Chemie

Mar 9, 2023 · 3,816 views Fontana76

potkala jsem ho na lidech kdysi, psali jsme si skoro rok,, než jsme zjistili že jsme z jednoho města,, vyměnili čísla a sešli se, vyzvedla jsem ho v centru a když si mi sedl do auta a já se mu podívala do očí věděla jsem ,že se s ním vyspím, řekl pojedeme ke mě do kanclu,, byla sobota nikdo tam nebyl.. "dáme kafe a seznámíme se,, dojela jsem tam postavil vodu na kávu a povídá jakou si dáš,,, ?? uprostřed kanclu stál velký dubový stul sedla jsem si na něj a řekla" nedám nestihla bych jí vypít", šel vařit kafe sobě,,, smála jsem se,,, prý čemu,,, říkám" taky jí nebudeš pít,nestihneš to,, chvilku se na mě díval,, pak šel ke mě,,, pomalu mě políbil zkusmo,,, odpověděla jsem polibkem, pak už na nic nečekal , rukou rychlým pohybem smetl ze stolu všechny papíry co na něm lezeli a hodil mě na stůl. Ve vteřině jsem byla polosvlečená,, sukni u břicha,,, tričko za krkem,,, kalhotky rozrthnul ani nevím kde skončily, pak si mě rychle vzal,,, byla jsem tak mokrá že ani nevadilo,že to bylo tak rychlé,,, chvilku mě mrdal,,, pak mi dal nohy na ramena a nečekala jsem, to vjel mi ocasem do zadečku,,, rychle,,, zaječela jsem a zkopla ho ze sebe až se zastavil o druhou stěnu místnosti.

Šla k němu a ječela na něj,,, "doprdele co děláš to není kunda musíš pomalu" ¨neustupovala jsem šla jsem k němu a řvala mu do ksichtu chvilku na mě zíral,,,, pak mě pohladil po tváři a povídá"jsem z Tebe tak vyřízenej, že jsem se neovládnul"a pak mě popadnul,,, rychle mě otočil,,,, a ohnul přes stul: svojí váhou mě donutil abych se předklonila,,, a vystrčila na něj zadek a pak si kleknul a začal mě lizat,,, anál aby si ho udobřil! Špulila jsem na něj dírky a on,,, lizal strkal mi jazyk dovnitř do zadečku a pevně mě přitom držel za půlky,,začala jsem hrozně téct,,, skulil se na záda a stáhnul mě na sebe obráceně zády k obličeji a pak si mě přitáhl nad obličej a řekl,,," vytírej se o mě,,, dus mě svojí štávou! Opřela jsem se rukama o podlahu a přitiskla se mu tou horkou tekoucí kundou na obličej, jezdila mu po něm,,,, po nose rtech,, bradě.jenom mručel,masírovala jsem mu koule,,,, pořád mručel,,,, strašně si to užíval,,,, a pak mě začal mrdat prstama,pomalu,,, přidával,, dva tři,palcem mi dráždil klitoris a pak už ve mě byly prsty a jazykem se zase ponořil do análku,,,,,řvala jsem jako šílená,,,, odpráskla jsem se mu nad obličejem a kropila ho svojí štávou držela jsem v rukách jeho ocas a křičela blahem..pořád mě hladil po zadečku,,,, počkal až se trochu uklidním...pak mě plácnul po zadku a zavelel" vstávej a na stůl čubko!"
Sedla jsem si čelem k němu ,,,, a dívala se mu do očí čekala co bude,,,,: přiblížil se ke mě,,,, zase mi zvednul nohy na ramena a říkal" dám pozor věř mi"a pak mi svůj tvrdej ocas,,, pomalu,,, velmi,velmi pomalu zasouval do zadečku centimentr po centimertu až na doraz a u toho mi palcem masíroval klitoris. Držela jsem a sténala,jak mě naplňoval,,,, otvírala jsem se a kunda mi tekla,,,, a štává z ní stékala na jeho ocas a on s každým zásunem jí dostávál dovnitř do mého zadečku: cítila jsem že už to dlouho nedá zase začal mručet,,,,,zrychlil pohyb prstu,, i ocasu ,několikrát přirazil,,,,, a pak jsem vyvrcholila já a stříkala. Zkropila jsem mu celé břicho,,,, proudem štávy a jeho to odbouralo,,,, začal řvát,,, pevně mě držel za stehna a vystříkal se mi do zadečku.
Pak se mi zhroutil na prsa,,, a vydechl,,," o tom jsem celou dobu jen snil,, jsi užasná čubka a jsi jenom moje"říkal i po letech,, že to nikdy s nikým takový nebylo,,, prostě jsme na sebe slyšeli. Byla to proste čistá chemie. Přitažlivost,chtíč.