Moje nymfomanka 2

Jul 21, 2023 · 1,385 views Heathen

Druhá část:
Ručník pod námi se dal ždímat, tak jej nahradil další.
„Miláčku chci se povozit na ocásku“ zašeptala. Položil jsem se na záda, podložil hlavu a ramena polštářem. Poklekla si nade mnou, jednou rukou si přidržela mého vztyčeného čuráka a pomalu si zasunula žalud jen na krajíček. Pomalými pohyby pánve se na něm pohupovala a postupně zasouvala hlouběji a hlouběji. Nakonec si jej prudkým přírazem a zasténáním vzala celého. Opřela se rukama o mou hruď, pomalu pohybovala pánví dopředu a zpět. Její plná prsa se nade mnou houpala v rytmu. Hrál jsem si s nimi, střídal stisky a sál bradavky, které jsem měl pohodlně u úst. Zrychlila pohyb a tlak, jednu ruku si opřela dozadu o mé stehno. Vynikly její nádherné rovné ramena a vlny od pánve rozhoupaly ty její božské prsa. Zaklonila hlavu, otevřela ústa, kam jsem jí vložil dva prsty k cumlání. Její vzrušení a sténání se blížily k vrcholu. Ucítil jsem v rozkroku a na koulích proud z jejích výstřiků a roztřásla se v silném orgasmu. Chvíli jsme si společně užívali jejího vyvrcholení. Postupně opět rozvlnila pánev, zrychlovala a za chvíli hrdelní výkřiky a třes a horký proud signalizovaly další orgasmus. Pot jí stékal po celém těle a umocňoval to živočišné milování. Po dalších orgasmech na koníčkovi se svezla na mne vyčerpáním a potřebovala chvíli odpočívat. „Miláčku ten poslední byl tak silný, že jsem byla úplně mimo“ zašeptala mi do ucha po polibcích. Položil jsem ji vedle sebe, pevně obejmul a přikryl nás prostěradlem. Naše srdce tloukla rychlosti rozjetého rychlíku. Vychutnávali jsme si do sytosti okamžiky prostého bytí a štěstí.
Po chvíli odpočinku jsem ji položil na záda, zvedl rukama kolena k ramenům a začal jsem postupně zasouvat mého už zase postaveného ptáka do její chtivé a nenasytné kundy. Zrychloval jsem přírazy a tvrdost až k prahu bolesti. Dívala se mi žádostivě do očí. „Lásko vyšukej mi mozek z hlavy, ať si to ta moje nenasytná kunda pamatuje aspoň dva dny“, křičela vzrušením. Zároveň s jejím orgasmem jsem se udělal tak silně, až se mi zatmělo před očima. Užívala si stahů při mém orgasmu a objala mě skříženýma nohama na zádech. Po vytažení čuráka ven jsem se kochal vytékajícím semenem z její otevřené kundy.
Postel i my jsme byli úplně mokří. Zaskočili jsme do sprchy, kde jsme se vzájemně poumývali, tiskli se k sobě, mazlili a líbali. Vytáhl jsem jí opatrně anální kolík. Doplnili jsme tekutiny, ztráty už byly v litrech. Vyměnili jsme zase ručník pod námi a chvíli se vzájemně vzrušovali v poloze 69. Zasunula mi do zadku můj navlhčený anální kolík a při kouření mi masírovala prostatu. Její otevřená a vzrušená kunda se mi projížděla po ústech, po bradě a nose. Další její orgasmus a výstřik přišel v zápětí. Polykal jsem proud lásky a téměř mne utopila. Musel jsem se z pod ní vyprostit a předehnul jsem ji na čtyři. Podal jsem jí zapnutý womanizér, který si nasadila na postěváček. Navlhčil jsem jí análek, prstem pomalu uvolnil a opatrně zasunul špičku mého stožáru. Jak se postupně uvolňovala a vzrušení stupňovalo, uchopil jsem ji pevně za zadek a zajížděl do ní celým šulinem. V zrcadle za postelí jsem si vychutnával vše jako v pornofilmu. Její krásně tvarovaný zadek, který jsem plenil ze všech sil, štíhlé boky a nádherné ramena. Za pár chvil se jí začaly třást stehna, křičela vzrušením a zmáčela postel pod námi. Chvíli jsem ji hladil po zadku, bocích a houpajících se prsou, když sama začala zase pomalu přirážet a zvýšila výkon Womanizéru. I já jsem zrychlil přírazy, propleskával jsem jí půlky a po pár minutách té nejdivočejší jízdy jsem jí všechno co ve mně ještě zbylo, nastříkal do zadku. Udělali jsme se s výkřiky zároveň. Totálně mokří a unavení, ale dokonale šťastní jsme se k sobě pevně přitáhli a v objetí odpočívali.
Museli jsme už ale rychle do sprchy, pomalu se začalo stmívat. Naše čtyři hodiny utekly jako voda. Pobalili jsme hračky a ručníky a zavezl jsem ji zpět k jejímu autu. Oba nás čekala ještě skoro hodinová cesta domů. Objímání v autě a vášnivé polibky. „Lásko, už teď mám na tebe zase chuť“, řekla a rozjeli jsme se zase oba k domovu.

Tuhle povídku jsem napsal pro radost všem nám již starších, ale sex si užívajících plnými doušky a milujících. A pro mladší, aby věděli, že pořádný a vášnivý sex jde dokonale i v našem věku.