Večerní análek

Jun 29, 2023 · 3,110 views juan_perez00

Pneumatiky mírně zapískají, jak prudce zabrzdím u kraje silnice. Otevřou se dveře, vidím její opilý výraz, nemotorně se svalí na sedačku a něco se mi snaží vysvětlit. Přepnu na sportovní mód, sešlápnu plyn a Audi se prudce odlepí z místa. Zpětný tah ji namáčkne do sedačky a přeruší její snahu vysvětlit, proč se tak zřídila. O chvíli později zaparkuji v garáží, beze slov jí pomůžu z auta a při cestě do výtahu jí mírně přidržuji. Je zřízená, ale není pod obraz, je to elegantní opilost, kdy si drží svůj styl a úroveň. Trošku se stydí, bloudí očima všude kolem a lehce mě hladí po mé hrudi. Eskortuji ji do obýváku a setkávám se s jejími protesty, že zvládá sama se udržet na nohou. Pustím ji tedy, shodím sako, rozepínám si košili a mířím na balkón ještě se trochu nadýchat čerstvého vzduchu. Po cestě ještě otevřu krabičku s doutníky, vezmu jeden kus společně s mým oblíbeným ořezávačem a krabičkou zápalek. „Musím do sprchy!“ volá za mnou a mizí v koupelně. Stojím u zábradlí balkona, sleduji temný výhled na osvětlenou Prahu a přemýšlím, jestli už je čas na doutník. „Taky bych měl hodit sprchu.“ konstatuji sám pro sebe.

Rozvalím se na pohodlné houpací křeslo na balkoně, prohlédnu e-maily na telefonu a čekám, až v koupelně ustane zvuk tekoucí vody. O chvíli později se s ručníkem přitisknutým na hrudi vyplíží ven, tmavé mokré vlasy divoce maskující její tvář, její hnědé oči ladí s potemnělým obývákem, naše pohledy se spojí a hned mizí po schodech pryč. Přesunu se do koupelny, shodím zbytek oblečení a nechám na sebe dopadat horký proud vody. Mydlím mé tělo, když uslyším zvuk otevírajících se dveří sprchy. Otočím se a tam ona. Pevná prsa jí vykukují z drobné košilky a ihned si kleká přede mě. „Doufám, že mě nepostříkáš. Tou sprchou teda… Jinak doufám, že mě pořádně zestříkáš!“ rajcovně mňouká, zatímco si bere moje kulky do ruky. Péro mi okamžitě tvrde a ona neváhá ani vteřinu, aby ho zastrčila až po kořen do krku. Zkušeně saje, střídavě mi olizuje žalud i koule a chvílemi se dáví mým penisem. Chytnu ji za vlasy, zatáhnu a nechám ji hledět nahoru do mých očí. Otevře pusu a rajcovně vyplázne jazyk jako poslušná holka, co čeká na svoje lízátko.

Něco jsem přinesla, ukáže gestem hlavy na poličku, kde stojí tuba s lubrikantem. „A byla jsem trošku nedočkavá!“ dodává zatímco se ke mně otáčí zády. Její pevný zadeček zdobí elegantní anální kolík, který si zřejmě zasunula už při cestě sem. Udělá dva kroky dopředu, opře se rukami o stěnu, ještě více vyšpulí svůj nádherný zadeček a škádlí mě: „Kam mi ho dáš?“. Vypnu vodu, vykročím ze sprchy, chytnu ji za ramena, otočím k sobě čelem, vášnivě ji políbím a poté zakleknu. Jednu její nohu si přehodím přes rameno a začnu ji lízat. Takhle zespodu se můj jazyk dostane hluboko do ní a moje rty můžou hezky dráždit poštěváček. Cítím, jak teče a užívám si její slastné vzdechy. Vím, že nepřestanu, dokud nedosáhne orgasmu. Po chvilce slyším, jak se její vzdechy zesilují a její kundička pulzuje. Už je blízko, nepřestávám ji lízat a přidávám dva prsty soustředěné na její bod G. Užívám si to s ní a moment extáze, kdy mi celá teče na obličej mi úplně rozvibruje moje napnuté péro.

Nechám ji chvilku vydechnout, ale ona po malém okamžiku, kdy bojuje s tím, že jejím tělem doznívají příjemné křeče, tak přechází do útoku. Otočí se ke mně opět zády, hbitě vytáhne objemný kolík ze zadečku, sáhne po tubě a zahlásí: „Udělej mi to rovnou do zadku, chci, aby ses mi do něj vystříkal!“. Nezaváhám ani minutku, otáčím si ji zády, chytnu ji za vlasy a po drobném promazání ho pomalu zasouvám do jejího sexy zadečku. „Au!“ mírně vyjekne. „Pomalu, ale pokračuj prosím!“ ihned dodává. Moje ruce zabloudí na její prsa, moje rty ji líbou na zadní část krku, zatímco můj tvrdý penis mizí v jejím análku. „Aach!“ zasténá společně se mnou v moment, kdy jsem celý v ní. „Ty vole, to je tak těsný!“ vzrušeně komentuji. „Tak mě mrdej prosím!“ reaguje chvilku předtím, než začnu pomalu přirážet. Tempo se zvyšuje, každý příraz je drsnější a zároveň její vzdechy hlasitější. Vzpomenu si na otevřený balkón a je mi jasné, že tenhle anál uslyší v okruhu 500 m.

„Dáme si druhé kolo, ale teď chci Tvoje sperma v mém zadku!“ komentuje mezi mými přírazy. Vnímám, jak se blíží její orgasmus a vím, k čemu míří. Chce, aby jí zaplavila slastná vlna orgasmu, zatímco bude moje pulzující péro posílat plnou dávku horkého spermatu do ní. Tohle přáníčko jí mile rád splním! Její vzdechy se mění ve roztoužený křik, snaží se jít mi zadečkem naproti, abych se dostal ještě hlouběji, ještě tvrději. Už to nemůžu vydržet, vím, že i ona je před cílovou rovinkou. „Jo, kurva jo!“ neudržím se a s poledním tvrdým přírazem do ní začnu stříkat. „Jooo! Stříkej!“ reaguje vzrušeně, zatímco ji také zachvacuje vlna orgasmu. Zůstávám v ní a neobratně se sesouváme k zemi. Ležím za ní, moje péro stále v jejím zadečku, její kundička je celá mokrá a já sleduji kapky potu tančící na jejích zádech. „Jako rozcvička super!“ pomyslím si….