SEXY TROJKA s kozatou

Apr 4, 2023 · 3,145 views Zajiceksvelkym69

Dlouho jsem pro vás nenapsal žádnou povídku tak jsem se rozhodl vám napsat další z mnoha mých krásných zážitků s párem.
Tento pár jsem poznal zde na amatérech, jednalo se o starší (okolo 45 let) sympaticky pár z okolí Brna. Chvilku jsme si psali vyměnili si pár fotek, Musím vám říct že takový velký a krásný prsa jen tak nevidí to naštěstí jsem je zaujal natolik, že jsme se domluvili na schůzce.

Ona byla menší dlouhovlasá blondýnka s 5tkami a hezkym zadečkem. On tím, že měl být pouze v roli diváka a sluhy tak mě tolik nezajímal. Ale v pohodě sympaticky chlap.

Domluvili jsme se že se potkáme na neutrální půdě tady na hotelu v Brně. Už jak přijeli šla vidět radost z toho že schůzka nejspíš proběhne v pořádku a že dorazili správní lidé.
Prvních 15 až 30 min jsme si povídali a u toho se tak lehce mazlili a osahávali. Moje pero už během toho bylo tvrdý že by málem protrhlo kalhoty. Žena mě taky upozornila že už je pěkně nadržená a vy už jen myslím na to jak jí pořádně ošukám před zraky manžela. Milovala kouření takže první co tak se mi vyslechl do jejího krásnýho krajkového prádlo a pak si ona pomalu vyslechla mě až se dostala k tvrdýmu postavenýmu péru. Hnedka pronesla miluju takový mladý velký tvrdý čůráky. A že ten tvůj patří mezi ty nejhezčí co kdy viděla. Takový kompliment samozřejmě potěší. Potom co jsi dlouze hrála lízala dráždila snažila se si strčit moje pero celé do krku což se jí sice nepodařilo ale bylo tomu blízko. Musím říct že jsem po 15 minutách pořádného kouření měl namále jak úžasný to bylo. Během toho přeskočila do pozice 69 a řekla ti pořádně vylížu a připravím si její kundičku na šukání. Měla trošku větší pysky ale to mi vůbec nevadí hezky mi sedla na hlavu a pořádně mi jezdila po celém obličeji byla úžasně celá mokrá až jsem přemýšlel odkud to s ní pořád teče. Pokud si myslíte že jsme šli pak šukat tak ještě ne.
Řekla: “vidím jak seš unešený z mých krásných velkých prsou chceš si ho pořádně pohrát a strčit mi ho mezi ně. Velký pero jsem tam dlouho neměla.” posadila se mě na kraj postele a začala Božská jízda, Krásně si to tam navlhčila aby mi tam to pero hezky jezdilo, co dodat bylo to dokonalý.
Potom už mi řekla že je načase abych jí pořádně vymrdal. Zeptal jsem se jí jak to má nejradši. Řekla vem si mě jako děvku a delej si se mnou co chceš ale pozor budeš překvapený. Tak jsem si položil na záda a pomalu jí tam hezky hluboko zajel, ještě že tam zřejmě nebyly žádný sousedí protože tohle vzdychání mi nepřeslechl ani hluchý. Během toho co jsem jí šukal krásně tekla a překvapení přišlo dříve než jsem čekal. Pod správným úhlem se mi furt nedorazil a najednou začal křik a vzdychání zároveň. Začalo stříkat jako hasičská hadice a najednou jsem moc ocenil to že tady tohle nebudu muset uklízet. Bylo to všude a na všem a na všech. Krásně to klouzalo a výstřiky bude fakt obrovský a doprovázeli je silný orgasmy. Sama říkala že tohle strašně dlouho nezažila a že hlavně nemám přestávat že je to dokonalý. Po krásném výhledu na její skákací prsa a mokrou rozjetou kundičku se rozhodla že se chce taky projet.
Sedla si na mě prosím někdo ale buď do pusy nebo řekla ať si s nima hezky pohraju Což jako pro milovníka prsou a velkých zadku je ráj. Začala pomaleji ale netrvalo tak dlouho a rajtovala na mě jako smyslu zbavena div že mi těmi prsami nevymlátila zuby. Teklo to zní nezkutečně jednou za čas se zvedla a zase mě postříkala já už byl však celý mokrý takže to nebyla žádná novinka. Bylo až neskutečné jak ten čas rychle běžel a jak jsme si to užívali, její manžel zůstal akorát v němém úžasu a občas nám pro ručník a nebo pití. Tomu říkám servis. Nakonec mi chtěla ještě kouřit a dělat mi to prsama abych jí a pak hezky postříkal. A musím říct že ten výstřik stál zato žilnatý tvrdý celý mokrý pero od její kundičky.
No tak měla velký prsa tak se mi to celý dokázal postříkal její manžel jako po slušný asistent to musel ochutnat a hezky spolknout.
A co se dělo potom jak jsme si dali sprchu a chytla druhý dech? O ano pokračovali jsme znova …