Malá brigáda s velkým bonusem

Mar 19, 2023 · 3,183 views Sumec78

Dnešní doba je náročná a nákladná. Občas chodím o volném víkendu na brigády abych si vylepšil svojí finanční situaci. Jsem šikovný kutil , tak práce na zahradě a okolo domu mně docela baví. Moje dobře odvedená práce a spokojení zákazníci, mi zajištují další nové zakázky.
Jednou mi zavolal pán ze sousední vsi. Dostal na mně číslo a doporučení od svého známého. Potřeboval pokácet a rozřezat dva menší suché stromy. Nic moc kšeft ale slíbil jsem že pomůžu. Dorazil jsem druhý den ráno a přivítal mně milí starší chlap. Mně bylo 40 a jemu asi 55 let možná i víc. Ukázal mi co chce a já už věděl že za dvě hodiny mám hotovo. Hnedka jsem se vrhnul do práce a pan domácí zmizel v domě. Hodina a půl a bylo dořezáno. Domácí nevylézal a tak jsem se dal do úklidu. Měl jsem uklizeno a pán stále nikde. Tak jsem šel a zaklepal na domovní dveře. Dlouho se nic nedělo. Dveře se náhle prudce otevřeli a tam stála žena zabalená jen do ručníku. Pěkná, zralá 50 letá samice a povídá mi že mám jít dovnitř za jejím mužem. Toho prý bolí záda a nemůže moc chodit. Vejdu dál a v obývacím pokoji vidím v křesle domácího. Ten na mně volá abych šel k němu a posadil se. Jeho žena volá že udělá kávu a svačinu. Zdvořile odmítnu ale marně a usedám na pohovku. To už se objeví paní domácí v krátkém župánku s tácem v ruce. Káva i bábovka byla moc dobrá, ale daleko lepší byli baculaté kozy paní domácí. Nemohl jsem je spustit z očí a když se nahnula s cukrem, cítil jsem jak mi tvrdne klacek. Kecáme o životě a já nemůžu přestat koukat na jeho ženušku. Chlápek povídá že je moc spokojený a dává mi 1000 kč. To je moc povídám, pět set stačí. Nechte to být ale kdyby jste chtěl tak bych ještě maličkost potřeboval. Odšoupnout skřínku v ložnici. Není problém opovím, on že mám jít do ložnice za jeho ženou. Vejdu a vidím, jeho nahou paničku jak sedí na posteli. Mám roztažené nohy do praku a tahá se za bradavky. To za mnou ale už stojí její muž a říká mi, šoupni jí ho tam. Jdi mi řekne a postrčí mně dál do ložnice. Je fakt moc sexy a já jsem pořádně nadržený. Přistoupím blíž k posteli ona vstane a začíná mně svlékat. Líbám jí, cucám bradavky a hnětu kozy. To už mně ale chytá za ptáka a já jsem jak smyslů zbavený. Parádní honička s dokonalou kuřbou, je to šikulka. Kouknu a vidím pana domácího, jak si stáhnul kalhoty i trenky a posadil se na postel. Ona vleze na postel a povídá mi, vylízej mně. Klekne si na čtyři a začne kouřit ocas panu domácímu. Zalezu si pod ní. Lížu jí, mám krásnou a mokrou kundu. Když jí saju poštěvák, cítím jak spokojeně vrní. Vstane, rozkročí se nade mnou a sedne si na mně prdelkou. Divoce jí lížu zadeček a ona si honí poštěváka jako zběsilá. Moje péro mi trčí jak sloup . Najednou mi masíruje kole, otevřu oči a vidím pana domácího jak polyká můj ocas. Tak tady těžko říci kdo hulí lépe oba jsou velmi pozorní a zkušený.
Když si můj celý ocas strčil až do krku, nevydržel jsem a vystříkal mu celou dávku na mandle. On se jen pousmál a dál mně kouřil. Pak si paní domácí lehnula na záda a zvedla nohy. Opíchej mně do zadku, jak řekla tak jsem udělal. Naslinil si žalud a pomalu jsem pronikal do její prdelky. Pan domácí ji zasunul ocas do pusinky a chytil ji za nohy. Roztáhnul je jak to šlo a ona si do kundy vrazila dva prsty. Tahle podívaná a moje péro po kořen v jejím zadku, udělalo svoje. Zajel jsem co nejhloub a vystříkal jí zadek. Zrovna ve stejnou chvíli začal stříkat i pan domácí. Parádní šukání, všichni jsme leželi na posteli a zhluboka oddechovali.
Po chvilce jsme se vzájemně pochválili a rozloučili. Tak nakonec jsem tam byl o dvě nezapomenutelné hodiny déle. Další dva roky jsem pravidelně jezdil moc rád vypomáhat a zadarmo. Pak se bohužel museli odstěhovat do Brna, cca 250 km daleko ale občas si napíšeme. Všichni se těšíme na léto, máme naplánovaný společný víkend s výletem na Macochu. Všem přeji, spousty nezapomenutelných zážitků ,hodně životní pohody a lásku pro všechny. Pa L