Babylon-hrátky ve wellness centrum

May 19, 2023 · 8,527 views rnpd



Počasí nepřálo a nebylo co dělat tak jsme se rozhodli navštívit poprvé welness centrum Babylon. Sauny a relaxu si umíme opravdu užít. Nahota nám není cizí. Hlavně v létě navštěvujeme nudapláže kde vypneme z hlavy starosti a vychutnáváme si sluníčka se zvuky od křoví, kde jsou slyšet mlaskající kůžičky penisů od honících šmíráků co nevydrží pohled na moji ženu 😃...Jo jo...To bejvavalo například na nudapláži Barbora,ale už tam moc nechodíme od té doby co někdo zničil vzadu plata na opalování 😢škoda no..byl tam fajn relax,ale to jsem trochu odbočil k jinému příběhu.

Vešli jsme do welness a nejprve otevírali dveře po dveřích pro orientaci kam se případně vrátit. Zaujala nás hned s ženou relax místnost pod hvězdným nebem. Útulná místnost s koženkovou velkou matrací na kterou si manželka hned lehla a koukala na hvězdné nebe,které znázorňovali slabé diodky co jak měsíční světlo osvítilo její krásné tělo.ulehl jsem vedle ní a viděl jak z přítmí září její kozičky s broskvičkou...nevydržel jsem se nedotýkat a začal manželku něžné líbat a dotekem zjistil,že má mušličku úplně mokrou.. pár šikovných tahů prstem a už se zmítala v křeči orgasmu s výstřikem na mojí ruku.

(Ano jsem ten ze štastlivců co má ženu s mokrým orgasmem 😉)

Její silný orgasmus uhasil nežnost a nechal vzplanout nadrženost a divokost. Roztáhl jsem ty její krásné nožky a zabořil ji penis až na dno její mokré studánky..snad minuta a cítil jsem v ní tlak na penis co u ní značí příchod nového orgasmu ...ano láskooo.... stačila říct a zmítala se podemnou v orgastické křeči.. otočila se... klekla... vyspulila se se slovy mrdej dál lásko a já na nic nečekal a bušil do ní tvrdě po koule ,když mě chytla za prdel a zastavila mě s výkřikem už miláčkuuú...nabodnutá na čůráka a prohnutá jak kočka si dopřála další orgáč....svalili jsme se vedle sebe a vyčerpaný spíše teplem z okolí welness teploty vzduchu si chtěli odpočinout. Polibil jsem ji se slovem miluji tě ❤️❤️❤️...a dotknul se náhodně její kůže řetízkem co se mě pohupoval na krku. Na chladnější kov reagovala její kůže jak když udeřil do ní chladný blesk .Sundal jsem ho z krku a zavěšený na ruku jsem sním jezdil po jejím horkém těle a po lesklém poštěváčku,který reagoval velice intenzivně a přivolal ji další rozkoš..už dost lásko chci si odpočinout řekla.Dáme cigaretu odpovídám a odcházíme na terasu....

Stál jsem venku na terase rozhycovaný jako arabský kůň po dostihu s prostěradlem přes ramena ,které ze mě sálo stále pot. Ta cigareta mě ani nechutnala narozdíl od manželky, které seděla na proutěném křesílku zahalená v prostěradle s nohama od sebe a cigaretku si vychutnávala každým šlukem...Je to jak její rituál vždy po dobrém sexu co mě už několikrát přiznala 😃.
Kouřime a povídáme si o tom jak je to tu fajn a udělané vše dokonale pro pohodu a relax návštěvníků,když žena prohodí...Tak co pojedeme domů pomaličku nebo ještě zůstaneme chvilku. Kouknu na hodiny a odpovídám, že máme ještě čas.
Víš co?zajdeme ještě do maštali tam si narovnáme chvilku záda a pak vyrazíme domů....řekl jsem a manželka souhlasila.

Do maštale se vchází z hlavního welness po točitých schodech a za sklenenymi dveřmi jsme vkročili do temné místnosti jen s lehkým intim osvětlení,která opravdu připomínala maštali se čtyřmi boxy jak na ustájení koní. V každém boxu dvě polohovací lehátka na které uleháme. V místnosti jsme byli sami a klid s pohodou občas přerušil tlumený křik dětí co rozdělovala zeď od veřejného bazénu vedle..

To je paradox si říkám. Za zdí nic tušící civilizace ,že tu teď a tady odpočívají dvě nahé těla od sexu😃..

S touto myšlenkou v hlavě se s pousmátím otočím směrem k manželce ,která leží nahá a uvolněná s nožkami od sebe. Je to úžasná ženská s dokonalým tělem co si teď právě nevědomky v pohodové poloze říká o malou masáž.

Z lehu si sedám a očima se kochám nad její krásou. Pomalu přikládám ruce na její stehno a něžně třu nožku. Na mé doteky reaguje stále citlivě..ještě nevychladla mrška si říkám a s úsměvem pokračuji ve velice něžné masáži jejich nožek.

V tom slyšíme, že se otevřeli dveře. V ten moment přestávám s masáží a vidím muže jak projde kolem nás. S manželkou to ani nehlo a nechává nožky od sebe s dokonalým výhledem na její broskvičku. Muž se nesmyslně několikrát vrátil jako že něco zapomněl a zůstal stát mlčky opodál.
To je stoprocentně šmírák si říkám .(Na ty jsme zvyklí z nudapláží jak jsem už zmiňoval 😉)
Nebudu kvůli němu přerušovat přeci masáž kterou si manželka do teď užívala..
Pokračuji tedy v ní dál. Vzrušení ve mě čím dál víc stoupalo a zřejmě i u manželky. Byla neskutečně citlivá na doteky u vnitřní straně stehen..Nešlo si nevšimnout, že při každém letmém doteku ji projel výboj až tam kam měl..pysky na její broskvičce pulsovali sami od sebe aniž bych se jich dotknul.
Troufám si s masáží blíž a blíž ke studánce co opravdu tekla vzrušením čím dál víc. Jezdím prsty kolem její brány do ráje a cítím jak můj čůrák škube nedočkavostí.. Jemné vzdechy manželky rozpohybovali stín šmíráka kterého jsem úplně přehlédl přes dřevěný rošt přepažující boxy. Siluetu jeho čůráka reagující na manželčiny vzdechy jsem viděl velice dobře....zasouvám prsty do manželky a otevřeli se opět dveře. Tentokrát asi ostřílenější divák usoudil jsem, když zůstal stát kousek od nás a mlčky pozoroval mojí ženu.
Mé vzrušení bylo stále silnější,což ze mě dělá víc dominantního a žena to o mě ví moc dobře.
Přitvrzuji a zrychluji prstovaní což vedlo ženu k dalšímu mokrému orgasmu.

Tak to jsem ještě neviděl...zaslechnu od diváka a podívám se jeho směrem.vzrušený tam stojí s čůrákem v ruce a říká mě vzrušeným hlasem jakou ji má krásnou.
Líbí se ti její kunda viď?povídám mu.....ano má ji nádhernou ..je celá skvělá..odpovídá nadrzeně..
Komplimentem co vyznával mé ženě ve mě urychlil rozhodnutí ho pozval blíž k nám ..
Manželka trochu nechápavě koukla, ale já ji viděl v očích jiskry ďábla. Pochopila že to mám v rukou já teď. otáčí se a v kleče vystavuje svoji prdelku s prsty v kundě. Zespodu vidí za ní masturbujiciho může s obličejem přímo u jejího zadečku a spolu s mými prsty ji vyloženě exploduje kunda na obličej šmíráka,který se snaží napít její stříkající šťávy..otírá si obličej se slovy jak krásnou kundu má moje žena.
Vyrajcovalo mě to zpět do žil divokost jak nikdy.
Otočím ženu na záda a šťastného diváka vyzvu ať si klekne vedle jejich krásných koziček. Zvedám ji nohy a napichuji na své kopí ...vzdychá a přijímá mé přírazy. Chytám ji ruku a přiložím na divákův penis,který obejme a prohoní.

VYHOŇ PÁNA VYZÍVÁM JÍ !!!!!!!..poslechne mě....Mrdám ji jak děvku co si užívá dva čůráky..Nekontrolovaně vzdychá a intenzivněji přiráží na můj pyj...
Teď lásko vykřikla a exploduje v křeči podemnou s jeho čůrákem v ruce.zaslechnu jak šmírák zastenal společně s naším vyvrcholením...

Šmírák ji poděkuje pohlazením přes bradavky ..mě s úsměvem spokojenosti a popřeje hezký zbytek pobytu a my pomalu odcházíme už vylidněným welnessem.
Vířivka je prázdná koukej lásko...no super, než dořekla už jseme byly ve vodě 😃....Její objetí a mazlení udělalo své v teplé vodě s tryskami namířené na můj penis..Už jsme se jen mazlili a občas kolem nás prošla starší zachovalá žena..
Nepanikař miláčku a nech ji na nás koukat..říká mě manželka a zadečkem se mě bokem opírá o můj tvrdý penis....
Očividně ji rajcovala i přítomnost cizí ženy a přiznám, že mě taky.

No paní návštěvnice si hleděla jen svého a my odcházíme do šatny 😉

V autě cestou domů si přehrávám celou návštěvu minutu po minutě a vykřiknu...

Řetízek...nemám řetízek !!!!...někde jsme ho tam zapomněli asi říká moje žena 😢a smutný pokračujeme cestu domů....

Tento příběh není smyšlený, ale PRAVDIVÝ A OPRAVDU SE STALO před pár dny. Tak prosím tě, ty nebo ty, jestli to čteš a našel můj řetízek ve welness centrum Babylon vrať mě ho prosím. Je od mé ženy..záleží mě na něm 😉

DÁM ZA NĚJ COKOLIV!!!!