Zvláštna skúsenosť part 1

Aug 22, 2023 · 4,346 views MalaZlataZuzanka

Mala som zážitok už pred nejakým časom, ktorý mám veľmi rada. No napriek všetkému som odolávala a moje túžby naplnilo porno, ktoré som si pozrela na internete alebo moje predstavy. No rada by som sa podelila o to, čo viem len ja aj sem.

V poslednej dobe sa mi prehráva často jedna moja spomienka, ktorá sa mi veľmi páči a patrí k mojím najviac obľúbeným.

Mala som skvelého kamaráta Lukáša, ktorý bol síce odo mňa starší, no vždy sme si skvele rozumeli a priatelili sme sa veľmi dlho. Častokrát sme sa navštevovali, poznali svoje rodiny a skvele spolu fungovali. Našou obľúbenou činnosťou boli prechádzky po Rači. Vždy som mala rada toto prostredie. Nemali sme pred sebou tajnosti a rozprávali sme sa o všetkom. Bola to taká terapia.

V jeden večer sme opakovali náš rituál a témou bolo to, že si našiel priateľku. Neviem prečo, ale nemala som rada, keď mi o nej hovoril. Ale bola som zdvorilá a nechala ho sa vyrozprávať. Sedeli sme na lavičke a ja som ho chytila za ruku. On prestal rozprávať, pozrel na mňa a pevne mi ju stisol. Trochu šibalsky som sa na neho usmiala a asi mi to vyčítal z očí. Vzal mi ju pod svoje nohavice a ja som to ucítila. Bolo to príjemné, teplé. No nepokračovali sme. Vybrala som ju, prechádzali sme sa a rozprávali sa o tom a zasmiali sa. Prešli sme okolo pomerne súkromného miesta a on zastal, zatiahol ma tam, že chce v tom pokračovať. Priznám sa, že som bola rada a srdce mi tĺklo ako splašené.

No dala som mu dala nohavice a vzala si ho do úst. Cítila som, ako mi tvrdne v ústach a ten pocit mám veľmi rada. Nakoniec to bolo veľmi rýchle a pocitila som hneď na to teplé semeno, ktoré mi strieka do krku. Chytil ma za hlavu silno a ja som sa nemohla odtiahnuť. Nakoniec som ho polkla a pokračovali sme domov. Rozprávali sme sa o tom samozrejme a nebolo to jediný raz, čo sme spolu niečo vyviedli. V každom prípade je to pre mňa príjemná spomienka, prišla mi veľmi nevinná, čistá a surová.