Ze sexdeníčku jedné tranny - poprvé

May 11, 2023 · 2,504 views kyra89

PSÁNO PODLE SKUTEČNÉHO PŘÍBĚHU

Je tomu už hodně let zpět, ale proč si nezavzpomínat - na první sex s klukem.
Měla jsem akorát čerstvě řidičák, rodiče odjeli na dovolenou a já zůstala doma sama na celý týden. Do školy potřeba nic nebylo, takže jsem se doma dost nudila. A jak jinak zabít nudu ve spojitosti s jarní nadržeností než koukáním na porno. Během několika prvních volných dní jsem použila dildo a krásně se na něm udělala asi 10x.

Moje tělo ale chtělo víc. Cítila jsem, že jsem připravená na skutečného chlapa. Po zveřejnění prvních fotek zde (profil t-girl) jsem věděla, že chlapy zjevně přitahuju. Neměla jsem ale zatím odvahu svoje chutě přetavit v realitu, protože mi v hlavě vždy převážily oba „co kdyby“, „co bude“, "jsem gay?" :-D Jakékoliv nabídky na sex jsem proto odmítala, svoje erotické potřeby jsem řešila dildem, dobře schovaným v mém pokoji.

Bylo to v sobotu odpoledne, co mi napsal jeden z amatérů. Moje nadrženost už se nedala moc kontrolovat, takže když mi řekl „přijeď ke mně“, už jsem se zkrátka nedokázala vymluvit. Ani nevím, čím mě tehdy přesvědčil, ale sebrala jsem klíče od auta, mokré papíry, svých pár kusů dámského prádla a vydala se na Jarov. Když se nad tím teď zpětně ohlédnu, ani jsem předtím neviděla fotku onoho týpka; na otázku, jak ho má velkého mi jen odpověděl „uvidíš“. Já nadržená naivní blbka jsem se přesto za ním vydala přes půl města.

Otevřely se přede mnou dveře a přivítal mě velký statný chlap. Naštěstí k žádnému trapnému momentu nedošlo, vzal mě rychle za ruku mě odvedl dovnitř do šatny. Řeknul, ať se převléknu a potom za ním přijdu do obýváku. A ať si pospíším, že máme jen půl hodiny, potom mají přijít hosti. Uf, to mě trochu zarazilo, nicméně co se dalo dělat. Rychle jsem se tedy převlékla a dorazila za ním. Moje oblečení nebylo nic moc, pár věcí ze second-handu a co dům dal.

Z nervozity jsem navíc byla celá zkoprnělá. Docela se mi proto líbilo, když mě vedl, a říkal, co mám dělat. Nejdříve mě poprosil o lap-dance. No, docela trapas, když nevíte, co lap dance vlastně znamená. Pochopila jsem aspoň slovo "dance", takže jsem se před ním začala jen tak lehce kroutit. Evidentně však i to moje málo stačilo k tomu, aby ke mně přistoupil zezadu a já mohla pomalu poprvé poznat, co znamená cítit tvrdé péro v kalhotách. Začala jsem se pomalu třít o jeho tělo a jeho péro. Vyburcovalo ho to k tomu, aby si sundal kalhoty a ukázal mi svoji chloubu. Spoiler: zklamání :-D S bídou 14/3 cm. Co teď? Byla jsem naivní, u něho doma, nechtělo se mi ho naštvat ani odmlouvat, takže když mi řekl, ať si lehnu na gauč na všechny čtyř a vyšpulím na něj prdelku, poslechla jsem to. Netrvalo to ani sekundu a už mi na zadečku přistál studený gel a za další vteřinu jsem cítila, jak do mě něco proniká. Pocity byly smíšené, fyzicky to trochu to bolelo / pálilo, ale emočně to byla paráda, cítila jsem se naplněně.

Chytil mě za boky a začal do mě fakt docela rychle dogy style přirážet. Evidentně jeho nadrženost dosahovala 10 bodů z 10, protože už za necelou minutu se do mě udělal. Upřímně řečeno, hlavou mi v ten moment proběhla otázka „a to je jako všechno“? :-)

Tok myšlenek mi ale v ten moment přerušil zvuk klíčů, vsouvajících se do zámku od hlavních dveří. Dostala jsem pokyn ihned vypadnout pryč. Následovalo rychlé převlečení v šatně a pak už jsem se jen pokradmu neviditelně plížila k autu, zatímco jsem z druhého pokoje slyšela vítání hostů.

Sednula jsem si do auta, a zatímco jsem cítila, jak ze mě vytéká teplé semeno, přemýšlela jsem o tom, co chci příště jinak, protože dnes to rozhodně nebylo naposled.