Služebka ve wellness

Nov 4, 2022 · 5,114 views Zrzka13

"Budu muset na pár dní na služebku, mám důležité jednání se zahraničními partnery, ale potřeboval bych tě s sebou," řekl mi způsobem, který působil nekompromisně, ale výraz v jeho očích zároveň prosil.
"Potřebuješ? Kvůli čemu?" Nedala jsem se snadno. Přeci jen mám sama dost práce a jen tak na pár dní vypadnout si nemůžu úplně dovolit.
"Potřebuju vedle sebe reprezentativní partnerku. Bude to tak trochu společenská událost a ty bys na ně mohla zapůsobit… aby to jednání probíhalo hladce." Mrknul na mě, protože právě cíleně hýčkal mou ješitnost a věděl, že už má z půlky vyhráno.
"Víš, že na tyhle věci nejsem stavěná, neumím jednat s takovými lidmi. Jak já bych mohla…?"
"Prostě buď sama sebou, a bude to dokonalé," utnul moje protesty a otázky. Na to už se nedalo nic namítat.
"Navíc to bude na zámku s wellness, takže si budeš moct taky trochu odpočinout."

To už znělo mnohem lákavěji, než jen hostiny a jednání s papaláši kdoví odkud. Samozřejmě jsem tušila, že mu jde hlavně o to zazářit pěknou přítelkyní, která se umí chovat ve společnosti a k tomu má něco v hlavě. Ale stejně mi nedávalo smysl, jak by mu to mohlo pomoct při jednáních.

O pár dní později jsme už vystupovali z auta před malebným zámečkem, který od pohledu zářil luxusem. Čekalo na nás ohromné apartmá s výhledem do krajiny, a taky venkovní wellness s vířivkami, saunami, bazénem a prostě vším, co bych si já jen mohla přát, když se řekne relax. Bylo tam liduprázdno, a tak hned navrhl: "Co kdybychom tam dnes večer zašli? Ostatní přijedou později, tak si můžeme užít chvilku pro sebe, než začne ten kolotoč."
Po lehké večeři jsme tedy vyrazili. Nádherné sauny mě naprosto uchvátily, a ještě víc možnost zchladit se po nich v průzračném jezírku… na které byl z jedné z nich perfektní výhled, a tak se on mohl kochat, zatímco se hřál uvnitř, jak se vrhám do ledové vody. Nedalo se v ní vydržet příliš dlouho, přesto jsem doplavala až před okno, které bylo průhledné jen zevnitř, takže jsem jeho přítomnost a pohledy mohla jen tušit. Kapky vody mi dopadaly z vlasů na bradavky, které trčely vztyčené a tvrdé jako rampouchy, jak se do nich zavrtával ledový vzduch i jak jsem si uvědomovala, že mě nepozorovaně pozoruje. Byla to jen chvilka, než jsem musela vylézt z vody a jít se zase ohřát. Setkali jsme se u baru, kam za mnou s malým zpožděním dorazil. "Jsi úchvatná. Zítra odpoledne sem můžeš jít znovu, jen beze mě."

Druhý den zmizel už brzy ráno, na pokoji mi zůstala jen snídaně a závan jeho parfému, dřevitého a kořeněného. Vrátil se těsně před obědem a úplně z něj čišelo zklamání a rozladění. Prý ta jednání vůbec nejdou dobře, takže mě opravdu bude potřebovat trochu “zneužít”. Oběd už měl být společenskou událostí, u které jsem nesměla chybět.
Vstoupili jsme do rozlehlé jídelny, které vévodil velký kulatý stůl, pečlivě prostřený a obklopený skupinou mužů východního vzhledu. A silný akcent většiny z nich naznačoval, že nejspíš pocházejí z Ruska. V tu chvíli už mi bylo jasné, proč byl drahý tak rozladěný, vždycky s nimi byla složitá domluva, a to ne kvůli jazykové bariéře. V téhle době obzvlášť. Představil mě, a já je s odzbrojujícím úsměvem, ovšem anglicky, přivítala. Z ruštiny jsem stále chytala jen základy, takže celý rozhovor jsem vnímala jen částečně, zatímco číšníci nosili na stůl jeden vybraný chod za druhým. Na to, abych se vůbec nějak verbálně zapojila, jsem neměla nejmenší příležitost, a tak když jsme se vraceli na apartmá, byla jsem zklamaná. "Promiň, byla jsem ti tam naprosto zbytečná, ale víš, jak to mám s mluvením s cizinci…"
"Byla jsi skvělá. Říkal jsem, že máš být sama sebou. Tohle je přesně to, co jsem potřeboval." Uklidnil mě a hned za dveřmi si mě přitiskl ke stěně a vroucně políbil, takže jeho prohlášení vyznělo dost dvojznačně. Rukou zabloudil do výstřihu mých šatů a přes krajkovou podprsenku polaskal moje prsa. Nic víc jsem nepotřebovala, abych starosti pustila z hlavy. Když říká, že to bylo dobré… Na břiše, ve výšce jeho rozkroku, jsem ucítila jeho vzrušení. Stále mě držel a tisknul, dotek na bradavkách zhrubnul, jak ho ovládl chtíč. Zůstali jsme stát hned za dveřmi, tiskl mě ke stěně a líbal, dráždil mě na prsou, a já cítila jeho vzrušení. Chtěla jsem padnout na kolena a dopřát i jemu odreagování, ale chytnul mě pod krkem a zadržel mě.
“Počkej, teď ne. Moc rád bych si užil tu tvou dokonalou pusinku, ale máme ještě práci.” To MÁME zdůraznil tak, že nebylo pochyb, že se to týká i mě. Přesto pokračoval v hraní a dováděl mě až k hranici šílenství. Vzrušení, které se sotva dalo vydržet. Chtěla jsem ho. Chtěla jsem ho hned, a bylo mi jedno, jestli v puse, kundičce, nebo zadečku… Tohle uměl jen on, dostat mě do takové nálady. A on to věděl. Ale jak blesk z čistého nebe to utnul slovy: “Zlato, říkal jsem ti, že dneska odpoledne můžeš zajít do wellness. Beze mě. Teď je ten správný čas.”
Bylo kolem druhé, každý jiný by si dopřával odpočinku nebo odpoledního sexu s partnerem, ale já se musela sebrat a jít do sauny. Jasně, mám to ráda, ale teď jsem zrovna měla chuť na něco úplně jiného. Jenomže mi dost důrazně připomněl, proč tady jsem, aniž by musel říct jediné slovo. Věděla jsem to…
Zašla jsem se nejdřív trochu rozehřát. Ceremoniály začínaly až ve tři, takže to zatím bylo takové volnější a lidé se brouzdali všude kolem. Občas jsem po někom mrkla, ale nikdo z nich mi nebyl povědomý, natož aby to byl někdo z našich spolustolujících od oběda. Ve tři jsem vyrazila do ceremoniální sauny a užila si na rozjezd relaxační sestavu na filmovou hudbu, která mě v sauně udržela víc jak dvacet minut. Já se prostě nevzdávám, narozdíl od většiny lidí, kteří utekli už v půlce. Žádní fajnšmekři tu tady nebyli. Takže jsem vydržela až do konce, a pak celá rozpálená skončila v ochlazovacím bazénku. V přírodním prostředí, mezi rákosím a kameny, jsem se brzy ocitla zdánlivě sama. Ale něco mi říkalo, že právě někdo sedí v oné finské sauně s výhledem. A že ten někdo není sám. A že není sám, kdo mě pozoruje. Uplavala jsem pár temp, a pak si stoupla čelem k oknu, které zrcadlilo můj odraz. Podívala jsem se tím směrem, jako bych mohla prohlédnout skrz sklo. Tělem mi stále pumpovala horkost, a tak jsem se začala ochlazovat ledovou vodou. Chrstla jsem si ji na sebe. Na paže. Na hrudník. Na obličej. Stála jsem po pás ve vodě, a ostentativně dávala na odiv svá prsa se vztyčenými bradavkami, které měl tentokrát na svědomí spíš pocit vzrušení, že se někdo dívá. Věděla jsem, že se dívají. Přesto jsem po chvilce přestala hrát tu hru a bez zájmu jsem odešla z bazénku do odpočívací místnosti. Objednala jsem si k tomu gin-tonic, a chvíli jen tak ležela a nevnímala svět kolem.
Nevnímala by ovšem bylo moc silné slovo. Aspoň proto, že jsem zaregistrovala, jak se postupně kolem mě objevují známé tváře. Všechny, které jsem zaznamenala u oběda, až na tu jednu, nejznámější. Trochu jsem znejistěla, když se neobjevil, ale vzala jsem to jako součást plánu. Blížil se další ceremoniál, takže jsem se suverénně zvedla a aniž bych se obtěžovala se zakrýváním svých předností, prošla jsem skoro nahá kolem všech pánů, kteří stěží skryli svůj zájem o mou osobu, až k ceremoniální sauně. Tam jsem se pohodlně usadila na nejvyšším stupínku a čekala na začátek. Za okamžik se objevili. Pomalu zaplnili skoro celou saunu. Nenápadně se rozesadili všude kolem. A když ceremoniál začal, mnohem energičtější než ten předchozí, nabitý rychlou hudbou a esencemi, které rozproudí krev, měli co dělat, aby vydrželi. Tam u nich jsou možná zvyklí na finské sauny, ale na to, co se dělá tady u nás, asi ještě nenarazili. Musela jsem se v duchu pousmát. A zatímco jsem zvedala ruce, že chci přídavek, jeden po druhém odpadávali a mizeli ven. Nakonec jsem se ale přeci jen s některými z nich potkala v jezírku a jejich pohledy skrývaly víc než obdiv. Taky touhu…
Jenomže zůstalo jen u pohledů a brzy mi všichni zmizeli z dohledu. A já se uchýlila zrelaxovat se na závěr v tropické sauně. Tam jsem narazila jen na pár naprosto cizích lidí, ale po chvíli se tam objevil i můj milý.
“Jsi naprosto dokonalá, lásko,” zašeptal mi do ucha, jen co vedle mě usedl.
“Děkuju, “ zapýřila jsem se, ale zároveň na něj vrhla pohled plný očekávání, že mi poví víc.
“Za chvilku půjdu. Na mě je tu moc vlhko. Víš, že to, narozdíl od tebe,” - mluvil sice o sauně, ale zároveň hleděl do mého klína, ve kterém mu vlhko rozhodně nevadilo - “těžko snáším. A v té finské jsem navíc musel vydržet až moc dlouho.” Pomalu se zvedal k odchodu. “Nespěchej a dej si na čas, ale doraž pak na náš apartmán v plné kráse. Tak jak máš ve zvyku,” dodal protože věděl, že bych nikdy nepřišla nenalíčená. Měla jsem s sebou i pěkné zavinovací šaty a podvazky. Všechno to, co rád obdivoval. Chtěla jsem mu dát trochu sežrat to, že mě po obědě tak chladně odmítl. Chtěla jsem, aby ho celé moje tělo vyzývalo k činnosti. Chtěla jsem ho. Ale měla jsem dostat mnohem víc…

Když jsem pak ve výtahu do třetího patra kontrolovala, jestli je všechno dokonalé, jestli mám souměrné linky, řasenku, rtěnku, která nenechává stopy… podvazky připnuté a šaty upravené… musela jsem si přiznat, že tomuhle už by snad žádný muž neměl odolat. Natož ten můj. Věděla jsem přeci, co má nejradši.
Hned za dveřmi se na mě vrhnul. Přitiskl mě ke dveřím, skoro jako před pár hodinami, jen mi zároveň zaclonil výhled do ložnice. Chytil mě pod krkem a hlavu otočil tak, abych viděla jen na stěnu, zatímco rukou zkontroloval, co mám na sobě. Šaty, které se dají snadno rozvázat. Podvazky, jeho oblíbené. Krajkové prádlo. A boty na podpatku, jak jinak. Z krku přehmátl rukou na zátylek, aby mohl snadněji kontrolovat můj pohyb. Vedl mě. Vedl mě do místnosti, kde už jsme nebyli sami. Ba právě naopak. Zahlédla jsem v ní všechny známé tváře. Nemusela jsem je počítat, byli to všichni, se kterými jsme se bavili u kulatého stolu. A všichni se na mě dívali svými lačnými pohledy. Lačnějšími než dole v jezírku, kde si nemohli nic dovolit.
Zatlačil mě k zemi. Klekla jsem si. Vzhlédla jsem k němu. K nim. Blížili se ke mně a bylo vidět, jak jim jejich pečlivě na míru střižené kalhoty v rozkroku nestačí. Zato jim stačil můj pohled. Ne pokořený. Ne ponížený. Ale vyzývající. Aby se chtěli přiblížit. První z nich neváhal a rozepnul poklopec, ze kterého vypadlo jeho ztopořené přirození. Lákavé, ale ve srovnání s mým milým žádná extra třída, abych na něj zůstala hledět. Druhý se více ovládal a přistoupil oblečený až ke mně. Pohladil mě po tváři a rukou sjel až do výstřihu, kde nahmatal krajkovou podprsenku a pod ní mou vztyčenou bradavku. Uchopil ji mezi dva prsty a začal mnout. Svýma modrýma očima se do mě vpíjel a já nedokázala odtrhnout pohled. Utápěla jsem se v nich, zatímco můj klín vlhnul. Dívali jsme se na sebe, zatímco ostatní se přibližovali. Přitiskl se svým rozkrokem až k mému obličeji, aniž by rozepnul kalhoty. Prostě se jen otřel hrubou látkou o mou tvář tak, abych cítila, že po mně touží. Dotek na obličeji, na mých ústech, i když jen přes kalhoty, ve mně vyvolal vlnu vzrušení. Nejradši bych mu ty kalhoty rozepla a zjistila, co se skrývá uvnitř, ale nemohla jsem. Můj milý mě stále držel za krkem a zároveň mi přidržoval ruce za zády. Byla jsem odkázaná na to, až mi on dovolí cokoliv udělat. Ten nejodvážnější mi zatím přidržel obličej u svého rozkroku. Cítila jsem jeho vzrušení. Přesto mě jen pohladil prsty po tváři a zase odstoupil. Další tři si zatím stihli stáhnout kalhoty do půl žerdi, a už si masírovali svoje ztopořená péra. Rozhodně se neměli za co stydět, a jen pohled na ně mě rozpaloval ještě víc.
Tihle tři taky byli první, kteří obnažení přistoupili až ke mně. Svými žaludy se skoro dotýkali mých rtů, když mi můj milý konečně pustil ruce a nechal mě, ať se o ně patřičně postarám. Hned jsem dva z nich chytila do svých dlaní a pokračovala v tom, co oni začali. Slastné vzdechy mě utvrdily, že jim to dělá dobře. Ani nevím, který z nich mě svlékl z šatů, stačilo na to pár zručných pohybů.
Ten prostřední, shodou okolností nejvyvinutější z trojice, si zasloužil pozornost mých rtů a jazyka. A zatímco jsem dva honila, jemu jsem olizovala ztopořený penis od kořene až po žalud a zase zpátky, a pak ho jen lehce jazykem dráždila na špičce, než jsem ho objala celými rty a začala sát. Pomalu jsem ho polykala hlouběji a hlouběji, přirážela dle vlastní chuti, než se toho znovu ujal můj drahý, který mě chytil za vlasy a přidržel hlavu tak, abych nemohla uniknout. Musela jsem toho prostředního hluboce kouřit, až jsem se dávila. I on mě nakonec chytil za hlavu a přidržel si mě, aby mi svoje péro zasunul pořádně hluboko do krku. Mrdal mě, že jsem ani dýchat nemohla, a měla jsem pocit, že to nikdy neskončí. Ty dva další jsem naprosto nekontrolovaně honila a vůbec netušila, jestli se jim to líbí, dokud mě nejdřív z jedné, a pak z druhé strany neskropilo jejich horké semeno. Postříkali mě úplně celou od hlavy, přes prsa až po klín, jak jsem klečela. Sama jsem to nedokázala ovládat, protože můj mozek bojoval o každou možnost se nadechnout, o každý kousek vzduchu… Až nakonec ten s velkým pérem ustrnul až na doraz ve mně, nehledíc na to, jak se dávím, a pumpoval to do mě, co to šlo. Tak, že jsem neměla na výběr a musela všechno spolykat.
Teprve v tu chvíli mě můj drahý pustil, abych se trochu vzpamatovala. Jen trochu. Protože co mi dovolil on, nedovolili další dva, kteří jen čekali na svou příležitost.
Postříkanou a s vymrdanou pusou mě položili na postel. Jeden z nich usoudil, že si přeci jen chce taky užít orál, a už mi cpal svoje péro do huby. Druhý mi nestydatě roztáhl nohy a projížděl mi přes mokrou kundu, která snad musela křičet, jak moc chce ošukat. Navlhčil si v ní žalud, a začal přejíždět k análu. To mě ještě víc vzburcovalo. Kouřila jsem jak šílená, cpala jsem si péro toho druhého až do krku, jen abych nemyslela na to, co mi za chvilku hrozí skončit v zadku. Protože jestli ten, kterého jsem před chvílí vykouřila, byl vybavený, tak s tímhle se ani on nemohl měřit. Moc by si nezavdal s mým drahým, a já už tak moc toužila mít jeho péro v sobě… V kundičce.
Jenomže ta zůstávala stále prázdná a roztoužená. Čím dál tím víc mokrá. On se ani neobtěžoval s tím, aby mi prdelku roztáhl prsty. Prostě se do ní bezohledně začal rvát, zatímco já nemohla ani křičet, protože mě druhý svými přírazy dusil. Mrdaná ze dvou stran jsem víc a víc toužila, aby se připojil ještě někdo třetí. Ale ani jeden z nich mi to nedopřál, a i můj drahý se držel v ústraní. Kochal se, nebo mě přidržoval, abych se moc necukala. Cítila jsem jeho drsné sevření v pase, zatímco mě ti dva nešetřili. Jeden zajížděl hluboko do krku. Nedal mi nejmenší šanci převzít iniciativu a kouřit ho tak, jak by se mi líbilo. Dávila jsem se a sliny mi stékaly na prostěradlo postele. Vždycky mi nechal jen kratinkou chvilku, abych se mohla aspoň nadechnout. Ale příliš krátkou, než abych mohla popadnout dech, když mě ten druhý až na doraz šukal do zadku. Nemilosrdně a tvrdě. Křičela bych, kdybych mohla. Udělala bych se, kdybych mohla. Ale musela jsem čekat a držet. Držet, dokud ten, co mi šukal anál, nevytáhl svoje péro a neskropil mě svým spermatem. Držet, dokud se mi ten, který mi toho svého zasouval až do krku, nevystříkal snad až do žaludku. Začal do mě pumpovat, když byl uvnitř až na doraz, takže jsem se nemohla ani rozhodnout, jestli to chci spolykat, nebo ne. Prostě jsem musela.
A teprve v tu chvíli, postříkanou a s vystříkaným krkem, si mě můj milý otočil kundou k sobě. Ale místo aby do mě zasunul svoje krásné péro, na které se už těšila, vstrčil mi do ní dva prsty a začal jimi projíždět. Taky se moc nerozpakoval a nebyl zrovna jemný. Prstil mě s naprosto jasným cílem. Věděl, že jsem tak nadržená a roztoužená, že to nebude těžké. Jen trochu přitlačit a stimulovat to správné místo, a za pár chvil už jsem stříkala všude kolem, a můj křik musel být slyšet na celý hotel. Řvala jsem rozkoší a konečně ukojeným vzrušením. Svírala jsem se v extatické křeči a sotva popadala dech. A když jsem se konečně dokázala nadechnout, jeho prsty zmizely. Nechal mě zase osamělou a prázdnou mezi všemi těmi muži. Ale ne na dlouho.
Ještě jsem ani nestihla vydechnout a uvědomit si, že je po všem, když do mě pronikl jeden z nich. Nevybíravě. Tak jako u všeho předtím. Projel mnou až na doraz a šukal mě. Pak ale na chvilku přestal. Jen proto, aby si druhý mohl lehnout, položit si mě na sebe, zasunout svoje péro do mojí roztažené kundy, a počkat, až se přidá ještě ten první. Křičela jsem. Křičela jsem vzrušením, touhou, a zároveň bolestí. Křičela jsem, ale jen do chvíle, než se mi v ústech zase objevilo něčí péro. Už jsem ani nedokázala vnímat, kdo je kdo. Ti dva mě současně šukali do kundy a já sotva mohla dýchat. Přicházel na mě další orgasmus, intenzivnější, než ten předchozí. Nemohla jsem se nadechnout. Nemohla jsem křičet. Jen jsem cítila, že moje kunda už nevydrží víc… ale ti dva nepřestávali. A ona vydržela. Odezněla jedna vlna a začala přicházet další. Vtom jsem na břiše ucítila teplou tekutinu, jak se jeden z nich (nebo oba?) udělal. Jenomže vzápětí ho vystřídal další. A já ucítila, jak se mi jeho péro dere do zadku, zatímco druhý se zase věnuje kundě. Ten v mojí puse mě šetřil, a mně v tu chvíli došlo, že je to můj milý, který přesně ví, kdy potřebuju vydechnout, a kdy naopak má přitvrdit, abych si to o to víc užila. Snažila jsem se mu to oplatit, aby mu to bylo příjemné, ale nenechal mě dlouho. Chytil mě za vlasy a přirazil si mě tak, aby do mě nacpal celé svoje přirození, zatímco tam dole mě dva v sendviči šukali, že jsem zase ztrácela pojem o realitě. Nevím, kolikrát se na mně vystřídali. Byla jsem úplně mimo…
Až po delší době jsem si začala uvědomovat, že ležím na posteli sama, celá postříkaná, celá rozmrdaná, že jsem se sotva mohla posadit. Nikde nikdo. Pomalu jsem se dobelhala do sprchy, abych to ze sebe smyla, a pokoušela se vybavit si aspoň, kolik jich bylo. Tolik, co u oběda, přeci.
Oblékla jsem se do županu a přešla k oknu, abych se pokochala výhledem. Za okamžik se otevřely dveře a dovnitř suverénně nakráčel on.
“Tak jsme se nakonec přeci jen domluvili. Děkuju, zlato. Byla jsi naprosto dokonalá.” Přistoupil zezadu ke mně, objal mě a dlouze mě políbil na krku.