Opäť Milf

Mar 31, 2023 · 3,107 views 1mayki977

Po prvej skúsenosti s Milfkou som musel uznať, že to bolo lepšie ako som očakával. Tá vlhkosť, nadržanosť, schopnosť vziať si na čo má chuť a riadna dávka mierne perverzných nápadov bolo niečo, čo som nečakal. Preto sme po prvom stretku pokračovali v písaní, ktoré na rozdiel od úvodných správ boli čím ďalej tým viac pikantné, perverzné, ba dokonca niekedy aj trochu vulgárne. Okrem bežných vecí mi prezradila pár detailov, ktoré ma len utvrdili, že v tom chcem pokračovať.
“Aké máš nohavičky?”
“Žiadne nemám”- odpovedala
“Myslel som, že budú mokré” skúšal som ďalej
“Naozaj žiadne, chceš vidieť?”
Píp, píp… zrazu sms a tam foto…
Jej kunda… mokra, mierne zarastena a naozaj bez nohavičiek.
“Už veríš?”
“Verím, ale ken čiastočne, mohla si ich dať dole”
Takto som chvíľu dobiedzal a snažil sa pokračovať v debate na ďalšie erotické témy…
“Skúšal si už niekedy piss?”
Skoro mi oči vybehli. Samozrejme, že niekenže som neskúšal, ani som nevedel čo to je. Ale ako by urobila väčšina chlapov, ani ja som to nepriznal.
“Jasné, skúšal, ale len trochu” - zaklamal som.
“Mám rada, keď mi bývalý manžel čúral na kundu… ja som si ju roztiahla, ukázala klitoris a ten mi pekne očúral… občas zamieril aj na bradavky, ale dole je to lepšie.”
Čítal som so zatajeným dychom, hladil si vtáka, ktorý už bol znova tvrdý a predstavoval si to ako som na jeho mieste…
“Chcel by si sa aj ty nechať očúrať? opýtala sa
No a teraz som bol nahratý…
“Keď by si mala chuť skúsiť to, môžme…” odpovedal som.
Odpoveďou mi bol len úsmev. Keďže už bolo veľa hodín, napísali sme si posledné správy a išli si ľahnúť… všetci sme ležali, len jeden stál a nie anie ľahnúť. Tak som mu znova pomohol. Ďalší deň som vkuse myslel na správy z večera. Nedalo mi to, a napísal som jej, že večer platím kávu. Odpoveďou bola len otázk:”O ktorej a kde?”
“Prídem pre teba, cca o siedmej”.
“OK”
Vedel som, že ju chcem znova pretiahnuť, tentoraz chcem ale diktovať podmienky ja. Mierne posilnený informáciami zo správ, som ju čakal na dohodnutom mieste. Nastúpila ku mne, pozreli sme sa na seba, dali si pusu, potom ďalšiu, až sme sa bozkávali divoko ako nikdy dovtedy. Rukami som jej už pučil tie jej veľké koziská. Vzdychala a priam mi ich nastrkovala, snažil som sa chytiť aj tie veľké bradavky a poťahať ich za nich.
“Ideme na kávu, či ju preskočíme? kul som železo za horúca.
“Štartuj a budem ťa navigovať”
Snažili sme sa nájsť nejaké tiché miesto, ale buď tam stálo nejaké auto, alebo tam hrozilo, že niekto pôjde.
“Tu zaboč a daj ho ku kraju” povedala
Odparkoval som, vypil svetlá a presunuli sme sa dozadu na sedadlá.
Bozkávali sme sa znova ako pubertiaci. Vošiel som jej pod tričko a snažil sa vybrať prsia z podprsenky. Musela mi pomôcť. Sedela ori mne hore bez, obrovské prsia s jej hojdali pri každom pohybe, bradavky sa jej týčili jednak vzrušením a jednak chladom zvonka.
Rukou somjej zašiel medzi nohy a nahmatal jej jemné chľpky. Bola piriadne mokrá. Pomohla mi dať dole nohavice a ja som si kľakol pred ňu. Nohy si roztiahla a dala ich na operadlá predných sedadiel, kozy si dala k sebe. Strčil som jej dnu tri prsty, vošli bez problémov. Priložil som môj už tvrdý kolík na kraj kundy a zatlačil. Vošiel ako po masle. Rukami som jej pučil tie jej prsiská, a snažil s jej dať bozk. Zrazu si nasmerovala moju ruku na krk, aby som ju tam chytil a trochu stisol. Zrazu začala vzdychať intenzívnejšie. Asi sa jej to páčilo.
Vytiahol som jej ho z kundy a zasunul do riťky. Ostal som stáť a sledoval som ju. Vo filmovh som videl ako ženy striekajú (nevedel som, že je to squirt), myslel som, že to čúrajú. Tak predsa mladý, málo skúsený…
“Páči sa ti mať ho v zadku?”
“Áno?” Odpovedla
“Čo áno? Celou vetou!” a dal som jej facku cez prsia. Prvú… keďže neprotestovala, vedel som, že nie poslednú.
“Áno, páči sa mi keď je v zadku”
“Čúraj na mňa…” prekvapil som ju.
Pozrela na mňa a usmiala sa. Chvíľku to trvalo, ja som sa sústredil aby som sa neurobil a zabudol som na to. Zrazu niečo teplé a mokré cítim na mojom bruchu. Pozriem dole a ona naozaj čúrala kým som jej mrdal riťku.
“Čo robíš?” pýtal som sa prekvapene.
“Chcel si to… aby som ťa očúrala”
“Takže kurvička chce perverznosti…”
Len sa usmiala…
Dal som jej facku. Pozrela sa na mňa tak divne, vzrušene. Dal som jej ešte jednu. Len urobila:”hmmm”
Chytil som ju pod krk a začal divoko prirážat. Po chvíľke som sa urobil jej do zadku. Naposledy som jej poriadne stisol prsia a vybral ho von. Vyšiel som z auta a začal si obliekať nohavice. Usmievala sa na mňa a rukou si nabrala moje semeno čo z nej vytekalo. Pozerala na mňa a olízla si ruku. Začala sa obliekať, keďže nemala nohavičky, obliekla si rovno nohavice. Mlčky sme si sadli dopredu a poamly sa pohli. Vyložil som ju na dohodnutom mieste, rozlúčili sa, dali si pusu. Otvorila dvere a vystupovala… na rifliach som jej zbadal na zadku mokrý fľak… Naštartoval som a išiel domov. Trochu som mal obavu, či som to neprehnal s tými fackami, a že som ju nazval kurvičkou, ale keď mi pípla správa a prečítal si, že ďakuje a páčilo sa jej to, ukľudnil som sa.
“Čo sa ti páčilo najviac?” -pýtala sa
“Ako si čúrala, ako si papala semeno, ako si mala roztiahnuté nohy a kozy sa ti vylievali všade, bradavky… proste všetko…”
Usmiala sa…
“Budeš moja kurvička?”-opýtala som sa teraz ja jej.
Znova sa len usmiala…
“Nabudúce môžeš očúrať ty mňa” a poslal mi virtuálny bozk.
Už aby bolo nabudúce…. Pritom si ho už honil pri predstave na “nabudúce”…