Václav v moci dominy

Apr 30, 2023 · 3,980 views koriandr

(Pokračování Odvoz na noční - IV. část)


Jakmile Martin uviděl přijíždět otce v kávově hnědé škodovce, radostně zvolal: „Táta tu je. Veze nám auto.“ Rychle seběhl po schodech dolu, proletěl předzahrádku a na chodníku se zastavil. Rozpačitě pozdravil otce, podali si ruce a z jeho výrazu tváře se snažil vyčíst jakou má dnes náladu. U něj nikdy nevěděl na čem je, co platí teď nemusí platit za několik minut.

V okně nad jeho hlavou vykoukla Andrea, aby v napasovaném tričku vyvalila své zvědavé čtyřky. Rýsující se bradavky přes látku podprsenky a trička přitiskla na parapet, aby si jich náhodou někdo nevšiml. Tím tlakem se ji nalily ještě víc. Lehce sebou pohupovala ze strany na stranu a třela s nima o desku. Nedokázala si pomoci, potřebovala cítit ten slastný pocit dráždění. Rajcovalo ji jak, otec synovy začal nakládat jeden rozum za druhým. Nemohla z něj spustit oči. Jednou rukou si přejela přes napasované legíny v rozkroku, co na tom, že ji v nich lezou faldy a zařezávají se jí do kundy. Je doma a tady v okně ji mušlička vlhne. Vzrušuje ji ten magor, ten prasáckej masér. Klidně by se nechala zas vylízat. Teď hned! ‚Předvádí a zbytečně jen tak buzeruje mladýho, ale je sexy. Ten černej chomáč chlupů, co mu trčí z modropruhovaného trička pod krkem… Z toho jeho Abraháma na hrudníku zešílím. Do toho mu chci nakapat rozpálenej vosk. Stekl by pozvolna skrz chlupy až na kůži. Ten by si zakňoural. Naučila bych ho milovat tuto slast. Za to jeho synáček má jen pár chloupků kolem bradavek. Je to úplný holátko. Toho trápit by bylo o ničem. V tomhle se nepotatil. Je to ještě takovej mlíčňák s hebkou kůžičkou na přetahování. Za to táta, ten se asi dovede pěkně odvázat. Přivázat ho na bednu dole ve sklepě a prdel mu sešvihat rákoskou, že by měl ještě jelita týden. Ani moc neprotestoval, když jsem ho v masérně obdařila zlatým deštěm. Chudáček dostal to nečekaně do obličeje a pak to uklízení mu asi dalo práci, než to dal do kupy. Lízat umí hezky…

Otec když viděl, jak ho syn zaujatě poslouchá, se snažil využít možností sypat z rukávu jeden rozum za druhým. Synovi bylo sice nepříjemný, že mu stele jen samé banální píčoviny, ale nechtěl delat problémy, aby si táta půjčení auta náhodou nerozmyslel. To by bylo po výletě.

„...víš jak mám rád v autě pořádek. Nedělej tam s Andrejkou žádné vylomeniny. A hlavně tam nejezte, nedrobte a nic nepolejte. Všechno venku! Doufám, že mi rozumíš,“ pronesl polohlasně. Všiml si, že je Andrea z okna pozoruje a mohla by něco zaslechnout. Nechtěl by ji podráždit. ..třeba se zas někdy naskytne příležitost, při které ji jazykem rozevře plátky mušličky, jako dvě šťavnaté krajky mokrého teplého hedvábí. Se strojeným úsměvem, naučeným v dobách, kdy ještě dělal ředitele, ji zamával na pozdrav. Ona mu bez váhání opětovala a mírné nervózní kousnutí do rtu, mu prozradilo, že má něco za lubem. Netušil sice co, ale intuice našeptávala, že sex v tom hraje hlavní roli. To on už za ty roky mnoha zkušeností, pozná. Několik sexuchtivej srnek mu rukama prošlo. ‚Asi si chce s mladým někde v autě na lesní cestě zašukat. Počasí je na to pěkný dost. Ale aby mi nezasvinili auto. Když jsem ji lízal, tekla jak vodopád a podle toho jak byla rozjetá, asi nějakej ohled na zašpinění věcí a druhýho neřeší. Vždyť se mi bez upozornění vychcala rovnou do ksichtu! To by asi taky neřešila, sperma a sekret na sedačce,‘ pomyslel si a obrátil se k synovi: „Hele, kdybyste si potřebovali někde s Andrejkou odpočinout, mám v kufru deku. Ta se vždy hodí…“ Snad dostatečně kulantně naznačil, že když se v autě nejí, nepije, tak ani nemrdá.

„Ale tati, přeci nejsme čuňata. Auto ti vrátím v pořádku. Jsem ti velice vděčný, že jsi mi půjčil auto a přivezl až sem. Ono nakonec jsme se těsně před tvým příjezdem s Andrejkou dohodli, že pojedu jen s její mamkou a ona zůstane doma, protože se jí udělalo špatně.“

„Aha, tak to jo,“ zalapal Václav po dechu, to nečekal? ...že by syn chtěl jet na výlet sám se svou budoucí tchýní?‘ Pozvedl hlavu tázavě nahoru k oknu.

Andrea nestačila uhnout očima a tak jen pokývla hlavou, na potvrzení. Povolila tlak bradavkam a začala se soustředit na konverzaci se svým – snad budoucím – tchánem. „Zůstanu doma, z ničeho nic mne polilo horko a necejtím se ve své kůži. Martínek pojede s mamkou sám. Něco nakoupí a pak zase přijedou. Pokud by vám to nevadilo...“

„...na nákupy do Hradce. Samozřejmě, že tě cestou vezmu zpět domů,“ ujišťoval ho syn.

„Vrátím se sám. Nedělej si starosti.“

„Sám?“ spontánně vyhrkla Andrea. Uvědomila si, že by se jí nakonec podařila uskutečnit ta myšlenka s voskem. V zápětí na to se snažila chopit příležitosti: „Tak to zas nemusíte tak rychle pospíchat zpět, ráda vás k nám pozvu na kávu. Mamka už je připravená a oni za chvilku stejně odjedou.“ Nedoufala, že by Václav tak tuctově vyřčenou nabídku chtěl přijmout, ale proč to nezkusit. Štěstí přeje odvážným a ji k tomu odmění pěkným prožitkem ze sexuálních radovánek. V celém domě budou sami dva.

Místo odpovědi otevřel Václav takzvaně páté dveře krémové škodovky a z kufru vytáhl sklopenou elektrokoloběžku. „Rád na ni jezdím, na vašem společném vánočním dárku. Ani nevíš co ušetřím za benzín do práce,“ pronesl a i když měl dceru, jenž se provdala do Německa, raději, pochvalně plácl syna po zádech. Letmo zkontroloval výšku řidítek a opřel si je o stehna tak, aby mu rukojeť zasáhla do poklopce – jo je tam a nadrženej! ...a bude-li potřeba, podá dobrej výkon. Myšlenky mu potvrzovaly naději na dobrý mrd. Stačí jen přijmout pozvání na kávu. Sice s tluťoškou, ale už si v tomto věku moc vybírat nemůže, tlustá ryba, taky ryba, byť přítelkyně jeho syna. ...ale zatím vůbec netušil, co ho s ní čeká. Jak s ním Andrea překvapeně vytře sklep.

***

Zvednuté spoutané ruce ho již dobrou čtvrthodinu nepříjemně brněly a on začal litovat, že na tuhle hloupou hru vůbec přistoupil. Neměl se nechat zlákat pozváním a na kávu s vidinou dobrého sexu. Teď tu stojí v ponurém sklepě, ruce spoutané nad hlavou, mezi kotníky kovovou rozpěrku a kůži na hrudníku podrážděnou od horkého vosku. Nehledě na to, že neví, jak ten vosk dostane z chlupů. Bude se muset asi oholit, a vymyslet věrohodný vysvětlení pro ženu. Na hlavě má kuklu a nic nevidí, a jen ze zvuků a doteků odhaduje, co bude následovat. Něčím gumovým a slizkým mu náhle přejela přes penis.

„Já bych to už pro dnešek nechal být. Myslím že to už stačilo,“ pronesl s okázalou dávkou sebevědomí, aby ukázal, že on je tu chlap a on určuje hranici, kam až ona může zajít.

„Náš čas na hraní ještě nevypršel,“ zašeptala mu do ucha a zkousla lalůček. Ne moc, tak akorát, aby ho to mírně zabolelo. Obličej měla tak blízko jeho tváře, že cítil její horký dech. Prsy se ji pohupovaly a narážely na jeho žebra. Vzala mu penis do ruky a něčím mu přes něj plácla. Bylo to tím silným, macatým a slizkým. „Ještě jsi neokusil tuhle slast.“ Poplácala mu ocas znova. Nebolelo to, spíš naopak, krev se mu vracela do penisu a žalud se začal nalejvat. Zakmitala jazykem mezi rty a foukla mu na biceps.

Cítil jak špička jejího jazyka mu kmitá po rameni a pozvolna se přesouvá na záda a jede odshora dolu po páteři. V hlavě se mu tou slastí rozmetaly myšlenky na možné následky těchto hrátek. Jen céjtil tu špičku jazyka, jak jede pozvolna dolu a zanechává na jeho kůži mokrou stopu. Zastavila se mu těsně nad půlkama. Plivla si na ruce a projela mezeru třemi nataženými prsty, podobně jako když se projíždí kartou čidlo, pro otevření dveří. Ještě jednou to vzala a už to bylo hlouběji. Doslova mu zavadila o zadní objektiv. Půlky se instinktivně sami stáhly k sobě aniž by to sám chtěl. Prostě reflex. Teď mu mezi půlkama projela tím macatým slizkým. Už poznal co to je. Dildo a ty vole dost silný.

„Pane Bože snad nemáš v úmyslu…“ nestačil doříct a ucítil tlak. Špičkou dilda mu zaútočila na řitní otvor. Stáhnul svěrač, jak nejvíc to šlo. „Prosím tě nechme toho. Okamžitě mne koukej rozvázat. Tohle je konec srandy! Chci abys mne rozvázala a to hned! Rozumíš?“ Díru si na poprvé ubránil. Začal lomcovat, ale rozpěrka na nohou připevněná k podlaze a spoutané ruce vytažené nad hlavu, mu toho moc nedovolovaly. Šanci, aby se z toho dostal sám, měl mizivou, byl odkázán na ni, aby ho rozvázala. Jenže to se jí nechtělo. Chtěla si s ním ještě chvíli pohrát. Než se vrátí Martin s její matkou, mají ještě času dost.

„Zmrdeček je neposlušnej? ..a přitom je takovej slaďounkej.“ Přestala na chvíli dildem útočit položila jej na zem a zapálila před ním masivní svíci. Světlo neviděl, jen slyšel jak škrtla a ucítil vůni hořící sirky. „Když budeš neposlušnej, bude to víc bolet. Pěkně se uvolni. S uvolněním ti mohu pomoci. Chceš?“ Nečekala na jeho souhlas a rákoskou ho švihla přes zadek.

„Uf! To snad nemyslíš vážně? Koukej mne z toho sundat. Já nechci, slyšíš, nechci!!!“ zapištěl ze všech sil až mu přeskakoval hlas. Když sebou zas lomcoval snažil se nabrat dech.

Nečekala až se nadechne a bude na ni zas křičet. Jedním zkušeným tahem přes hlavu mu nasadila roubík tvaru klacíku připevněného na pásce. Švihla ho znovu a tentokrát přes mužství. Hezky rovnou přes ztopořený penis, ale zas opatrně, aby nezasáhla varlata. Palcem a ukazovákem sevřela žalud, natáhla co nejvíc to šlo a švihla ještě jednou, dvakrát a pak už jen třikrát přes zadek. Bolestí se snažil uhýbat boky, ale její rány – sice jen pár- nepadly vedle. Našly vždy svůj cíl.

„Tak a teď to dokončíme. Ucítíš tu slast. Bude se ti to líbit.“

„Neblbni“ snažil se zakřičet přes roubík, ale vydal jen skřek.

Dostala strach, aby mu nakonec násilným vniknutím do análu tak silným dildem neublížila. Odkopla černou imitaci penisu ke zdi a odněkud z rohu vytáhla o mnoho menší plug. Taky černej. Do šířky a délky by se mohl rovnat se silnou fixou. Strčila si ho hluboko do pusy po špunt-zarážku a pořádně naslinila. Pak k Václavovi přistoupila zezadu a opět mu několikrát pevnou rukou švihla přes zadek, aby poslušně nastavil. Nemusela vynakládat velké úsilí, protože si uvědomil, že je v její moci a nic jiného mu nezbývalo. Musel poslechnout. Z očí mu vytrysklo několik slz - následek kombinace ponížení a bolesti.

„Tak se mi to líbí. Jsi poslušná čubička. Hodnej pejsek. Na poprvé bude dobrý, když trochu zatlačíš, půjde to snáz. Hezky si to užiješ. Děvko!“ zašeptala a přiložila mu špičku plugu na díru.