Vojenská mrdka.

Jan 15, 2023 · 4,500 views Pavelos1212

Ležím v posteli a nemůžu usnout. Mobil mi ukazuje čas 01:30. Dnešek byl náročný, protože jsem skoro celý den strávil na cestě do Prahy, kde se koná vojenský turnaj. Ubytovali nás ve vojenské ubytovně, kde je ubytováno víc útvarů z různých koutů republiky. Vstanu a dívám se z okna. V tu chvíli dostanu nápad. Převléknu se za „Simonku“ a půjdu se projít po městě. Nalíčím se jako lehká dívka, které nesmí chybět rudě zbarvené rty, které se hezky obtisknou… Vy víte, na čem. Člověk nikdy neví a je lepší, být připravený. Nasadím si paruku,umělá prsa, kterým tyčí bradavky vzhůru, nalíčím se, obléknu si děrované punčochy s podvazky, černé krajkové kalhotky, velice krátkou, černou mini sukni, rudé upnuté tričko s hlubokým výstřihem do V, přes které si přehodím černou koženku, a obuji si černé lodičky s vysokým podpatkem. V tu chvíli se ze mě stává „Simonka“, která je připravená, někoho pořádně sexuálně zničit.
Procházím se městem, ale nikoho nepotkávám a tak se pomalu vracím zpět na ubytovnu. Právě procházím kolem pouliční lampy, která vyzařuje tlumené světlo, když si všimnu vojáčka, budeme mu říkat např. Honza, který se také vrací na vojenskou ubytovnu. Neznám ho a tak se s ním dám do řeči. Cítím se fakt dobře, protože vůbec nepoznal, že jsem transka a po delší debatě, mě zve k sobě na pokoj. Vypadá to, že jsem v líčení lepší, než jsem si myslel, a vypadám, jako libová prcinka. Ten bude koukat, až na něj vyskočí moje péro, ve kterém už pěkně začíná cukat.
Po příchodu na pokoj, mě pobídne, abych si sedla na postel.
„To se, tak krásná slečna, nebojí bloumat sama noční Prahou?“ zeptá se mě a vím jistě, že stále nic netuší. Tím víc, je pro mě celá situace vzrušující.
„Nebojí. Umím se o sebe postarat.“ mrknu na něj a užívám si pocit vzrušení, který mnou proplouvá. V pokoji je rozsvícená malá lampička, která nedává moc světla a tak je v pokoji šero. Zadívá se mi hluboko do očí, přiblíží se svými rty k mým a něžně mě políbí. Na chvíli se oddálí, aby zjistil, jestli se budu vzpouzet, ale to fakt nebudu, kámo. Chci víc, mnohem víc. Snaží se mi dostat do kalhotek. Honza mě pobídne, abych si stoupla a klekne si přede mě. Sundavá mi sukni a ve chvíli, kdy mi stáhne kalhotky, na něj vypadne můj penis, který je plně v pozoru. Honza se zarazí a řekne: „No do prdele! To jako fakt? Vůbec jsem nepoznal, že jsi transka.“ očekávám otázky, možná i opovržení, ale Honza se jen usměje, olízne si rty a začne se mého čuráka dotýkat. Pomalu mi svými rty hladí žalud, poté ho začne sát, a pomalu si celého čuráka, fakt celého, až po kořen, narve přímo do své pusy. V tu chvíli zasténám blahem, protože je to něco neskutečného. To teplo v jeho puse, mi krásně zahřívá mého čuráka. V kouření zrychluje, až ho musím krotit, protože by se mohlo brzo stát, že mu nastříkám své semeno rovnou do pusy a to ještě nechci. Nabídnu mu výměnu. Honza, překvapivě, souhlasí. Hm, asi to nebude úplný začátečník. Měla jsem dnes velké štěstí. Sundám mu kalhoty, trenky a okamžitě na mě vyskočí jeho čurák, který je dost dlouhý, tvrdý, s pěkně vytvarovaným, mohutným žaludem. Okamžitě si ho strkám do pusy, protože nemohu odolat. Má rudá rtěnka se krásně tiskne k jeho čurákovi a zanechává na něm rudou stopu. Podívám se na jeho obličej, na kterém je vidět, jak si kuřbu užívá a občas i zasyčí vzrušením. Začnu se, při kouření jeho ptáka, sám honit a když si toho Honza všimne, okamžitě si mě otočí a narve mi ho tvrdě do prdele, až zasténám. Takhle hustej začátek, jsem fakt nečekala, ale okamžitě se snažím uvolnit, abych si jeho přírazy užila co nejvíc. Chytá mě za krk, lehce mě přiškrtí a já se fakt držím, abych nezačala stříkat. Začne mi nadávat: „Co ty moje kurvičko, líbí se ti to? Mám přidat? Nejradši bych tě takhle jebal od rána do večera, bez přestávky, abys nemohla sedět a pořád v sobě cítila mého čuráka.“ přitom mě plácá po zadku a kouše se do rtu. Je to neskutečný, ale z ničeho nic začnu stříkat a nahlas sténat, protože tahle rozkoš, se nedá dál vydržet. Honza je velice všímavý a když zaregistruje, že stříkám, vyndá ze mě svýho čuráka a narve mi ho do pusy. Nesere se, se mnou. Strká mi svého klacka pěkně hluboko a pěkně rychle, až cítím, jak mu v něm začíná cukat a to už vím, co bude následovat. Nastříká mi semeno přímo do pusy a nahlas u toho sténá. Jeho mrdka je sladká a neskutečně mi chutná. Chci ještě. Vymačkávám mu poslední zbytečky jeho božské šťávy. Takhle luxusní mrdku, jsem měla v puse poprvé. S pusou ještě zalepenou, opouštím Honzovo pokoj a mířím na záchody, které se nachází na chodbě, kde se upravím a zamířím ke svému pokoji. Nemůžu uvěřit tomu, co se právě stalo. Snad mě ještě něco takového zase brzy potká.