Překvapení pro manžela

Jul 18, 2023 · 4,765 views panholas

Seděl jsem v restauraci a čekal na tebe. Měli jsme se sejít zatím sami dva, bez tvého partnera. Byl to první krok k velkému překvapení a zážitku (nejen) pro něj. Usrkával jsem chlazenou domácí limonádu a pozoroval cvrkot kolem, který doslova zastavil tvůj příchod. Nádherné letní šaty, neodolatelný úsměv, předtucha toho, co bude následovat. Svět kolem se zastavil a přestal pro mě existovat. Vstal jsem, představili jsme se, lehce se objali a políbili. Objednali jsme ti také nápoj a začali si povídat. Čas běžel a nám ani nepřišlo, že bychom už měli jít. Čas na druhou fázi se blížil a jak jsem záhy zjistil, netěšil jsem se jediný. Zaplatili jsme a kvapem odcházeli na domluvené místo.

Hotelovým lobby jsme prošli tak slušně, jak se jen dalo. Odemčela jsi pokoj. Vešli jsme dovnitř. Tam na nás čekal tvůj partner. Seděl pohodlně v křesle a čekal na náš příchod. Tentokrát v roli diváka, se kterým se ani jeden jakoby neznáme. Podali jsem si ruku a představili se.

"A tohle je moje partnerka..." dodal jsem a ukázal na tebe.
"Je všechno v pořádku? Chceš pokračovat?" zeptal jsem se ho přímo.

Přikývl. Byli jsme předem domluveni, co chce vidět. Jen ještě nikdy neviděl mě a nebyl jsem si jistý, zda celý tenhle zážitek dá. Přece jen vidět svou ženu s jiným chlapem a smět u toho jen honit, případně je lehce dirigovat, to zvládne jen opravdový kanda. Vypadalo to ale, že ví, co dělá. Vzrušení na něm bylo vidět, ale jinak byl klidný. To ty jsi na tom paradoxně byla o něco hůř. Celou dobu jsem tě držel za ruku a cítil jsem, jak se chvěješ. Chvílemi jsi mi dlaň stiskla. Nebyl jsem si jistý, zda jsou to pouze tvé nervy, nebo mi dáváš nějaký signál. Tvůj lehký úsměv ale naznačoval nemalé očekávání toho, co mělo přijít.

Naznačil jsem mu, ať se zase posadí. Přitáhl jsem si tě blíž k sobě a zůstali jsme stát kousek před ním. Tvé lehké vzdychnutí a přivření očí naznačovalo, jak moc už tohle gesto pro tebe znamená. Víš přesně, pro koho tohle děláš. Komu to právě teď pumpuje spoustu krve do jeho nástroje. Kdo o tomhle v minulosti nejednou snil. Kdo ti o tom ještě večer před usnutím bude šeptat do ouška.

Otočil jsem tě čelem k němu a stoupl si za tebe. Přejížděl jsem dlaněmi přes šaty po celém tvém těle. Zkoumal ho a seznamoval se s ním. Položila jsi hlavu na mé rameno a užívala si doteky. Laškovně jsem zajížděl pod lemy tvých šatů, zvedal spodní část a odhaloval tak tvá stehna tak daleko, aby náš divák z vlny velkého nadšení přecházel k viditelnému zklamání z toho, že tohle zase nebyl ten pohyb, kdy se má ruka konečně dostane tam, kde by ji už teď hned chtěl vidět. A já si s ním takhle hrál fakt rád a dlouho. Vlastně s váma oběma.

Brzy mé dlaně už znaly každý záhyb tvých šatů. Začaly zkoumat tvou šíji, krk, tváře, dekolt, holé paže i hebká stehna. Přejížděl jsem prsty přes vnější stranu tvých stehen, nadzvedával jimi lem tvých šatů a plánoval, že ti před partnerem stáhnu kalhotky tak, aby ještě nic neviděl. Velmi mě překvapilo, že už jsem byl vysoko na tvou kyčlí a stále jsem na ně nenarazil. Došlo mi, že sis je už na setkání se mnou nevzala. Usmál jsem se a ty také, protože jsi správně pochopila, co jsem zjistil. Dobře jsi i přes šaty na svém zadečku cítila, jak má erekce ještě zesílila a celé péro mi párkrát zacukalo. Jo, řekl bych, že sis to užívala minimálně stejně jako my muži.

Nahota se s jedním kusem oblečení oddaluje fakt hodně špatně. Otočil jsem si tě tedy k sobě, přitiskl si tvé tělo k mému a políbil tě. Byl to trochu test, zda i tohle je pro tvého mužíčka akceptovatelné a nestropí nám v hotelovém pokoji žárlivou scénu. Jeho vzrušení však zvítězilo. Svítily mu oči a rukou si bezostyšně přejížděl po poklopci. Zatím se neodvážil se obnažit.

Pokračoval jsem ve zkoumání tvých zad i zadečku. Ten jsem postupným povytahováním šatů odhalil zcela. Tiskla ses ke mně víc a víc, čím zručněji jsem ho hnětl. Výraz v obličeji tvého muže bych ti přál vidět. Užíval si, že na něj zrovna nekoukáš, a jeho oči byly přilepeny k tvé prcince a mým prstům, které ji zpracovávají.

Povytahoval jsem ti šatečky výš a výš až k podprsence. Tak přece jen si můžeme vychutnat ještě jeden kousek oděvu v postupném odhalování. Lehce jsem tě od sebe odtáhl a šaty s tvou pomocí přetáhl přes hlavu a úplně sundal. Odhodil jsem je našemu divákovi na klín. Jen ať při své masturbaci, která jistě dříve nebo později přijde, cítí tvou vůni.

Chvíli jsem si tě k sobě ještě tiskl, ale při zkoumání tvých zad a vlasů mi zavazelo zapínání. Snadno jsem jej rozepl. Podprsenka stále držela mezi námi, ale mým zvědavým rukám už aspoň nezavazela.

"Jsi připravená?" zeptal jsem tě a tys přikývla.

Pomalu jsem tě otočil znovu zády k sobě. Prádlo spadlo k zemi a ty jsi stála komplet celá nahá mezi dvěma oblečenými chlapy. O toho cizího ses opírala a cítila každý jeho dotek a vzrušení. Tomu druhému jsi koukala lehce provinile do očí a bavila se tím, jak v rukou žmoulá tvé šaty, ve kterých si tě dnes odváděl z vašeho domu. Usmála ses na něj lehce nervózně a to mu dodalo jistoty. Usmál se na tebe zpět a tím ti naznačil, jak moc se mu v téhle nové roli líbíš.

Věděl jsem, že tohle už nepůjde dlouho oddalovat. Že všichni směřujeme k tomu jednomu. Ale chtěl jsem si to ještě pořádně vychutnat. Hnětl jsem před ním tvé prsy, hladil tvé bříško, naznačil ti rukou, ať víc rozkročíš nohy a roztáhl jsem před ním tvé stydké pysky. Bylo to asi poprvé, kdy to dělal někdo jiný než on nebo ty, protože poposedl a nepokrytě tvými šaty stiskl své péro i přes kalhoty a pár pohyby si ho promnul a lehce uvolnil.

"Omluvíš nás na chvíli?" zeptal jsem se a naznačil pohybem hlavy koupelnu.
Byl to smluvený signál, kdy měl možnost celou akci ukončit s tím, že napoprvé nám tohle stačí. Neudělal to.

"Můžu se dívat?" odpověděl protiotázkou.
"Ty si nás platíš," pokrčil jsem rameny, ale věděl jsem, že se mi to také bude líbit. "Co myslíš, miláčku?" naklonil jsem se k tobě jako své dočasné partnerce.

S úsměvem na rtech jsi přikývla a rovnou ses mi vysmekla a vyběhla ke koupelně.
Oba jsme byli čistí už z domova, takže tohle byla spíš formalita. Další příležitost, jak poznat navzájem svá těla.

Dostihl jsem tě v koupelně a chytil tě za ruku.
"Musíš si mě také svléknout!"
Otočila ses ke mně. S nádherným úsměvem a rozzářenýma očima. Zatímco tvůj partner stál ve dveřích a opíral se o futra. Briskně jsi stáhla každý kus mého oblečení. Bylo vidět, jak toho tvého strašně moc bere, když svlékáš jiného chlapa. Být na mně, vychutnal bych si ho mnohem víc. Tohle jsem ale nechal na tobě a za pár desítek sekund jsem před tebou stál také celý nahý.

Vlezli jsme si do sprchy, naladili vodu a ty sis hned aktivně klekla a začala omývat můj trčící nástroj. Vyloženě se ti líbilo, že je jen díky tobě a zároveň pro tebe připraven k akci. Chvíli jsi ho omývala rukama, ale dlouho jsi to nevydržela a přidala i pusinku. To už tedy tvůj chlap nevydržel a vytáhl toho svého taky z kraťasů a začal u našeho sbližování lehce honit. Bylo vidět, že si nemůže dovolit rychlejší pohyby, protože už by je nejspíš nevydržel a vystříkl. Byl jsem na tom podobně, proto jsem si tě musel přitáhnout k sobě do stoje a naznačit ti, proč v té sprše jsme.

Navzájem jsme si namydlili své těla, opláchli je, a nevynechali jedinou příležitost, kdy jsme se mohli dotknout intimních míst a toho druhého tím trochu poškádlit. Našeho diváka jakbysmet. Ten jak kdyby si užíval za nás oba - dvojnásobně. Ocas mu stál a neochaboval.

Tady byl druhý domluvený milník, kde bylo naše setkání možné stopnout. Mohl to udělat kdokoli z nás tří. Ale vypadalo to, že jsme do jednoho už tak nadržení, že naše seznámení dotáhneme až do úplného konce.

Vylezli jsme ze sprchy, osušili se a .....

Chceš vědět, jak to dopadlo?