Subinka Jindřiška I

Aug 4, 2023 · 626 views dom-666

Bylo to první setkání s Pánem v soukromí jejího bytu a subinka Jindřiška čekala za pootevřenými dveřmi, jak bylo domluveno. Klečela na zemi s rukama za zády a skloněnou hlavou. Poslouchala kroky blížící se po chodbě a cítila nervozitu i vzrušení, které jen těžko ovládala.

Když dom vešel do jejího bytu potěšilo ho, že svou novou hračku našel v předepsané pozici. Dokonce si stihl všimnout hraček a prádla pečlivě připravených ve vedlejší místnosti.

Nespěchal. Užíval si její nervozitu, když před ním klečela a čekala, co se bude dít. Jindřiška se neodvážila ani pohnout, viděla jen Pánovi nohy, jak před ní stál a začínala na plno prožívat situaci, ve které se nachází. Zajel jí rukou do vlasů, pevně a sebejistě ji chytil za šíji a pozdravil ji. Její nervozita ji opustila v okamžiku, kdy mohla říct tři jednoduchá slova, jejichž vyslovení jí už tak dlouho chybělo: "Dobrý den, Pane."

Cítila, že je v bezpečném prostoru, v situaci, která jí tolik vyhovuje - v moci svého Pána.

Dom se posadil na židli pod oknem a Jindřiška zaujala svou původní pozici těsně před ním téměř okamžitě po tom, kdy uslyšela Pánovo "k noze!". Poručil jí postavit se a vysléct se do naha. Obojí vykonala okamžitě a s nadšením.

"Rozkročit, ruce za hlavu, dívat se před sebe!".

Její drobná subtilní postava byla proti oknu krásně nasvícená a vystavená, zatímco ona proti světlu vnímala jen Pánovu siluetu. Užívala si situaci, kdy může své tělo nabídnout Pánovi k prohlídce jako kus zboží v obchodě.

Pevnými a rozhodnými dotyky prozkoumával její tělo a dával jí jasně najevo, komu teď patří. Cítil její hebké vlasy, pevné a vysportované paže, drobná ňadra s velmi výraznými a tvrdými bradavkami, drobný a subtilní hrudník, mírně povislé bříško, pevné boky a zadek a opět vysportovaná stehna.

Její nezvykle masivní stydké pysky a klitoris vystupovaly výrazně z její kundy. Dom jim ale záměrně nevěnoval pozornost a s dotyky vždy uhnul v místech, kde začínal cítit zbytky jejích oholených chloupků a horkost jejích genitálií.

Subka byla vzrušená z Pánovy pozornosti a dom si užíval pohled na její spontanní pohyby pánví, jako kdyby rajtovala na neviditelném penisu.

Z mírného transu, ve kterém se svému vzrušení poddávala stále víc, ji probralo zjištění, že dom přestal věnovat jejímu tělu pozornost.

"Ty ses na mě hodně těšila čubko..", s těmito Pánovými slovy otevřela oči a zjistila, že dom zkoumá její před chvílí vyslečené kalhotky. Prohlédla si nápadně ulepený kousek černé krajky, který před ní držel a s úsměvem a v rozpacích odpověděla: "Ano, Pane."

"Jsi Pánova nadržená děvka?" zeptal se dom a začal subce rozmazávat její šťávy po puse a nose.

"Ano, Pane" odpověděla subka se vzrušeným výdechem.

"Slízat!"

Jindřiška si užívala své ponížení před Pánem, zatímco nořila špičku jazyka do hořko-slané šťávy na svých kalhotkách. Nemohla nic namítnout proti tomu, že teď není ničím jiným, než nadrženou děvkou svého nového Pána a byla v této roli skutečně šťastná.

Když byl dom spokojený s čistotou kalhotek, plivnul na už tak mokrou krajku a provizorní roubík s vůní nadržené kundy nacpal své subce do pusy.

"Vím, že jsi nachystala, svoje hračky v ložnici, jak jsem chtěl. Chci se na ně jít teď podívat." pošeptal Jindřišce do ucha, zatímco plynule zvyšoval intenzitu, se kterou tisknul její bradavky. Za Jindřišku místo zacpané pusy promluvily jen její oči, které vyjádřily zcela oddaný souhlas.

Mimoděk ji držel za bradavku a jako kdyby tato ani jiný účel neměla, použil ji jako vodítko, za které ji odtáhl do ložnice. Náhá subka Pána poslušně následovala.

A co se dělo dál si řekneme třeba někdy příště..