Kocour a Myška

Aug 21, 2023 · 1,940 views Nezkrotny88

Je to už pár let co jsem v bývalé práci potkal Míšu, říkával jsem jí Myško nebo zdrobněle Myšicko, ona mne oslovovala Kocoure.

Míša, podsaditá černovláska s výškou cca 160 cm, mohla mít kolem třicítky a jejímu uhrančivému pohledu jejích krásných hnědých očí se jen těžko odolávalo. Dlouhé vlasy do půli zad, které měla vždy v culíku byly hezky lesklé a jemné, její kůže byla alabastrově bílá a sametová. Měla vypracovanou postavu díky házené, kterou dřív hrála závodně, s lehce většími lýtky a kulaťoučkým zadečkem.
Pihy na tváři dokonale doplňovaly roztomilý úsměv a krásné oči.

Přistěhovali se k nám do města i s jejím přítelem Romanem a oba nastoupili do naší firmy. Z počátku měli stejné směny a vesměs byli neustále spolu takže kromě letmého pozdravu mezi jí a mnou nic nebylo.

Jak plynul čas, krátké a chladné pozdravy se postupně stávaly vřelejší a přátelštější, začali výměny úsměvů a láškovná mrknutí. Samozřejmě jenom když jsme se potkaly sami dva. Pozdravy před Romanem se odehrávaly stále v ledově chladném duchu.
Netrvalo to dlouho a partneři byli rozděleni různými směnami, Myška zůstala na té mé a Roman chodil po nás.

Přišla noční. Pohodová směna, kdy všichni výše postavení vedoucí a šéfíkové byli doma a nikdo vám "nefuněl" na záda jestli něco děláte. Prostě klid.

O přestávce jsem Myšku potkal na jídelně. Jídelna byla dlouhá a úzká tmavá místnost, kde se sotva vlezl stůl se židlemi, ve dne se v ní občas někdo mihnul ale jinak byla místnost nepoužívaná a prázdná. Tím pádem v noci byla zcela opuštěná, jelikož i obsazení provozu obyčejnými zaměstnanci bylo v noci poloviční.
Dali jsme se do řeči, a do rozhovoru se tak ponořili že než jsme se nadáli byl konec přestávky. Hodně jsme si rozuměli, a rovnou jsme se domluvili na příští noc, na další pauzu. A znova, a znova, a tak to šlo až do konce týdne.
Na nočních šichtách jsme já a Myška začali trávit přestávky společně a vesměs se to stalo pravidlem a byly jsme schopní propovídat celou půlhodinu a nebylo téma o kterém by jsme se nemohli nebo se báli před tím druhým otevřeně bavit a to včetně sexu. Dozvěděl jsem se o Míšiné minulosti, že už Romana podvedla a taky že už s ním moc nespí, tou dobou už spolu byli šestým rokem.
Samozřejmě že čím více času jsme spolu trávili, tím jsme si byli bližší.
Místnost jídelny byla do šířky malá, takže vždy když mě pouštěla abych se posadil na židli za ní, musel jsem se protáhnout mezerou kolem jejího zadečku, o který jsem častokrát zavadil rozkrokem.
A jí to očividně vůbec nevadilo, ba naopak, sama mě kolikrát provokovala jemným poštuchováním svou prdelkou v uplých legínách.

Přišel pátek a poslední noční, bohužel odpolední směna ten den měla poruchu, a výrobky se museli ukládat na palety, takže samozřejmě na noční byl naprostý chaos, stroj na kterém jsem pracoval měl poruchu a čekal na servis ze zahraničí který měl být až v pondělí, a díky tomu byla má náhradní práce vozit palety jelikož se ten den nedostavil náš kárista aby toho nebylo málo.

O přestávce jsem se jen zastavil Myšce říct že náš obvyklý sedánek musíme vynechat s tím že musím do skladu palet.
Míšinu tvář osvětloval displej telefonu a z výrazu obličeje bylo jasné že řeší něco nepříjemného. I přes očividně sklíčenou náladu se nabídla že půjde do skladu se mnou. Nijak jsem proti tomu neprotestoval.

Sklad palet byla obrovská, v noci temná hala, plná tmavých zákoutí, uliček a vysokých štosů různých druhů palet kterou osvětlovaly asi jenom čtyři lampy zavěšené v nejvyšším bodě konstrukce budovy.

Okamžitě jak jsme vstoupili do skladu, mě chytila za ruku, a vedla. Protáhli jsme se úzkou uličkou a schovali se za hradbu z palet, do malého prostoru kam dosahovaly jen zbytky světla, vrhla se mi kolem krku a zašeptala:

Myška: "Dnes jsem smutná, Kocouku"
Kocour: "Copak Myšičko, děje se něco?" opáčil jsem.
M: "Ten můj dnes chlastá a zase vytahuje kostlivce ze skříně.., potřebovala bych rozveselit." utrousila potichu
K: "Kašli na něj, teď jsi tady se mnou a já na Tebe nic vytahovat nebudu."
M: "Ale klidně by si mohl" špitnula a na tváři se jí objevil letmý úsměv, otočila se ke mě zády, přitiskla se ke mě a několikrát zakroužila prdelkou po mém rozkroku, ovšem tentokrát mnohem silněji než dříve na jídelně.
Odezva byla okamžitá a já cítil jak se mi krev z celého těla hrne do jediného místa a jak v trenýrkách přestává být místo.

K: "Ty jsi pěkně zlobivá holčička." řekl jsem.
M: "Ano a potřebovala bych pořádně naplácat, ehmm, teda rozveselit.." odvětila a při tom si stáhla své uplé legíny ale kalhotky si nechala.

Rukou jsem jí zajel pod tričko a začal masírovat a mačkat kozičky, sportovní podprsenku kterou měla jsem stáhnul dolů pod prsa a má druhá ruka vklouzla do klína. Odsunul jsem kalhotky na stranu a začal ji pomaličku dráždit na klitorisu a střídavě s tím opatrně začal prsty projíždět její pičku která už však byla nachystaná a vlhká. Myška poslušně přitakávala pánvi do rytmu mého prstění a přitom se stále lýsala svým zadečkem o mé v tu chvíli už tvrdé péro které rýsovalo bouli přes kalhoty.
Přestal jsem s masáží tvrdých bradavek a volnou rukou ji chytil za cop a jemně ji přitáhl k sobě. Začal ji líbat na krku a olizovat lalůček ucha a přitom zvyšoval rychlost prstů zajizdejicich do mokré čvachtajicí mušličky. Stačila chvilka, Míša propnula tělo, podlomila se v kolenech a já cítil jak na chvíli přenáší celou svou váhu na mě aby nespadnula, sladký nektar její pičky mi stékal po ruce.

M: "Šukej mě, teď uděláme i Tebe." zašeptala potichu hledající po slepu zip poklopce.

K: "Počkej, pomůžu ti." já na to vytahujíc ruku z jejího teplého lůna.

S přesností švýcarských hodinek jsem sáhl po knoflíku kalhot a ty byly v mžiku u mých kolen včetně trenýrek.
Naznačil jsem jí dotekem na zádech aby se víc předklonila a tím na mě vyšpulila své půlky.
Druhou rukou jsem jí stále držel za vlasy, jen sem si je omotal kolem dlaně abych je mohl pevně držet.
Zatáhnul jsem ji za ně a ona stojíc mírně rozčapená v předklonu se ještě více prohnula v zádech.

M: "Auuu"
K: "Promiň, bylo to moc?" zarazil jsem se.
M: "Né, líbí se mi to, jen sem to nečekala."
K: "Mám být jemnější?"
M: "Né, spíš naopak, klidně přitlač." pousmála se.
M: "Mám to ráda tvrdě a sprostě."
K: "Tak to jsme dva!" dodal jsem s úsměvem.

Míša zespod nahmatala mého čuráka a nasměrovala ho do kundičky. Vniknul jsem do ní jak teplý nůž do másla a ona při tom slastně vyjekla.
Začal jsem zvolna a jemně píchat její broskvičku a pomaličku jsem zvyšoval tempo a sílu přirážení. Myška jen poddajně kňourala a kníkala.

K: "Takhle se ti to líbí?" *přiražení*
M: "Anoo..., šukej mě."
K: "Tvrdě a sprostě si říkala?" *zatáhl jsem ji za vlasy a přirazil*
M: "Joo..."
K: "Řekni to pořádně ty moje malá kurvičko." *plácnutí po zadku při přiražení*
M: "Líbí se mi jak mi šukáš pičku"
K: "A co jsi?" *plesk, přiražení*
M "Malá kurvička."
K "Špatně, chci to slyšet celé" *plesk, silnější přiražení*
M: "Jsem tvoje malá kurvička."
K: "Šikovná, tak pěkně píchej dál." *Silné plesknutí s tvrdým doražením*

Takhle to ještě chvíli pokračovalo a tempo šuku bylo čím dál tím rychlejší a rychlejší a já začal cítit jak to na mě přichází a v šulinovi mi začíná cukat. Měl jsem obrovskou chuť "vymalovat" její svatyňku svým horkým semenem ale věděl že nesmím.
Na poslední chvíli jsem ho vytáhnul a postříkal její prdelku a mrdka doletěla až na její záda.

Chvilku jsme to oba rozdýchávali.

Sáhl jsem do kalhot pro papírové kapesníky a uklidil si po sobě tu spoušť co jsem nadělal na jejích zádech a prcince.
Myška si v rychlosti upravila oblečení, pohotově si kleknula a v pusince očistila pomalu ochabavající penis od zbytků semene.

M: "Když jsi si to po sobě tak pěkně uklidil, i já jsem chtěla." prohlásila.
K: "A už si veselejší Myšicko?" zeptal jsem se.
M: "Ano, už jsem rozhodně mnohem veselejší." odpověděla s úsměvem.
K: "To jsem moc rád Myšičko, moc rád."
M: "Díky Kocourku, pa."


Polibek na rozloučenou, úsměv a oba jsme si šli po svém.

Ale to nebyl konec, vlastně to byl začátek mnoha dalších příběhů, ale o tom kdyžtak až zase příště. :)