Rodinný otrok

Sep 18, 2023 · 2,731 views Urinator2

Z toho odpoledne si moc nepamatuju. Byla sobota. Krásné slunečné počasí, babí léto. Byli jsme se ženou doma na zahradě. Pořádali jsme malou grilovačku s přáteli. A dál už je to tak vzdálené, mlhavé, že mi v hlavě utkvěly jen útržky událostí, které vedly k mému vyvrcholení. A ne jednomu.

Kateřina a Petr, naši přátelé dorazili i s lahvinkou domácí slivovice. To si pamatuju. A pak už jen jak ležím nahý na trávě, v zadku mám zastrčené hrdlo od prázdné láhve a ostatní si mě nevšímají a baví se, jako bych neexistoval. Co si vlastně pamatuju?

První prohranou hru, kde jsem see musel hodně napít z láhve? Svou ženu Lucku, jak mě shazovala před kamarády? Jak se smála a říkala, že už ten sex se mnou nestojí za to, že jsem prase a rád jí lížu zadek a chci, aby mě počůrala?

Taky měla už v sobě pár skleniček a smála se mi přitom do obličeje. Odhrnula si sukni, aby ukázala, že je naostro a nařídila mě ji lízat. Před nimi. Asi to bylo z legrace, ale já to nepochopil. Já ji asi vážně začal lízat a to nejen mezi stehny, ale i zadek.

Pamatuju si, jak jsem se strašně styděl a ona se smála. Ani nevím, co Petr s Katkou, co oni na to. Poslušně jsem ženě lízal obě dírky a její smích se nesl okolím. Hodně mě to vzrušovalo, že mi v šortkách narostla boule, která nešla přehlédnout. Strašně jsem se chtěl uspokojit, i klidně rukou vyhonit.

Nechala mě tam klečet na trávníku, když si opět sedla do venkovního křesílka a slyšel jsem, jak ženský hlas říká: „A to jako fakt ti říkal, že chce pochcat“? Podle hlasu se ptala Katka. Hrozně jsem se styděl, když to řekla. Doprovázela to přísným pohledem, když ke mně přistoupila.

„Lehni“, přikázala mi, jak nějakému čoklovi. Ani nevím, proč jsem se nebránil a uposlechl jsem. Kalhotky měla sundané rychle a proud moči ji vzápětí vystřelil a zmáčel mi celé tričko a šortky. Asi to nemohla vydržet. Překvapen její zvrhlostí jsem se nezmohl na nic a zmáčený jsem zůstal ležet na trávníku.

Ani jsem si nevšiml, že to Petr začal natáčet. Domácí porno. Uff. Přistoupil blíž, aby měl lepší záběr na mě i na stříkající kundičku své ženy. Kouknu na svou ženu Katku, jestli mě nevysvobodí, ale ta si vyhrnula sukni, jednu nohu opřela přes opěrku křesla a masturbovala při pohledu na nás.

„Nechceš napít?“ zaznělo nade mnou. Petr. Slivovici bych si dal snad ze studu nebo na kuráž. Mlčky jsem přikývl. Namísto flašky si však začal rozepínat kalhotky a vytáhl svého dlouhé oholené péro. Co to xakru je?

Někdo mě začal svlékat. Jana. Nejprve šortky a pak i triko. Ležel jsem tam před nimi nahý. Petr stál nade mnou. Držel v ruce mobil a vše natáčel i v momentě, kdy jeho proud moči dopadal a moje tělo a mířil nahoru k hlavě.

Údivem jsem otevřel ústa a hned jsem je měl plné mužské moči, která nepřestávala, ani když mi z úst vytékala a vsakovala se do trávy pode mnou. Moc jsem nemohl dýchat a tak jsem část musel spolknout. Hořkou moč od mého přítele.

Slyšel jsem sténání a koutkem oka jsem zahlédl svou ženu, kterak se mohutně prohnula, vykřikla a v orgasmu se zhroutila do lehátka. Oči jsem opět směřoval k mým přátelům, Petrovi, který už dočůral a Janě, která jej začala líbat a něco mu šeptala do ucha.

Přikývl a dřepl si přede mne. Dlouhé péro mi strkal do pusy, jako by se nechumelilo. Ani nevím proč, ale otevřel jsem ústa a nechal jej vniknout hluboko dovnitř. Pochcanou pusou jsem mu ho začal kouřit. On začal i trochu přirážet, že mě dusil a dráždil na mandlích až téměř ke zvracení. Cítil jsem něčí doteky dole v klíně.

Vykouří mě někdo? Nebo alespoň vyhoní? Péro mi stálo a očekával jsem trochu vděku. Viděl jsem Janu, jak se napila téměř prázdné láhve. Vypila ji na ex. A pak se stalo několik věcí naráz.

Při posledním přírazu mě Petr začal stříkat do krku své hutné sperma a já poprvé ochutnal cizí sperma a musel polykat, ať se neudusím. Zároveň mě někdo strčil něco do zadku. A já dosáhl orgasmu i bez doteku ruky či pusy. Totální zatmění.

Nevím, kolik uběhlo času, ale ležel jsem tam před nimi nahý na trávníku a v zadku zaražená flaška od slivky. Oni se normálně bavili, oblečeni a ignorovali mě. Byl jsem pro ně vzduch. Možná jen chvilkové povyražení. Nebo to tak bude už napořád?

...
Jsem sub z Ostravy a hledám fajn pár pro cokoliv perverzního.