Naše něžnosti

Dec 27, 2022 · 1,270 views BlackSheep_Prg

Klečím u dveří se sklopenou hlavou a čekám, až přijdeš. Otevřeš dveře, zběžně zkontroluješ pokoj a vezmeš do ruky obojek, který ti podávám. Skloníš se ke mě, políbíš mě a při zapínání obojku ti řeknu potichu: "Smím mít orgasmus, Pane?"
"Ne!", řekneš rázně a vrazíš mi do pusy tvůj tvrdej ocas. Kouřím ho jak nejlíp umím, saju žalud a olizuju ti koule. Vím přesně, jak to máš rád a jak to chceš. Chytneš mě za vlasy, zakloníš mi hlavu a s tím svým nadřízeným výrazem mě narveš skoro celý péro do krku. Štěstí, že dávivý reflex mě opustil už před pár týdny. Chvíli mě střídavě dusíš a užíváš si moje sliny, co ti obalují penis. Takhle to máš totiž rád, když je to pořádně mokrý. Proto sis našel tu nejmokřejší čubičku, co kolem tebe kroužila.
"Lehni si na břicho a roztáhni nohy i ruce", ukazuješ na postel. Začneš mě vázat zápěstí, zkontroluješ, jestli to není moc a jdeš vázat kotníky. Po cestě jen zlehka prohrábneš kundičku, která byla mokrá dávno předtím, než jsem vůbec měla obojek. "Ty čubko nadržená", komentuješ, mezitím mi strkáš svoje prsty do pusy. Olížu je a poslušně čekám. Přivážeš i nohy, slyším jak bereš do ruky důtky a řekneš, že budu nahlas počítat. Jedna, dva, tři, zbožňuju ten dotyk kůže na mým zadku. Bolí to a přitom to akorát umocňuje moje, vlastně naše, vzrušení. Čtyři, teď jsi přitlačil a seš si toho vědom. Olizuješ mojí červenající kůži, ikdyž to děláš i kvůli tomu, že další rána bude o to víc bolestivá. Pět, šest, sedm, počítám nahlas a nedávám cokoliv znát. Osm, devět, další bolest a přitom cítím, jak mi z šťáva z kundičky teče přes poštěvák na postel.
"Deset!", řeknu s tlumeným výkřikem a úlevou, ikdyž mě možná trochu mrzí, že už je konec. Ale vím, že to je teprv začátek...
"Vyšpul zadek, čubičko", řekneš a začneš mi ho lízat. U toho prstama hladíš mokrou kundičku a užíváš si, jak vrním a nemám kam utéct. Proč bych to dělala, víš, že i kdybych mohla, tak nechci pryč. Po chvíli mi jemně strčíš do zadku uměláka a přesuneš se přede mě na postel. Nemusíš mě pobízet, vím, co chceš. Mazlim ti ocas i koule, odvážeš mi jednu ruku, abych ti mohla krouživými pohyby mých prstů dráždit hráz až k análu. Odvážeš i druhou ruku, už mám fixované jenom nohy.
"Na čtyři", přikážeš a je mi jasné, co bude následovat, proto pokyn rychle splním. Ve vteřině jsi ve mě. Užíváš si, jak jsem plná, umělák v mým zadku tě při přirážení celkem dráždí. Mě taky, proto znovu zopakuju dotaz ohledně povolení orgasmu.
"Ne, ty čubko!", odpovíš a chytneš mě pod krkem. Přes obojek cítím tlak, který mi brání v dýchání. V kombinaci dvou tvrdých ocasů, co mám v sobě, mám pocit, že prasknu. Povolíš stisk a já se můžu normálně nadechnout. Zjištění, že máš nade mnou ještě větší moc, než jsem si myslela, mě vzrušilo ještě víc, než jsem do teď byla. Je to vůbec možný? Je! :)
Kdybys mě ještě chvíli šukal, tak by ses udělal a to nechceš, proto přestaneš a odvážeš mě.
"Klekni", ukážeš k posteli, na které sedíš. Do kundičky mi strčiš Vibe, sevřeš ovladač a palcem na noze mě dráždíš bradavku. Po chvíli se tvoje chodidla přesunou k mojí puse. Zbožňuju tvoje nohy, mazlím ti prsty, pomalu jeden po druhým olíbám, olíznu, něžně zkousnu, nasaju a obkroužím jazykem. U toho ti masíruju plosku nohy, kotník a užívám si, jak se ti tohle sakra líbí. Vibe ve mě vrní a já se musím sakra hlídat, abych neporušila tvůj zákaz orgasmu.
"Pojď sem, čubičko", říkáš rázně a já poslechnu a přesunu se k tobě do postele.
"Ty čubko mokrá", zkonstatuješ po tom, co ze mě vytáhneš Vibe a dáš mi ho olíznout. "Teď se budu chvíli věnovat já tobě, když jsi dnes tolik poslušná", slibuješ, ale na chvíli zmizíš z pokoje. Předtím mi zavážeš oči a zakázeš jakýkoliv pohyb. Vracíš se a já nevidím a nevím nic. Znám tě, věřím ti a vím, že se nemusím ničeho bát a podle toho se řídím. Jsem uvolněná a nadržená.
Slyším škrtání zapalovače a divím se, že tady v pokoji budeš kouřit. Nebudeš, zapaloval jsi svíčku. Nemusíme si říkat a opalovat, že kdyby cokoliv, máme slovo STOP. Tenhle výraz v naší posteli nikdy nezazněl a myslím, že ani nikdy nezazní. Oba víme, že hranice máme proto, aby se posouvaly a ne, abych se posrala hned na začátku.
Cítím horký vosk na svojí kůži, zkoušíš různé vzdálenosti a části těla, kde to bude nejcitlivější. Vzpomenu si, jak jsme spolu byly jednou v sauně a ze stropu mi občas kápla horká voda na prsa. Díky tomuhle zážitku tě určitě napadlo ty svíčky pořídit. Je to příjemný, teču čím dál víc.
Po chvíli přijde na řadu led. To je pro mě rozhodně horší, zimu nesnáším odjakživa a ledový kostky na citlivý kůži nejsou to, co bych vyhledávala. To ty víš a soudím, že se usmíváš, jak se pod tebou nespokojeně kroutím.
"Roztáhni nohy", přikážeš a mě vůbec nenapadá, co máš v plánu. Pomalu do mě strčíš ledové "něco", co až později zjistím, byl odlitek dilda z ledu. Šukáš mě tím, je to strašně divný, ale vlastně se mi líbí. Kombinace všeho kolem a naší chemie je prostě nejvíc. Na čtyřech mi strčíš svůj boží ocas do análu a já jsem zase plná. Občas mi přejedeš ledovýma kostkama po zádech a plácneš mě po husí kůži.
V poslední chvíli ze mě vytáhneš led i sebe, svalíš mě na bok a šlápneš mi na vlasy. Neuhnu ani o centimetr, vždyť ani nechci. Honíš se kousek nade mnou a jako odměna za to všechno mi na tváři přistane tvoje krásně horký semeno...