Společné vzpomínky s Mojí Divoškou ...

Nov 20, 2022 · 2,046 views Swing100

Když jsem ukusoval poslední kilometry té dlouhé trasy ze Slovenska, stále více se mi před očima zjevovala ta její nádherná krása, smyslnost jejího těla, pohledů i každého doteku. Zastavil jsem před hotelem a odbavení na recepci mi připadalo nekonečné. Konečně jsem byl ve výtahu i se svým těžkým kufrem, ve kterém jsem měl jen čisté prádlo, 3láhve našeho oblíbeného vína a spoustu našich hraček.
Hned jak karta zdolala zámek dveří, uviděl jsem, jak na mne čeká ve své nové kožené podprsence, odkrývající její kozy s již ztuhlými bradavkami, jenž byly kryty ještě latexovým overalem.
Dlouze jsem jí políbil, a zatímco můj jazyk plul jejími ústy, drtil jsem jednou rukou její bradavku a druhou nahmatal tekoucí kundu s naběhlým poštěváčkem. Otočila se a jako poslušná čubka se předklonila a dala mi nahlédnout do její tekoucí připravené kundy a současně jsem mohl sledovat pulzující otvor jejího análu. Stisknul jsem svého ptáka a lehce jsem vklouznul do její kundičky, která jen mlaskla a pohltila mne až po koule. Sáhl jsem do taštičky na stole a vyndal černý kondom, černé má ráda. Připravil jsem si ho mezi prsty a pomaloučku, přes její námitky, jsem vyndával péro z její tekoucí kundy. Rychle jsem kondom navlékl a s trochou gelu ho skoro bez odporu zasunul do její prdelky. Uslyšel jsem její táhlé, hluboké a vášnivé „BOŽE“ a začal jí v pravidelném rytmu mrdat tu její nadrženou a nádhernou prdel!!! Pocity mého penisu byly neskutečně krásné a rajcující. V zrcadle jsem sledoval divoký tanec jejích prsů s temně rudými dvorci a zvětšujícími se bradavkami. Plácnul jsem jí přes její nádherný zadeček a během chvíle se na něm ukázalo červené srdíčko z kožené plácačky, jako obtisk na velikonočním vajíčku. Moje ruka dráždila její poštěváček a koule pleskali o její hráz a stydké pysky, a tyto zvuky se mísily se vzdycháním a předorgasmickými výkřiky, a pak se to stalo… zničeho nic vykřikla jako lvice a spustila vodopád její squirtové mrdky. Připadalo mi, že to nemá konce. Při každém přírazu vyšplíchlo snad půl litru této úžasné šťávy na moje holé nohy, které se již i v mém orgasmickém stavu už podlamovaly. Po úžasném společném vyvrcholení jsme najednou oba byli na zemi v kaluži té nádherné mrdavé tekutiny. Dali jsme si sprchu a posléze ve vaně plné pěny se sklenkami vína jsme se mazlili, dokud naše touha a vzrušení opět nenasměřovala naše těla do nádherně velké postele.
Moje divoška mi položila na postel a pak jsem viděl a cítil, jak mi roztahuje nohy a v ruce jsem zahlédl lahvičku s análním gelem ……………. ano, to dělá vždy, když ji Divoch vymrdá k naprosté její spokojenosti a je čas, aby i on prožíval vnitřní slast, rozkoš a extázi. Tu mu kromě úžasnýho kouření ptáka, rajtování a mrdání péra, způsobí i mrdáním jeho prdelky. Je plná energie a touhy totálně odstřelit svého Divocha mimo realitu, do víru extáze a orgasmů. Zkušenými pohyby pokrčila Divochovi roztažené nohy, strčila mu pod prdelku polštářek, aby se mohla lépe dostat k análku. Měla před sebou ten fascinující pohled – Divocha na zádech, jeho dokonale hladké péro, koule a roztoužený análek, který se chvěl touhou, aby si s ním Divoška hrála. Ale ona se nejdříve pustila do příjemné masáže celé této oblasti. Jeho půlky držela ve svých dlaních, prohmatávala je, pak vložila ptáka, koule mezi hřbety rukou a palci roztahovala análek, jezdila jimi po hrázi, mačkala na „péčko“, občas si vzala ptáka do pusinky a lízala jeho koule. Pak jazykem sjela až k prdelce a obkroužila anální dírku, která se mezitím úžasně uvolnila. Na prsty levé ruky si nanesla pořádnou dávku análního gelu, potřela roztoužený análek a zasunula do něj svůj prostředníček. Slyšela, jak Divoch vzdychl a jistě zatoužil, aby těch prstíků cítil ve své prdelce víc. Divoška neváhala, protože dírka byla tak úžasně roztažená, že okamžitě do ní vsunula i druhý prst. Ano, to je ono, pomyslela si a užívala si ten pocit, jak prozkoumává Divochovu prdelku a prsty směřuje rovnou k jeho „péčku“. Je úžasné cítit tu velkou bouličku, jezdit po ní sem a tam, občas na ni tlačit a sledovat Divocha, který stisk mu přináší pocit blaha, které pohyby jejích prstů mu jsou příjemnější než jiné. Divoška musí být ostražitá, protože Divoch moc své pocity nepopisuje, raději si vše prožívá. Po chvilce hraní si s prdelkou pouze se dvěma prstíky se Divoška zeptá, zda přidáme ještě další prstík … anoooo, toužebně šeptá Divoch a ještě více se uvolní, aby nasál svojí dírkou další prstík, který mu přinese extázi. Divoška přidává gelík a třetím prstíkem vplouvá do prdelky. Je tam už trochu těsno, není moc prostoru na objevování, ale za to už je připravena na mrdání. Análek je roztažený, tři prsty v prdelce a Divoška začne přirážet v mrdacím rytmu … Divoch vydává slastné zvuky a říká „jo, mrdej mi tu prdel“!!! Po chvilce, když je čas zvolnit, ale ještě prdelková jízda není zdaleka u konce, Divoška pokládá otázku, zda zkusíme ještě čtvrtý prstík. Odpověď je jasná „jooo, strč mi tam čtyři prsty a mrdej mě“. A protože Divoška chce plnit všechna jeho přání, hravě do té roztoužené sexy prdelky zasune i čtvrtý prst a dokonce stihne i udělat fotku, aby Divoch věřil, kolik prstů svojí Divošky spolkla jeho prdelka. A video, které zachycuje ten úžasný pohled, jak si Divoch užívá mrdání jeho prdelky, jistě patří k jeho oblíbeným 😊😊😊.