Trans domina s trans kurvičkou 2.

Jul 13, 2023 · 1,671 views TV-Laura

Byl to zvlášní pocit, najednou přede mnou stojí moje dvojnice, stejně vemenatá, stejně vzrušená, stejný podvazky, silonky, jen s tím rozdílem, že já jsem najednou její Paní, vlastně se vůbec nepoznávám, co se se mnou děje, poroučím vlastně neznámému, před chvíli hetero muži, aby se oblékl jako já, dám mu jméno Anita a on se nebrání a vyloženě ho to vzrušuje stejně jako mně, oba máme ptáky v kalhotkách, ztěží se tam vejdou, díváme se na sebe..

Zapomněla jsem paruky a na líčení, řekla jsem ledabyle. Za chvíli sedíme proti sobě, obě dlouhé černé vlasy a já nanáším rudou rtěnku střídavě na svoje rty a rty mé Anity. Oba (obě) jsme se holili ráno, takže tu nějaká ženská podoba je. Anita poprvé po dlouhé době promluvila: Má paní, myslím, že jsem tu také od toho, abych vám oholila vašeho ptáčka. Cože, trochu jsem zvýšila hlas.. vašeho ptáka.. Znovu! ...vašeho velectěného krásného a tvrdého ptáka. Tak je to správně, má sladká Anito, chtěla jsem říct kurvičko, ale najednou mi to došlo, jestli někdy budem hrát sub-dom hry, tak dneska ne, dnes budem sobě rovné nadržené lesbičky. Jsem Laura, moc ti to sluší Anito.. myslím, že hned poznala z tónu mého hlasu, že se něco změnilo..
Pojď ke mně, Lauro.. Pomalu jsme se k sobě blížily, až se dotkly bradavky našich odhalených ňader a zároveň jsme se přes kalhotky dotýkaly tam dole.. Obejmuly jsme se a tiskly se k sobě ještě více..Vzrušení se dalo krájet.

.Zašeptala jsem Anitě do ucha: Lehni si na postel, miláčku a nic neříkej.. Za chvíli jsme ležely obě na posteli, na zádech, proti sobě nohy, zaklesnuté tak, že se nám naše chlouby skoro dotýkaly (panebože, jak nemám rád slovo chlouba, myslím, že v mém slovníku dlouho nebude). Ptáky ven, řekla jsem něžně a začala jsem jejich tvrdost krotit silonkami, tedy vlastně naopak, svázala jsem je k sobě a ztvrdly ještě více, krásný pocit, chtěla bych aby to trvalo věčně, ten slastný pocit, kdy jen vnímáš vzrušení té druhé strany, jak neopadá, občas tím svým svou vůlí pohnu, občas to udělá Anita.. jak dlouho to vydržíme, uběhla půl hodina a ta pomalá slast stále trvá..

Anito? Pohoň je.. Anita jednou rukou obejmula oba nadržené čuráky (tss, chlouby), tiskla je k sobě a pomalu honila... Lauro? Chci společně vystříkat všechnu mrdku...všechnu mrdku, ty dvě slova a co udělají..Nech to na mně, Anetko, neudržela jsem se se a dala jsem ruku na ruku Anity a honily jsme obě dvě jednoho tlustýho čuráka, trvalo to ještě 5 minut než mohutná současná erupce semene lítala snad do metrové výšky, jakoby se naše bílá mrdka ve vzduchu spojila a padala na naše rozpálená těla...Nebyly jsme domluvený, ale obě jsme nabíraly smíchané mrdky do dlaní a roztíraly si ji na svá vemena....

pokrač. příště