Bolt Taxi

Nov 15, 2022 · 4,772 views Cortigiana

Potvrdila som objednávku taxíka jedným kliknutím v aplikácii, schmatla kabelku a utekala k bráne. Vlasy mi lietali na všetky strany, nebol čas ich upraviť a ani sa nalíčiť. Načo aj? Spánok mal prednosť a na niečom si to svoju daň vybrať muselo.

„Cortigiana mení farbu vlasov ako chameleón.“ – ozval sa šofér, než som sa stihla usadiť na zadnom sedadle auta. Pozrela som na neho, no keďže som ho videla len od chrbta, pohľad som upriamila na zrkadlo, aby som videla aj jeho tvár.

Šibalsky sa na mňa pozeral a očividne sa bavil na mojom šokovanom výraze, pretože kútiky úst sa mu stáčali do mierneho úsmevu. Vyzeral mlado, na prvý dojem odmerane a utiahnuto, no vedela som, že za jeho hlbokými očami sa toho skrýva oveľa viac. Zrazu som si uvedomila, že sa pridlho na neho pozerám a ani som si nevšimla, že auto dávno opustilo okolie môjho bydliska.

„Veď aj tvoj červík mení svoju veľkosť, keď sa na mňa pozerá.“ – ironicky som poznamenala.

„Červík?!“ – zvážnel a pozrel sa na mňa do zrkadla a ja som len prikývla na znak súhlasu, odvrátila tvár k oknu a usmievala sa.

Cesta mlčky ubiehala, no pred cieľom neodbočil, ale pokračoval a po pár metroch zišiel z hlavnej cesty a zastavil na lesnej cestičke.

„Máš pokazenú navigáciu? Mal si odbočiť.“ – konštatovala som a pozrela sa na hodinky.

„Takže červík? Myslím, že je čas, aby Cortigiana videla, ako taký červík vyzerá.“ – vyslovil s vážnym hlasom, vystúpil z auta, obišiel ho, otvoril mi dvere, chytil ma za zápästie a ruku mi položil na svoj rozkrok.

„Áno, červík. Čomu si nerozumel?“ – vyslovila som vážne, ale moja myseľ sa nedokázala ubrániť jeho ohnivému pohľadu a samozrejme aj zvedavosti, a tak som prebrala iniciatívu, otočila sa a začala mu rozopínať zips na nohaviciach.

Musím sa priznať, že jeho začínajúca erekcia poukazovala na to, že žiadneho červíka medzi nohami nemá, no moja hrdosť mi nedovoľovala priznať to. Vzala som ho do dlane a kĺzala ňou po celej jeho dĺžke. Cítila som ako mi hrubne v dlani a vlhko v mojom rozkroku mi dávalo najavo, že chcem viac.

„Je načase overiť si fakty. “ – vystúpila som z auta, strčila mu jazyk do úst, zatiaľ čo som mu ho po celý čas honila a on sa chvel vzrušením. V okamihu, keď sa moje pery nabažili jeho úst, otočila som sa, stiahla si legíny, kľakla si do trávy a prehla sa v páse.

Pocítila som prudké vniknutie do svojej mokrej diery. Chvíľu v nej nehybne ostal, potom začal prirážať, najrpv jemne, potom zrýchľoval. Vlasy mi chytil do vrkoča, akoby si ma chcel osedlať, občas mi dlaňou prudko plesol po zadku a s každým jeho prírazom sa stupňovali moje vzdychy, ale napriek tomu, že už bola jeseň, bolo mi teplo. Netrvalo dlho, teplo vystriedala slasť z orgazmu a na zadku som pocítila jeho vystreknuté semeno.

Počula som, ako si zapína nohavice, pomohol mi postaviť sa a počkal, kým sa oblečiem. Z vrecka bundy vytiahol cigarety a ponúkol ma. Obaja sme fajčili, mlčky sa dívali jeden na druhého a medzi nami nebolo nič, len dym z cigariet a čaro prítomného okamihu nepochopiteľnosti situácie, ktorá sa práve udiala.

„Odvez ma. Ponáhľam sa.“ – prelomila som mlčanie, zahasila cigaretu a sadla si na zadné sedadlo auta.

Auto zastavilo. Neviem, či chcel niečo povedať, či mlčal zámerne. Skôr som mala dojem, že ani jeden z nás nečakal takýto priebeh jazdy a musím sa priznať, nečakané okamihy sú niekedy krásnym spestrením nášho života. „Ďakujem.“ – ozvala som sa, z vedľajšieho sedadla som vzala do rúk kabelku a vystúpila z auta.

„Nebolo to zlé. Šukať vieš celkom obstojne, ale nabudúce radšej daj šancu inému svojmu mladému kolegovi, keď uvidíš moju objednávku na odvoz. Rada ochutnám ďalšie mladé mäsko. Alebo...“ – na chvíľu som sa zamyslela a pokračovala – „... ak by si chcel byť v mojich službách, napíš mi. Rada si ťa vycvičím na svoj obraz. A hlavne, naučím ťa šukať bohyne ako som ja.“ Po týchto slovách som dvere na aute zatvorila a strapatá, ale za to uspokojená som s úsmevom na perách kráčala preč.