Šílenství

Mar 5, 2023 · 2,144 views Fontana76

Večer mi přišla SMS "čekám na Tebe za hodinu" Chtěla jsem ho trošku pozlobit, věděla jsem co má rád.
Hodně nalíčené oči,kraťounké šatičky, těsně pod zadek, podvazky,kalhotky jsem si raději nebrala
vysoké kozačky dlouhý plášt a jela jsem za ním.
Dole byly otevřené dveře do domu, vešla jsem všude byla tma jen v patře prosvítalo pod pootevřenými dveřmi.

Bylo to zvláštně napínavé a vzrušující, nechat otevřené dveře,,, šla jsem po schodech,,, slyšela šumění sprchy,,,,vešla jsem do místnosti. a udělala pár kroku ke stolu. Sprcha přestala šumět. Uslyšela jsem cvaknutí dveří a otočila se,,, stál za zavřenými dveřmi a díval se na mě,, neřekl ani slovo. Chvilku jsme se na sebe dívali,, pak jsem se k němu otočila záda a udělal pár kroků zpátky ke stolu.. pomalu jsem nechala plášť aby se mi svezl z ramenou..opřela jsem se rukama o desku stolu a otočila se na něj a vyzývavě se mu dívala do očí. Stále nic neříkal..

Byla jsem lehce předkloněná, takže mi koukal ven zadek i pysky :-) přistoupil ke mě a položil mi ruce na stehna,,, pomalu
jel rukama nahoru a vyhrnoval mi šaty výš. ani jsem se nepohnula a držela jsem. přitiskl se ke mě,, cítila jsem jeho ze sprchy mokré tělo,, chladil mě a zároveň rozpaloval.. najednou mě prudce chytil za vlasy a zvrátil mi hlavu dozadu olízl mě na krku a na tváři,,, a pak mi prudce vrchní část šatu přetáhl přes ramena, takže mi znehybnil ruce a najednou jsem ležela prsy na stole, deska stolu mě studila,,, a jeho ruce pálily. začal mi rukou masírovat klitoris,,, jeho prsty do mě vklouzávaly a vyjížděly ,, a na pulce zadku jsem cítila jeho tvrdý ocas. byla jsem vzrušená, slyšela jeho přerývaný dech tekla jsem , šťáva mi stékala na stehna,,jeho prsty mě soustavně dráždily. třásla jsem se po celém těle,, strašně jsem toužila aby si mě vzal,,, kroutila jsem zadkem a snažila se ho vyprovokovat.. ale on měl jiný plán.
le
Najednou mě chytil a otočil na stole ležela jsem na zádech,, šaty pořád vyhrnuté,,vzal ze židlí dva pod sedáky a strčil mi je pod zadek,,, měla jsem ho nahoře,,, strnul mi podvazky a podprsenku a těmi mi přivázal ruce ke kotníkům,,a pak mě začal znovu prstit,, ležela jsem tam svázaná, vyšpulená, bezmocná,, třásla jsem se vzrušením a chtíčem,,, sál moje bradavky , lehce je kousal,, a pořád mě prstil a prstem masíroval klitoris,,, tělem mi projížděli vlny rozkoše,,, křičela jsem blahem ještě ještě

Zastavil se a řekl"já rozhoduji kdy bude ještě ne Ty děvko" Přestal mě masírovat těsně před orgasmem byla jsem skoro šílená ale nedbal na to,, otočil mi hlavu k sobe a vrazil mi ocas hluboko do krku,,,, a přirážel sála jsem ho,, laskala jazykem,, a jeho ruce se mě jen jakoby náhodou dotýkali na všech citlivých místech ale nikdy ne tak dlouho abych se úplně mohla oddat slasti.A pak přestal,,, otevřela jsem oči natáhl se po stole,,, ležela tam zbraň,, pistole,, velká černá,,nebyla jsem schopná slova.
Směs strachu a vzrušení pořád jsem byla svázaná, vyndal zásobník s náboji a hodil ho na zem,, zkontroloval jestli je prázdná a zajištěná a pak mi tu velkou pistoli pomalu zasunul do kundy,,, byla tvrdá,, a studená a jak se do mě ponořovala víc a víc přestala jsem se ovládat a svíjela se a křičela v mocném orgasmu a zkrápěla stul proudy svojí šťávy která v intervalech vystřelovala ven ze mě.
a najednou jsem cítila jak mi znovu vráží ocas do krku,, tělem mi ještě třásl orgasmus a on mě dusil svým ocasem,, až mi tekli slzy a tekli mi sliny.několikrát tvrdě přirazil a pak už jsem cítila jak mi stříká svoje horké semeno hluboko do krku,,, poslušně jsem sála jeho šťávu a on strašně křičel a prudce vydechoval.

Potom vyndal ukojený ocas z mých úst sehnul se a skoro něžně a hluboce mě líbal, a při tom mi rukama uvolňoval pouta.
stál nade mnou, hladil mě po těle "moc rád Tě vidím čubko moje "