Uži si to, ty trdlo

Jan 8, 2023 · 3,215 views Nevypisana

Obdobie medzi sviatkami mám veľmi rada. Mesto sa väčšinou úplne vyprázdni, rovnako ako moja hlava, ktorá po predvianočnom strese zresetuje natoľko, že prestanem rozoznávať dni v týždni. Jedinou náplňou sa stane čítanie kníh od Ježiška a dojedanie koláčov. Tento rok to však bolo úplne inak. Šéf vyhlásil koncoročné projekty za neukončené a nahnal do práce celý tím aj medzi sviatkami. Domov som chodila za tmy a po sprche rovno do postele. V mobile som si prečítala správy zo sveta, napísala manažérovi na dobrú noc a zaľahla. Zatiaľ čo on v tomto období zveľaďoval svoj skialpinistický štýl na Chopku, ja som sedela v kancli a doťahovala sa s klientmi. Keď pochopil, že budem sama až do Troch kráľov, rozhodol sa predčasne ukončiť svoje zimné športové vyčíňanie a vymeniť ich za iné teluprospešné aktivity.

Dohodli sme sa na štvrtok. Dala som si podmienku, že prídem na celú noc. Povedala som mu, že do práce pôjdem rovno od neho a ráno mi môže uvariť svoje preslávené koťogó, na ktoré ma balil ešte na zoznamke. Súhlasil bez výhrad. No, veď kto by sa už len sťažoval. V práci sa to zase pretiahlo. Domov som prišla až po siedmej, keď som mala byť už u manažéra. Ťukám do mobilu:
JA: Budem meskat...prave som dosla a musim si dat sprchu a najest sa.
ON: Okamzite sa zbal. Voda tecie aj tu.
JA: Zoberiem si zo sebou aspon nieco na jedenie.
ON: Neopovaz sa! Nieco uvarim. Chces hemendex alebo chlieb vo vajci?
JA: Bundaskener
ON: Dobre zlatyk, dones chlieb, bo ten nemam. A okamzite startuj!
JA: Rozkaz sefe!

Sprchu som si doma neodpustila. Obliekla čistú spodnú bielizeň vhodnú na takéto príležitosti a o 15 minút už moje brzdy pískali na parkovisku pred jeho bytovkou. Zaklopala som na dvere a o chvíľu som sa už pozerala do očí modrých ako voda v bazéne, v ktorých sa zračil ten hladný pohľad, ktorý som si pamätala z prvého razu. Na perách mu pohrával úsmev, z ktorého bolo jasné, že sa teší môjmu príchodu. Podala som mu kabelku a on mi pomohol z kabáta. Otočila som sa a už ma držal v náručí a jeho pery hľadali moje. Naše bozky boli dôvernejšie a náruživejšie ako naposledy. Obaja sme už vedeli čo nás čaká, nebola tam už úvodná nervozita a vzrušenie bolo znateľne väčšie. Čím dlhšie sme sa bozkávali tým viac sa stupňovalo. Začal ma bozkávať na krku a ja som cítila ako mi na ňom vystupujú červené fľaky, prestávam sa ovládať a sťažuje sa mi dýchanie. Jemne som ho odsunula.
- Som hladná, miláčik, usmiala som sa a nahodila pohľad prosiaceho psíka.
- Jasné. Všetko je pripravené, čakám len na chlebík. Máš?

Vylovila som z kabelky 5 krajcov chleba v sáčku a podala mu ich. Sadla som si za barový pult, nalial mi červené víno do obrovského pohára na stopke a začal sa zvŕtať v kuchyni. Bolo to neuveriteľne upokojujúce po celom dni, sledovať muža v jeho vlastnej kuchyni ako robí jedlo pre mňa a pritom počúvať hudbu a jeho príhody z celého týždňa. Bol nevtieravo zábavný a pritom sústredený na prácu.

Bola to úplne jednoduchá večera, ale nepamätám si, kedy mi chlieb vo vajíčku s kyslou uhorkou chutil viac. Zapíjali sme ho drahým vínom a cítila som sa ako v gýčovom romantickom filme. Upratal riady zo stola a pristúpil ku mne zozadu. Začal ma hladkať na pleciach. Presunuli sme sa na gauč. Obaja sme vedeli, čo bude nasledovať. Začali sme sa bozkávať a vyzliekať. Neponáhľali sme sa, vedeli sme, že máme celú noc. Položil ma na chrbát a bozkami pomaly postupoval dole po mojom tele. Skončil v mojom rozkroku.
- Na toto som sa tešil od rána, povedal s povzdychom.
- Dobre teda. Poviem ti, prečo nemám rada lízanie. Lebo väčšina chlapov nevie, ako to tam dole funguje a ako veľmi citlivé to tam ženy majú. Príliš sa zameriavate na klitoris, ktorý je potom prestimulovaný. Alebo nás vydráždite lízaním, úplne otvoríte a potom sa tam zaboríte so strniskom alebo bradou do tých najcitlivejších partii. Mňa to vždy zabrzdí, lebo sa začnem obávať, že to bude bolieť a už sa nespravím.

Neviem, či čakal takúto úprimnú spoveď. Na chvíľu sa zamyslel a nežne mi povedal:
- Ľahni si, daj si vankúš pod hlavu a zavri si oči.

Poslúchla som a rozhodla som sa mu proste zveriť do rúk. Lepšie povedané do úst. Jeho hlava zmizla medzi mojimi pokrčenými nohami. Držal ma za stehná a bozkával ma tam dole. Úplne všade. Zrazu som pocítila špičku jazýčka na mojich pyskoch. Oblizoval ich a potom ich úplne nasal do úst. Obliala ma vlna vzrušenia. Jeho jazyk rozdelil moje pysky a začal sledovať cestičku od hradze smerom ku klitorisu. Vnímala som, že mi to robí veľmi dobre a každý z tých pohybov spôsobuje novú vlnu napätia v celom mojom tele. Keď prenikol ku klitorisu a nežne sa s ním pomaznal, začala som nahlas vzdychať. Mala som stále zavreté oči a všetky moje pocity boli sústredené do jediného bodu. Neviem, či sa poučil z mojej prednášky, ale jeho jazyk to úžasne striedal a venoval sa celej mojej mušličke. Po krátkom čase som vedela, že orgazmus sa blíži a začalo mi byť jedno, že do mňa strčil jazyk čo najhlbšie a pritom sa mi svojou briadkou zaboril do rozkroku. Prudko som dýchala: Robíš to fantasticky!

Pokračoval a pridával v tempe a ja som zaborila ruky prudko do gauča. Prišla vlna orgazmu a silno som vzdychla. Telo sa mi roztriaslo. Čakala som, že prestane a odtiahne sa. On však neprestával. Nevládala som. Stačí, už stačí. On však lízal ďalej, akoby som ho prosila o presný opak. Chytila som ho za hlavu. Hovorím, že som už bola a stačí. On sa vynoril spomedzi mojich stehien, pozrel na mňa a povedal:
- Veď si to uži, ty trdlo.

Vtedy sa vo mne niečo zlomilo a ja som kapitulovala a povedala, tak dobre. Znovu som si ľahla a nechala nech sa veci dejú. Netuším, ako a čo sa dolu dialo. Lebo moje telo prestalo rozoznávať dotyky jazyka a pier. Všetko, čo som bola schopná vnímať boli výbuchy multiorgazmov, ktoré nasledovali a celé moje telo prehli do oblúku ako luk pri napnutej tetive. Prstami som zovrela látku gauča ešte pevnejšie a z úst sa mi drali výkriky. Nevedela som ovládať svoje telo, ktoré akoby začalo levitovať. Len krik mi pomáhal vypustiť von tú nahromadenú energiu, ktorá vo mne explodovala. Jeden výbuch za druhým. Telo a myseľ úplne opustili realitu a spojili sa v pocite nekonečnej rozkoše. Neviem kedy konečne skončil, lebo mi chvíľu trvalo sa vrátiť do svojho tela a prestať dýchať ako po dvanásťminútovke. Manažér bol opretý na lakťoch a vychutnával si pohľad na mňa.
- Si úžasná.
- Ty si úžasný. Ďakujem. – stále som lapala po dychu.
- Prosím ťa, neďakuj. Za orgazmus sa predsa neďakuje.
- Nesúhlasím.
- Dobre, môžeme pokračovať?
- Hneď?
- Áno, uvidíš, bude to ešte lepšie.

Nedalo sa odporovať. Bol pripravený. Povedala som, že chcem byť hore teraz ja a on súhlasil a ľahol si na chrbát. Bola to jazda. Okamžite som cítila, že moja vagína sa priam teší z toho kúska, ktorý ju vyplnil, lebo po orgazmoch vonku je na rade ten vnútri. Úplne stačilo jemné vlnenie panvou a sťahy mojej pošvy spravili svoje. Užívala som si to a videla som, že aj on. Stlačila som mu obe bradavky, silno, až ho to nadvihlo. Vedela som, že sa mu to páči. Zaprela som sa rukami do jeho hrudníka a začala nadvihovať panvu v rytmických pohyboch. Pozerali sme si do očí a užívali. Vydržal iba chvíľu, chytil ma za boky a priam odhodil nabok. Ostala som s úžasom pozerať, prečo to spravil.
- Ešte nechcem byť. Chcem to zozadu, pozerať sa na tvoju ritku.
- Tvoje želanie je aj mojím.

Naznačil mi, aby som si kľakla do rohu sedačky. On stál za mnou a vychutnával si to veľmi pomaly. Dovnútra a von, úplne von. Cítila som svoju nedočkavosť. Chcela som to rýchlejšie, ale on, akoby to tušil a naťahoval to ešte viac. S každým novým prírazom sa moje vzrušenie a očakávanie zväčšovalo.
- Silnejšie! Chcem ťa cítiť hlboko.

Viac nepotreboval. Začal prirážať silnejšie. Nedokázala som sa udržať o operadlo. Rozkoš mi brala silu, zaborila som sa hlavou medzi vankúše a tlmila v nich svoje vzdychy. Sila akou do mňa búšil ma do nich zasúvala ešte viac. Zase som musela kričať. Môj krik však prehlušil jeho rev. Už som zabudla na ten zvierací rev víťaza v boji na život a na smrť. Padli sme na gauč a spolu prudko predychávali nedokysličené mozgy.

V ten večer sme si ešte pozreli film a milovali sa opäť. Až potom sme sa konečne osprchovali a išli do postele. Obliekla som si nočnú košieľku bez nohavičiek. Povedal, že už teraz sa teší na ráno, lebo bude znovu pri sile. Chvíľu sme sa v posteli ešte rozprávali. Potom zhasol svetlo, zatiahol vonkajšie rolety diaľkovým ovládaním a v izbe nastala tma ako vo fotokomore. Chvíľu mi to prišlo až strašidelné. Zaželali sme si dobrú noc a ja som pocítila jeho ruku ako mi cez jemný satén pohladkal bradavky a potom dlaň položil na môj odhalený rozkrok.

Moje telo zareagovalo a mimovoľne sa striaslo sa. Začula som len jemné hmmm. Jeho zvedavé prsty išli ďalej, akoby sa potrebovali uistiť aká je tam dole vlhkosť. Ostali mokré. Nasledoval môj vzdych. Neodolal. Prstami pokračoval v skúmaní terénu. Všetko sa odohrávalo bez slov a v úplnej tme. Tá tma! Nedovolila mojim zmyslom vnímať žiadny iný podnet, iba tie prsty, ktoré drzo skúmali všetky záhyby a roznášali šťavu z dierky všade naokolo. Hladkali hladké sliznice, dráždili a vyzývali klitoris, aby sa pozrel aká návšteva prišla. Tie prsty, ktoré si drali cestu dovnútra. Po prvom prieskumníkovi nasledoval ďalší a spolu začali zisťovať ako ďaleko sa dostanú a akú širokú cestu dokážu preraziť. Tá tma mi pomohla si užiť jeden z najsilnejších orgazmov. Jediným zvukom v spálni bolo hlasné čvachtanie, keď sa tie prsty kúpali v mojej šťave. Moje telo sa zase prehlo do oblúka akoby som bola Jennifer Bealsová vo filme Flashdance a z hrdla sa mi drali stony vášne. Keď som otvorila oči, ktoré si konečne zvykli na tmu, už som rozoznávala obrysy v šere. Videla som ako si strčil prsty do úst a oblízal ich.
- Mávaš mokré orgazmy?
- Nie.
- Nebol by som si tým istý...
- Spime už.