Grilovačka so štvorkou.

Feb 25, 2023 · 3,417 views Nickjaty

práca práca práca, maily telefonáty, pípne správa. pozriem na hodinky amatéri. "ahoj za dva týždne cez víkend ideme na západ." aspoň jedna dobrá správa.
odpisujem" budeme sa tešiť ". prídem domov a opatrne manželke oznamujem príchod návštevy.
nie je moc nadšená, ale čo už. dni sa vlečú prácou a starosťami. sem tam správa, korekcie príchodu a čo kto donesie. konečne piatok. blíži sa obed a kamaráti. zvoní telefón a idem otvoriť bránu. za vami dlhá cesta, parkujete vo dvore, pomáham s vecami a konečne zoznámenie na živo.
jozef mi pomáha s grilom, skúsili sme všetky metódy, ale oheň neprichádza. konečne, konečne sa gril rozhorel. z kuchyne dlho počuť ticho, nedôverčivá manželka. konečne počujem rozhovor. zuzana a zuzana našli spoločné témy. vydýchol som si.
mäsko sa griluje, sedíme na terase, na stole zelenina, domáci chlieb, mäsko mojito a ľadová káva. konečne sa atmosféra uvoľnila. rozhovor a smiech, aj keď je horúco, nám je príjemne. zahlbeny do rozhovorov, ani sme si nevšimli prichádzajúce šero. mierny nočný chlad donúti žienky pritúliť sa k nám. žena mi šepká, som spotená po celom dni, idem do sprchy a dá mi pusu. len čo buchnú na kúpeľni dvere, zuzka šibalsky žmurkne a hovorí,"aj ja potrebujem sprchu, prídete chlapci?". počkáme s jozefom 5 minút.
medzitým v kúpeľni. potichu vchádzam do kúpeľne, zuzka domáca sa najprv zľakne, ale hovorím jej, "veď sme obe ženy a aspoň ostane chlapcom teplá voda ". vyzlečiem sa a vchádzam do veľkej sprchy. zuzka pozerá prekvapene na moje veľké prsia. zasmejem sa, "umyjes mi chrbát?" navzájom sa umývame, jej ruky obchádzajú moje intímne miesta. postupne však moje a jej ruky zachádzajú úplne všade. zavzdychám a aj ona. ani sme si nevšimli, že sa chlapci pozerajú.
"ideme?", hovorím jozefovi. postavili sme sa a pred kúpeľňou vyzliekli. zjavne máme rovnaké predstavy, lebo stojíme pred sprchou štyria. baby si nás vôbec nevšimli. zaujaté umývaním. tak len tak stojíme a kochame sa. až po chvíli jožkova zuzka otočila oči k nám s rozosmiala sa. museli sme vyzerať komicky. dvaja muži opretý a so stojacimi anténami. baby pokračovali v intímnostiach a nám sa viac a viac odkrvovali mozgy. za chvíľu vyšli a začali sa pred nami navzájom utierať. rýchlo sme aj my vybavili po jednom sprchu a šup za babami do spálne. už nás čakali v korzetoch na posteli, kľačali s kolenami od seba, mušličky sa im leskli a bradavky trčali do priestoru. každý sme si zobrali svoju a začali ich bozkávať. na ústa, na bradavky a nižšie s nižšie. jožkova si ľahla s už bol medzi jej nohami a jazýčkom ju dráždil. moja si sadla pyskami na jej jazýček a nenechala ju vzdychať.
telefón v mojej ruke rýchlo robil vzrušujúce fotky.
moja zuzka medzitým zliezla a začala sa hrať s bradavkami vzdychajucej zuzky. jej vystrčené dierky má lákali. roztvoril som ich s jazykom dráždil. vzdychy našich žien sa ozývali spálňou. najprv jeden, potom druhý orgazmus.
ľahol som si a jožkova zuzka sa na mňa napichla, jožko si kľakol za ňu a pomaly vošiel do riťky.
oba naše penisy začali prirážať ako piesty v aute a zuzka sa nezadržateľne blížia k silnému orgazmu. moja len pozerala, lebo anál bol pre ňu tabu. po silnom orgazme zuzky hovorí, že aj ona to skúsi. dievčatá sa vymenili a jožko pomaličky vošiel do riťky mojej ženy. pomalé pohyby a keď sa uvoľnila začala vzdychať aj ona. druhá zuzka zobrala telefón a už točí orgazmus mojej ženy. jožko nevydrží úzku riťku mojej ženy s už jej strieka na chrbát. keď zo mňa zosadne, druhá zuzka lačne vezme môjho vtáka do úst. dokonalá fajka a už striekam. obaja ležíme nahý na posteli. smejeme sa, takúto grilovačku si musíme zopakovať.