Kamarádka prostitutka

Aug 18, 2023 · 4,372 views freeman10

Tenhle příběh je ještě z dob, která bych nazval jako telecí léta. V těch letech jsem ohledně sexu chtěl všechno vyzkoušet a zažít. Občas jsem si svůj sexuální život okořenil i návštěvou profesionálky a právě o jedné takové návštěvě, která mezi ostatními velmi vynikla, je tento příběh.
Všechno začalo víceméně náhodně. Hledal jsem na internetu profesionálku, za kterou bych zašel, a postupně se probíral stránkami privátů ve snaze najít slečnu, která by mě podle fotek zaujala. Na stránce jednoho privátů mi najednou jedna slečna padla do oka. Podle fotek a popisu vysoká, štíhlá brunetka, která už na první pohled lákala. Ale to nebylo ono. I přes rozmazaný obličej mi slečna na fotce připadala povědomá. Ale koho mi připomínala? A pak mi to secvaklo. Ta postava, ty vlasy, to spodní prádlo, všechno jsem nedávno viděl, když jsem si prohlížel modelingové fotky jedné kamarádky nebo spíš známé z gymplu - Moniky. Ale to přece nemůže být ona. Našel jsem znova její fotky, co měla vystavené na strance modelingové agentury a začalo ve mně hlodat podezření. Postava a vlasy seděly přesně a k tomu měla na jedné fotce úplně stejné prádlo jako na fotkách z privátu a na jiné zase přesně stejné boty. Že by to doopravdy byla ona? Ale jak to potvrdit? Na otázku: "neděláš teď náhodou prostitutku?" bych jako odpověď dostal facku. V tom lepším případě. Ale vždy zbývala možnost za ní prostě vyrazit. Pokud to nebude ona tak by to aspoň měla být sexy mladá slečna, co se mi podle fotek líbila . A pokud to bude ona...
Před návratem do Prahy z víkendové návštěvy rodičů, jsem zavolal na privát a objednal se k dané slečně na další den v poledne. A pak jsem jen ze zvědavosti napsal Monice jak se jí vede. Chvíli jsme si povídali a pak se dohodli, že další den můžeme jet do Prahy stejným ranním vlakem. Další den ráno jsme se potkali u vlaku a vyrazili na společnou cestu. Prohlížel jsem si ji a uvažoval jestli je to vážně ona. Vždy se mi fyzicky líbila, ale nikdy jsem ji nezkusil pozvat na rande. Připadala mi možná až moc ztřeštěná a trochu divná. Po cestě jsme probírali všechno možné a před Prahou jsem se jí zeptal, co má dnes v plánu. Odpověděla, že má odpoledne nějakou práci. V té chvíli mi jen blesklo hlavou: že bych tou prací byl i já?
Po příjezdu do Prahy jsme se rozloučili a rozešli každý svou cestou. Já odvezl věci na byt, dal si sprchu, pěkně se oblékl a vyrazil na domluvenou schůzku na privát. Hlavou mi pořád běželo: bude to ona, nebude to ona? Chci vlastně aby to byla ona? Myšlenky se mi zastavili až když jsem dorazil na adresu privátu. Tak uvidíme. Rušit už to nebudu.
Zkontroloval jsem čas a zavolal na privát, že čekám dole. Bzučákem mě pustili dovnitř s tím, že mám vyjet do posledního patra. Vystoupil jsem z výtahu na malé chodbičce. Jeden byt vlevo, druhý vpravo. Oboje dveře stále zavřené. Otočil jsem se k těm vlevo a čekal. Po pár okamžicích ale cvaknul zámek dveří za mými zády. Otočil jsem se a pomalu vešel do ztemněné místnosti za nimi. A tam stála ona. Monika. Nyní nalíčená a oblečená v minišatech, které nezakrývaly ani půlku jejího zadečku. V té chvíli mě taky poznala. "No, ty vole" vypadlo z ní a vytřeštila oči. "Ty jako chodíš na priváty?" zněla její otázka. "I Ty jako na jednom pracuješ?" kontroval jsem. Uculila se a ještě dodala, že kdybych byl otočený směrem k těm správným dveřím a poznala mě skrz kukátko, tak že by mě poslala jinou slečnu. "Tak teď už jseš ale tady, tak co s tím uděláme?" zeptala se. "To záleží na tobě, nechci tě do ničeho nutit" odpověděl jsem. "Chceš do toho jít?" zeptala se a já zakýval hlavou. "Tak teda pojď" usmála se a pokynula mi, že ji mám následovat do pokoje.
Šla přede mnou a tak jsem si jí mohl konečně pořádně prohlédnout. Šaty byly opravdu velice úsporné a dávaly na odiv její sexy zadeček a dlouhé nohy. I normálně byla vysoká, ale vysoké podpatky jí posunuly skoro k mým dvou metrům. Byl jsem nervózní ale zároveň jsem se začínal těšit. Přišli jsme na pokoj a po potvrzení, že jsem tam na hodinu jsem byl odeslán do sprchy v samostatné koupelně. Rychle jsem se osprchoval a vrátil se na pokoj. Monika taky zamířila do sprchy. Nakouknul jsem do koupelny, kde se zrovna svlékala a ona stydlivě vyjekla: "nekoukej". Vzhledem k tomu kvůli čemu jsme tam oba byli mě to docela pobavilo. Nechal jsem jí tedy soukromí ve sprše a zatím trochu nastavil klimatizaci pokoje.
Po chvilce se objevila ve dveřích zabalená do velké osušky. Pochválil jsem jí, že jí to moc sluší a nemusí být nervózní a pokynul k posteli. Chvilku si mě nahého taky prohlížela a pak si lehla na postel s tím, že mě to prý taky sluší. Lehnul jsem si vedle ní a začal jí pomalu líbat. Rukou jí hladil po tváři a pak jí pomalu rozbalil její osušku. Byla krásná. Menší, ale nádherně tvarovaná prsa, úzký pas a až na malý proužek vyholená kundička. Začal jsem se s líbáním posouvat níž, nejdříve na prsa a pak stále níž až jsem se přesunul mezi její nohy. Začal jsem jí lízat. To bych asi s jinou profi slečnou nedělal, ale tady to nějak vyplynulo ze situace. Jezdil jsem jí jazykem po poštěváčku a špičkou jazyka občas zajížděl dovnitř do kundičky a po chvíli jazyk vystřídaly prsty. Monika mě rukou hladila po vlasech a tlumeně vzdychala. Po chvíli jsem si řekl, že je čas i na moje potěšení a požádal ji jestli můžeme jít na 69ku. Natáhla se pro kondomy a já se zeptal jestli na kouření musíme a ona se smíchem odpověděla, že ne. Vyskočila na mě, kundičku mi připlácla na obličej a rozverně se zavrtěla. Pak se sklonila a začala mě kouřit. Musím říct, že už samotné lízání mě dost vzrušilo, a když mě ho začala pořádně sát začal jsem vzdychat já. Užíval jsem si její kouření a jen občas se dokázal dostatečně soustředit na lízání její krásky. Stál mi jako stožár a já už se nemohl dočkat až ji budu šukat.
Řekl jsem, že teď už je ten správný moment na kondom. Slezla ze mě a smíchem mi hodila kondom: "Obsluž se". Ve chvíli kdy jsem si nasazoval ochranu mě hltala pohledem. I ona byla vzrušená. Ležela na zádech a mě už jen ovládal chtíč. S jejím hlasitým vzdychnutím jsem do ní zajel na misionáře. Pomalu jsem začal přirážet a líbal ji přitom na krku. Zrychlil jsem tempo, zvednul se, její dlouhé nohy si opřel o ramena a v pokleku jsem do ní začal bušit. Užívám si tu směs pocitů: je to moje kamarádka ale dnes zároveň i moje zaplacená děvka. Buším do ní až ze mě leje pot a potřebuju změnit polohu. Monika si vyskočí na koníčka a uvolní mi tak ruce na hraní s jejíma krásnýma prsama. Rajtuje na mě a já si užívám ten pohled na její skákající kozičky. Po chvíli se zeptám jestli by zvládla koníčka i v podřepu a ona souhlasí a já si ji nastavím tak abych si všechno mohl i prohlížet v zrcadle na stěně. Její zadeček napichující se na mého ptáka je pohled pro bohy. Po chvíli už pot leje i z ní a já mám pocit, že mi péro snad exploduje. Monika se zhroutí na postel, že musíme změnit protože už fakt nemůže.
Chvíli si ji teda znovu beru na misionáře a potom jí řeknu ať se postaví. Chvíli nechápe, ale když ji opřu čelem ke stěně a zezadu do ní zajedu tak spokojeně zavrní. Šukám ji zezadu a moje ruka sjede na její krk. Jemně jí stisku hrdlo v očekávání, že mě možná zastaví, ale nevypadá, že by jí to bylo nepříjemné. Tisknu jí hrdlo a zezadu koušu do krku a přitom jí dál šukám. "Líbí se ti to?" zeptám se. "Líbí se ti být moje kurvička?" Zakloní hlavu aby se na mě mohla podívat a já se vpíjím pohledem do těch jejích velkých tmavých očí a šeptám: "Líbí se ti šukat jako děvka?". "Jo, líbí" vzdychne tlumeně. Kamarádka nekamarádka, dnes je moje děvka. Jednou rukou si hraju s jejími prsy, druhou jí lehce škrtím. A přitom do ní přirážím pomalými hlubokými přírazy až po koule. Vzdychá a já se chvěju vzrušením. Snad všechnu krev těla mám jen v péru a koulích. Chci ji ještě pořádně ojet. Řeknu jí ať jde na všechny čtyři a ona se na posteli tak prohne, že si její zadeček vyloženě říká o ošukání. Užívám si ten božský pohled až Monika zavrtí zadečkem, podívá se na mě a povídá: "Na co tam tak čekáš?". Nedám se víc pobízet a svého ptáka zarazím do té její výstavní kundičky. Chytnu jí za boky a pomalu zrychluji tempo. Oba už jsme zpocení jako koně po závodě. Jednou rukou si namotám její vlasy na pěst a zvratím jí hlavu dozadu a druhou jí držím za rameno abych mohl pořádně přirážet. Ale skoro to není potřeba. Monika jde každému přírazu naproti. Vím, že to už dlouho nevydržím. "Kam se ti můžu udělat?" "To je na tobě". Oběma rukama ji opět chytnu za boky a přirážím v šíleném tempu. Koule mi začínají pulzovat a v posledním záchvatu chtíče a perverznosti z ní vytahuju ptáka, otočím ji na záda, sundám kondom a stříkám na ni. Koule mi pořád pulzují a já na ni vystříkám největší dávku za několik měsíců. Na přesné míření už nebyl čas a tak tu Monika leží zpocená, zhluboka oddychující s mojí mrdkou na tváři, krku i těch nádherných prsou. Je nádherná. Vypadá jako bohyně sexu. Políbím ji, nehledíc na to, že se přitom sám ušpiním od spermatu, a říkám jí, jak je krásná. Možná je děvka, ale zaručeně ta nejlepší.