě ne), ale jinak hlavně o to, aby využil můj zadek pro svoje uspokojení, a projížděl mě tak dlouho, dokud se neudělá a já v sobě mohl cítit, jak mu pulsuje a mohutně stříká.

Dlouho se mi najít nikoho nedařilo, tak jsem si z číny objednal silikonové dildo, abych se do té doby, než se někdo snad najde alespoň trošku potrénoval, a nešel do něčeho úplně neznámého. (Původně jsem jej sice pořizoval kvůli hrátkám s kamarádkou při svazování, ale t oje zase jiný příběh).

A tak jsem si začal hledat, jak se správně vypláchnout, a jednou jej konečně vzal do sprchy. Prvně jsem se co nejvíce snažil zvyknout dírku prsty s lubrikantem, a co nejvíce ji postupně roztáhnout tak aby si postupně zvykala. Postupně nejdřív jeden, pak dva a nakonec tři prsty, což už mi přišlo, že by mohlo být dostatečné. Tak jsem na dildo(které pro mé začátky má úctyhodných 16x4,5) nasadil kondom, pořádně potřel lubrikantem a šel na to.

Nejdřív to šlo ztuha, bylo to nepříjemné, a zasouval jsem do sebe maximálně žalud, ale postupně jsem se po malých kouskách dostával hlouběji a hlouběji, a zjišťoval, že si na to zvyknout není vůbec těžké, až se mi podařilo jej zasunout úplně na doraz. Takto jsem nějakou chvíli zůstal, abych si zvyknul, a pak se začal projíždět a přirážet na něj po celé jeho délce, vytáhnout ho ven, a zase celý dovnitř. Takto jsem se s přisátým dildim na kachličkách ve sprše projížděl, ale nějak mě to nebavilo přirážet jen sám, a tak jsem si řekl, že když už jsem vyčištěný a takto nachystaný, tak bych mohl napsat na amatéry do chatu, jestli by toho nechtěl někdo využít na rychlou akci.

Napsal jsem svou představu o tom, že bych počkal někde na smluveném místě, nechal si v sobě zasunutého uměláka a dotyčný jen přišel, vytáhnul ho ze mě a nahradil ho za svého, kdy bych pro něj tak byl naprosto perfektně připravený. Odepsal jeden, který nebyl z daleka, a vcelku jsme si tak narychlo sedli. Tak jsem řekl, kde budu čekat, vybral místo venku o kterém jsem věděl, že tam určitě nikdo jiný nebude, a vyrazil tam. Jak jsem dorazil, hned jsem do sebe zasunul uměláka a čekal až dorazí. Hned jak přicházel tak stačilo jen aby řekl „Jdeme rovnou na to?“. Jsem se otočil, opřel o zídku, stáhnul kalhoty, a nechal ho, aby ze mě toho uměláka vytáhnul. Nemusel si ho ani nahonit, rovnou mu stál pevně v pozoru, nasadil si kondom a pomalu jej do mě začal zasouvat. Šlo to dost lehce jak jsem byl předem roztaženej. Ze začátku zasouval velmi pomalu a jemně, ale pak postupně zrychloval a šetřil mě čím dál míň, když viděl, že to jde dobře, což jsme si oba užívali. Netrvalo to dlouho a zběsilé přirážení vystřídal jeden silný příkaz, ve kterém zůstal hluboko ve mě a já cítil jak mu v něm cuká, a pumpuje dávky spermatu do kondomu. Vytáhl ho ze mě, sundal a zahodil kondom, oba jsme si poděkovali, že jsme si to parádně užili a šli každý svou cestou.