Poslala mě do obchodu.

Sep 8, 2023 · 1,259 views gimmedat

Už je to tady, zvonek. Příjdu otevřít a tam stojí ona - Petra. Petra má černé vlasy po ramena, hnědé oči, výrazné namalované obočí, prsa E, má bříško a velké boky. Na sobě má zrovna krajkové, krátké tričko a sportovní, černé legíny a malý černý batůžek ze zlatými prvky. A přece na ní je něco jinak, než obvykle. Má rtěnku, moc jí sluší.

Petra přišla dělat projekt do školy, byli jsme rozřazeni na náhodu, takže se stalo dokonce to, že jsem do dvojice dostal Petru, ikdyž jsme se vlastně vůbec nebavili. Rychle udělat projekt a hledět si svého.
Pozval jsem ji dál, provedl jsem ji bytem a zeptal jsem se, čím se nechá občerstvit, usadil jsem ji v pokoji, nadiktoval heslo od wifi a šel jí nalít sklenku vody a vína. Chci ji pohostit, udělat projekt a to jse vše.

Vracím se zpět do pokoje, Petra na mě začne chrlit nápady, dokud ji nepřeruší její vlastní otázka: ,,Na co máš tu vodu?". Pousmál jsem se a říkám: ,,Co já vím, vždycky je dobré ji mít". Ťukli jsme si vínem, připili a začali se věnovat projektu.

Po hodině a půl práce, se začal blížit konec ... flašky. Projekt už byl téměř hotový, už jsme se jen s Petrou dívali na estetické úpravy. Petra řekla, že už to jen uloží, dá na flashku a už to bude a poslala mě pro další sklenku. Odešel jsem tedy a zjistil, že musím nalít už něco jiného. Vrátím se zpět do pokoje a Petra mi říká: ,,Tak skoč prosím do obchodu, prosím". V té rychlosti jsem si ani neuvědomil, jak lišácky se u toho tvářila, myslel jsem na to celou cestu 3minut do obchodu. Vzal jsem další dvě víno, pro jistotu a do zásoby. Vrátil jsem se zpět a došlo mi, že projekt je už hotový a já donesl 2flašky vína. Něco mi tu nehraje říkám si, ale jdu otevřít víno a nalít do skleniček. Z lednice jsem vzal jahody a nevědomky jsem vypadal asi romanticky nebo co.

Vejdu do pokoje, u stolu už nikdo nesedí. Petra leží na posteli. V sexy kostýmu, je černý skládá se z tang, podprsenky a sítových nadkolenek. Její prsa jsou ještě větší, než vypadali.
Petra: ,,Ehh, tohle asi nebyl dobrej nápad, co? Promiň, já už teda asi půjdu"
Já: ,,Co? Tohle je vynikající nápad, la ecítím se trapně, že ty máš na sobě něco tak hezkého a já jsem došel z venku teplákách a mikině"
Petra: ,,To je přece jedno, nechceš si hrát?"
Já: ,,Hrát? Na co? Tady je to víno a ještě jahody"
Petra po posteli dolezla za mnou na kraj, vzala si skleničku, ťukli jsme si napili. Ona si vzala jednu jahodu a já zbytek odnesl na noční stolek. Petra mezi tím jahodu nakousla a zbytkem si začala jezdit po krku, prsou, bříšku až mezi nohy. Neváhal jsem, hned jsem jí to šel slízat, cítil jsem jak se její dech zrychluje a jak úžasně voní. Dal jsem ji pusu mezi nohy a ona mi přitlačila hlavu mezi nohy a řekla, musíš se svléct. Zvedl jsem se a začal jsem se svlíkat, zastavila mě: ,,Počkej, něco ještě tomu chybí" Pustil pomalou svůdnou hudbu. Začal jsem se tedy vlnit do pomalého rytmu a pomalu see svlékat, až mi zbyly jen trenky. Opět se zvedla došla za mnou a udělala něco, co jsem vůbec nečekal, chytila mi mezi nohy a pak mě chytl za trenky a ... ROZTRHLA JE, okamžitě si vzala můj penis do pusy, lízala mi špičku, cucala ho a mačkala mi koule. Byla skvělá a měla odhodlání. Odhodlání ze mě vyšukat i poslední kus nadrženosti. Vzala mě na postel, klekla si nade mě a říká mi: ,,Kdyby se ti něco nelíbilo řekni mi to dostatečně jasně, protože já už se neovládám." Chytila mi ruce nad hlavou a sedla mi na obličej a já cítil její vlhkou kundičku, bylo to tak krásné. Velká královna mi seděla na obličeji s jejími nádhernými boky. Nevím jak dlouho seděla, ale když se zvedla byl mokrý i polštář pod mojí hlavou, ona se okamžitě přesunula na péro a začala po něm skákat, nevěřil jsem kolik toho zvládne, byla vážně dobrá, vydržela dlouho. Až se úplně klepala a sama odpadla z mého penisu. Otočila se na mě a říká: ,,Máš tady lubrikant?"
,,Mám proč?". "Protože moje kundička už nemůže, chci aby ses mi udělal do zadku."

Ve škole jsme odprezentovali náš projekt a ...