Nepamatuji se...

Jun 26, 2023 · 2,033 views Insania987

...Jana přiráží jak smyslů zbavená. Všímám si jak na mě vlastně sedí. Spíše je na bobku, zvrácená na rukách dozadu. Kundičku přímo proti mě. Hezký, šukám jí do tý její nádherný prdelky. Jak k tomu vůbec došlo? Ptám se sám sebe. Sakra já při tom musel snad ztratit vědomí...

Přemýšlím. Byli jsme v kině nebo snad na večeři? Rozhlížím se. Nejsme u mě. Takže u Jany. Nebo snad v hotýlku?

Jana mění polohu. Obrací se ke mě zády, opět si mě směruje do zadečku. Pak se má člověk soustředit na vzpomínky. Jak jsme vlastně s tím šukáním začali? Kašlu na vzpomínky a soustředím se na Janinu prdelku a její pohyby. Slastí vzdychá.
Chytnu ji za půlky a zarážím její pohyby. "Počkej Jani."
Vysoukám se z pod ní, stoupnu si na za kraj postele a přitáhnu si ji blíž. A hned jí péro tlačím spátky do zadečku. Tentokrát začnu přirážet já. Toho pohledu ze zhora se nemůžu nabažit. Zrychluju pohyby, Jana se začíná dráždit rukou.

Připadá mi jako bych ztrácel vědomí, zase? Zatřepu hlavou, zastavím své pohyby, funím jak býk zahnaný do kouta. Jana mě vydechnout však nenechá, začíná přirážet sama. Až na koule. Pár minut jsem to ještě vydržel, ale pak už jí plním prdelku semenem. Tedy jestli vůbec ve mě něco zbylo. Cítím úplně ztvrdlá stehna. Jana se na mě stále pohupuje až se drážděním klitorisu sama udělala. Konečně mě z ní nechá vyndat stále tvrdý péro. Padám na postel úplně hotovej. Koukám po pokoji a vidím hodiny. 7:38.

"Co, to bude teprve osm?" Otočím se k Janě, která vypadá taky pěkně vyřízená. "Jo chlapče, ale ráno, začali jsme o půlnoci. Holky už dávno odešli."
Vytřeštim oči. Určitě vypadám jak kreslená postava v animáku, která má oči mimo svou hlavu.
"O čem to mluvíš, jaký holky? To chceš říct, že nás tady bylo víc? A že jsme šukali sedm hodin?"

"Když jsi říkal, že si dáš specialitku na povzbuzení, tak jsem radši pozvala Gabču s Marcelou. A ještě, že tady byly. I tak sotva cítím nohy. Kundičku i prdelku mám úplně odřenou. To byla teda jízda. Holky byli taky úplně vyřízený."

"Kurva, kurva, na nic si nepamatuju".
"Fakt?" Diví se Jana. "Říkal jsi, že ti dal něco kámoš a že to je lepší jak viagra."
"Začal jsem vnímat tak před půl hodinou. Kámoš?"
"Neboj třeba si vzpomeneš až to uvidíš." řekne a usměje se.
"Cože?" A opět vykulím oči.
"Celý jsem to natočila, tamhle je kamera." a jen tak plácne rukou k oknu.
To jsem teda zvědavej, co jsem tady s těma třema babama prováděl. Sedm hodin? Říkám si, ale pak už usínám...

Za týden...
Jana to trochu podcenila. Video se nahrávalo jenom asi 90.minut, karta s malou kapacitou, i baterie nevydržela. Novou nebyla schopna vyměnit.
Fakt jsem měl tři krásný ženský. Žel Gábina s Marcelou se přidaly až 10.minut před koncem záznamu. Podle Jany jsem do nich bušil 3hodiny...

Musím přemluvit Janu, aby je pozvala na kafe. Chci to slyšet od nich, když už jsem to neviděl.

Příště žádný driáky od kámoše. Radši míň hodin sexu, hlavně když si budu něco pamatovat...