Je ti zima dievčatko?

Jul 26, 2023 · 1,108 views izik

Je ti zima dievčička?
Kortešačková.

Ako áno, ako nie, dostal som prácu opravovať chalúpku. Práce veľa a tak som tam chodil na viackrát. Stal som sa akýsi nájomný strýčko. Porobiť pomôcť a tak. Práca sa ale množila, chalúpka potrebovala odborné opravy a veľa, veľa času. Pomaly som tam bol varený- pečený.V chalúpke bývali dve tety. Hot tety- teplé tety. Volali a volajú sa Hanka a Marka. Cez deň v práci veterinárky . Spočiatku sa správali rezervovane, ale neskôr im moja prítomnosť nevadila. Som tolerantný, vysvetlili sme si rôznorodosť sveta od Jedného Autora a bol všetko OK. Dievky sa vodili sa za ruky pusinkovali, mojkali predo mnou. Správal som sa korektne, veď zase aj dobre navarili a za prácu zaplatili ba aj čosi pridali. Ja na oplátku som neúčtoval všetku moju prácu. Len primerane, aby na to vínko bolo.
Po večeroch som zasa ja to vínko doniesol, pokecali sme a šiel som do mojej vyhradenej izbice. No, začali stupňovať erotično. Už nebrali ohľad na moje mužstvo. Pusinkovali sa, dávali si jazýčkové, behali v tričkách na pol stehien bez gatiek. Ako by som nejestvoval. Ale držal som.
Až raz som opravoval piecku. Už sa blížila jeseň bolo to nutné. Tu vošla jedna z domácich – Marka, lebo tu v chalúpke sú dve domáce a žiaden domáci.
- Bude to hriať nebude nám v zime zima - ?
-Hádam sa to podarí, ale jeden nikdy nevie. Veď preto je u nás piecka rodu ženského. Či sa to podarí povie až žena po.
-Nevadí, keď nebude kúriť, postavím sa tam ja, som predsa teplá.
Skoro som skamenel nad takouto sebairóniou. Po chvíli vbehla Hanka. Vravím -citujem okrídlenú vetu:
-Je ti zima dievčička? – veru nebude -už je piecka opravená."
-Čo ti šije starý, navaľ ženícha!
-Nemám
-Nevadí ty budeš ženich.
-Už som postarší ."– nereagovala a odišla po svojom.

Bral som to ako recesiu, srandu. Keďže sme sa už dôverne poznali, takéto prekáračky boli na dennom poriadku, ale neprekročili rámec neslušnosti či urážok. Po práci, pred večerou, vbehol som do sprchy.
Kúpeľna priestranná, veliká. Sám som ju robil, sprcha i veľká vaňa. Ja v sprche. Tu sa otvorili dvere a vošla Hanka aj Marka. S chichotom sa vrhli do vane a začali sa navzájom umývať. Akoby som opäť nexistoval. Tiež chodím na nudizmus, nebral som to do úvahy a umýval sa po celodennej šichte. Baby zatiaľ vo vani vystrájali. Vrieskali, umývali si pišiny zvíjali sa, hrali. Imitovali divoké orgazmy. Porovnávali si didiny. Tu zrazu, vbehli ku mne do sprchy. Obidve. Začali ma umývať omaciavať.
- Čo som vravela? Budeš ženich tak kušuj do spálne.- Skríkla Hanka
-Ako to, veď máš kamošku ste dve a stačí Vám to. A som už výbehový typ, ešte som bol pionierom. Bol som v DDR na FKK!
-Ani my nie sme najmladšie. Boli sme iskričky. A vôbec to nevadí, treba sa život aj spestriť.

Strkali a sácali ma do ich spálne. Tam už výzdoba sviečky aj vínko.

-Teraz ťa zasvätíme. Pekne pozeraj a buď dobrý. A nehoň si ho!
Ležal som v na kraji postele a zíral, čumel, aké je krásne milovanie žien. Jemne sa hladili treli ako ryby vo vode. Potom predviedli 69, spočiatku jemne. Zo spleti rúk a nôh občas vyrazila nejaká ruka a drcla mi do pindíka. Napokon to rozpálili a dvojica sa súbežne vzopäla ako dva luky pri výstrele.
Marka oddychovala a Hanka sa chytilila iniciatívy.
-Tak, pekne sa k nám pridaj.
Ktorá ju má krajšiu?. - Zaznela ťažká otázka.
Vykrútil som sa z toho.
- Každá je predsa krásna. Hanka má krásnu čiernu orchideu a Marka zasa púčik tulipánu. Všetko čo je stvorené Prírodou dobré jest.
Hanka ma vzala za prst s polu sme vošli do Marky.
-Aha tu je Markine G.
Dva prstíky skúmali Marku. Hanka ma navádzala , kmitali sme a vrteli prstami.
Marka sa začal vzpínať a mrviť do druhého kola. Tu ma Hanka vzala a naviedla do Marky.
-Nebázni bez gumy a na tvrdo?!?!
-Dnes je to v poriadku. Funguje to, môžeme. A poznáme ťa dlho, si zdravý.
Hanka ma chmatla za zadok zatláčala do Marky. Súčastne masírovala miešok. Po tom všetkom čo som videl som sa nezdržal. Aj Marka už bola pripravená . Obom sa nám spolu zatmelo pred očami a stuhli sme ako dve sochy. Kam s a hrabú drogy sveta. Láska a milovanie je najlepší fet.
Vypadol som z Marky ako kameň do vody. Hotový. Kaput. Pozoroval som čo sa deje. Z Marky pomaly vytekalo moje ja.
-Aha šťavička aj ja chcem daj mi trošku.
Baby sa dostali do polohy zaklinené dve "V" . Hanka začala miešať šťavu vytekajúcu z Marky a snažila sa dosať ju do seba. Zvuk dvoch mliaskajúcich lastúr je symfónia. Bol som vedľa, ale unavený.
-Aj ja chcem šťavičku daj aj mne -
-Už nevládzem celý deň na streche a večer toto, veď nie som najmladší.
-Nevadí my počkáme.
Z diaľky som vnímal, ako ma dva páry rúk zakryli, pohladkali, dali pyštek. Ešte som počul ako si niečo šepcú a odišiel do večných lovísk. Nie naveky, zatiaľ ako hosť. Podvedome som vnímal ako spomínali jógu a skúšali akýsi cvik. Ráno som sa zobudil na chihotanie, štebotanie a šuchot perín. Otoril som oči a devy zase na sebe. Tu Hanka zbadá, že otváram oči. Schmatla mi ho.
-Niečo si včera sľúbil. Daj mi šťavičku.
Zopakovalo sa to včerajšie, ale teraz asistovala Marka.
Po úkone som bol trošku unavený. Dievky začali vysrájať. Hanka si ľahla nohy oprela o stenu. Marka sa s ňou hrala. Vrtela v nej prstíkom.
Pozri čo bude. .
Vrtela kmitala a zrazu sa kvietok otvoril nasal do seba nektár , bublal frkal ako sopka. Ale nevrhol von, ale nasal do seba.
-No, reku pôjdem hádam tú strechu dorobiť.
-Nech ťa ani nenapadne už si sa narobil dosť. Dnes žiadne lešenie rebríky a iné hlúposti. Chceš sa zosypať? Spadnúť?! Teraz si pekne odpočinieš. Spal – driemal som spolu s Hankou. Pomaly mi presvitalo. V ostanom čase dieta, málo mäsa, skoro žiaden alkohol : k tomu mi zobrali krv, lebo vraj v dedine je nejaká nemoc a oni sú v rizikovej skupine, teda aj ja. Tak preto tie cvičenia, šťavičky, prstíky. Veď to sú praktiky prastarých mám keď chceli otehotnieť.
Zobudili sme sa okolo obeda. Voňala káva, raňajkujeme.
-Tak vitaj manžel náš. Bol si ženich a toto bola svadobná noc. A máš na výber: ostaneš, alebo sa zbalíš sa v živote ťa nechceme vidieť.
Nôž pod krk, v hlave mi bežalo ale vyhrko som .
-Ostávam.
Do obedu sme preniesli moju posteľ do ich spálne. Byt v meste som prenajal. Kúpil kočík pre dvojičky
Stalo sa : Sme rodina.
Ale autom už nejazdím, aby mi nezlomili chrbticu.
Myslíte môžem kandidovať aspoň na starostu?

Pokračovanie bude:
Šestonedelie