SEX U BMW

Jul 13, 2023 · 1,114 views Rubby13

Uhhhh...sama pomisao da će to biti taj utorak dovodila me do ludila...mene ozbiljnu kao gospođu u nekim godinama sa kamionđijom blizu pedesetih...Dugo smo se dogovarali, dugo maštali da učinimo taj samo jedan korak i pojebemo se u živo, a ne samo preko ekrana...Budući je trebala diskrecija i to obostrana, čekali smo da se spusti noć...
"Može u 11(na večer)", pitala sam ga šaljući mu sms poruke. Odgovorio je potvrdno.
"Čekat ću te u petnest do, tamo kod gata", rekla sam mu drhtavim glasom jer uzbuđenje je bilo ne veliko, nego extra veliko. Istuširala se, oprala kosu, sportski obukla i nabacila samo lagani ruž i malo parfema My way. Koji miris, istočnjački, ćuti ga je slijedećih nekoliko dana. Uzela sam torbicu, vlažne, obične i nezaobilazne kondome. Ne želim seks bez njih jer strah je vrag. Išla sam pješke, budući sastajalište nije bilo daleko od moje kuće. Šetuckala sam nervozno gore dolje i poslala porukicu da vidim je li sve uredu.

"Evo me tu sam za minut", odgovorio je tip s kojim sam tu noć nakon podužeg vremena trebala imati seks, pravi. Pogledah u pravcu dječjeg parka i sporedne ulice i ugledam prekrasni bijeli BMV. Ne razumijem se baš mnogo u auta ali djelovao mi je veoma sportski, a istovremeno prava limuzina. Zaustavio se, otvorio mi vrata visoki markantan muškarac, crne kovrčave kose, ovog puta zalizane gelom. Sramežljivo me pomalo ošinuo pogledom dok sam sjedala na mjesto suvozača i vezala se.
Nagnula sam se prema njemu i poljubila ga gotovo do kraja usana i dotakla mu ruku na mjenjaču. Bio je tako topao, vruće kože, a ja ledena (da li možda od stresa pozitivnog naravno).
"Gdje ćemo", upitah. "Pa, kamo ti kažeš.Ja baš i ne poznajem nešto ovaj kraj. Vozili smo se nekih desetak kilometara ili malo manje i ušli na jedan bijeli puteljak, obrastao visokom suhom travom. Radio je svirao, kontrolna ploča u BMW-u u punom sjaju.Malo sam pogledala kroz prozor da ustvrdim jesmo li napokon sami i dovoljno daleko od obližnjih nekoliko kuća. Nismo puno pričali jer horoskopski strijelac i nije baš rječit.

Rekao mi je da sjednem iza, na stražnje sjedalo, a on je prednje siceve skroz pomaknuo naprijed kako bi za nas dvije gromade, bilo dovoljno mjesta za ono što je uslijedilo. Raširio je veliki plavi ručnik za plažu i "vruća igra mogla je početi. Upaljeno je ostalo samo ono malo svjetlo na stropu od auta, tek toliko da možemo vidjeti ono nužno. Skinula sam se gola u sekund, a onda je i on majicu i kratke hlače ispod koje nije bilo gaća odnosno bokserica što me posebno oduševilo. Cijelo vrijeme bio je zabrinut kako ćemo se jebati na zadnjem sjedištu ali nakon dugih godina, bar za mene egzibicionisticu, nije bilo problema, Sjeo je raširio noge i predao mi se. Obgrila sam mu bedra s mojim velikim sisama i nabreklim bradavicama i istovremeno provjeravala je li njegov kurac bar malo tvrd. Bio je podosta na moje iznenađenje, Prstima sam mu masirala ogromna jaja pa prešla na ud, topao i pulsirajuć. Istovremeno je on svojim snažnim rukama masirao moje grudi i lickao mi ramena.
"Pušit ču ti ga, cijeloga. Obožavam to....mmmmm. "Uzmi ga koliko možeš! Hoćeš li moći, 18?"

Nisam odgovorila ništa samo sam usnice, jezik, usta i grlo stavila u pogon i čudila se samoj sebi što mogu i "duboko grlo". Stenjao je na prekide što je bio znak da uživa, Oblizivala sam mu jaja, vrtjela jezikom njegov kruti slinavi, vrući ud, pa onda ga malo rukom i prstima obrađivala i onda opet u usta. Godio mi je onaj pozitivan miris njegovih genitalija, a osjećala sam i kako se moja dlakavica sve više širi i traži njega. u jednom trenutku osjtila sam pod jezikom neku tekuću tvar. Pomislila sam da je možda mokraća ali ne, to je procurio njegov debeli veliki kurac od siline uzbuđenja. Bio je to znak da promjenimo pozu i da mi ga stavi, da me zadovolji, da učini ono po što smo i došli. Otvorili smo malo zadnja vrata jer vrućina je uzela maha od tjelesnih promjena i uzdaha. Legla sam na leđa dok ,i je glava lijepo zasjela na kvaki umjesto jastuka. Dok je on stavljao kondom, ja sam svoju veliku malu podmazala sa lubrikantom okusa guarane. Osjetila sam se gladno...ali ne hrane već dobrog kurca. Kondom nije smetao ni meni ni njemu, Dapače. Počelo je! Najprije mi je ugurao u picu tri prsta, možda su bila i četiri, tko bi znao...ja sam bila već u ekstazi. a onda kad ju je malo razradio,namjestio se iznad mene u onu klasičnu pozu i hot igra je počela. Dignula sam obje noge da mi uđe što dublje, da ga osjetim prvi , vjerojatno i posljednji put, Desnu nogu sam namjestila na gornji dio prednjeg sjedišta i vrištala od ugode. Zaista nisam dugo vremena osjetila tako nešto. Jebao me jako, jako i duboko. Krutost njegova kurca bacila me u pravi trans. Stenjala sam i vikala: Još, želim još! Uffffff, fuck me baby!" Marljivo je radio, pljeskao me svako toliko po guzovima, a kaplje znoja velike poput graška kapale su na moja prsa i dodatno pojačavala užitsk. Zatvorio je oći što je bio znak da se potpuno opustio i da uživa jednako kao i ja. Onda ga je izvadio i u nekoliko poteza glavićem protrljao moj nabrekli klit. Svršila sam tri puta u valovima. On također. Zagonetno se nasmijao i skinuo kondom prepun bijele ljepljive tekućine. Sad su radile vlažne maramice onako za prvu ruku. Jebačina je uspjela na obostrano zadovoljstvo. Uslijedio je kratak odmor, a onda i povratak jer sutradan je trebalo na put ali sa većom grdosijom od bijelog BMW-a.