Na chatě - fantazie

Sep 23, 2023 · 3,548 views Nymfadora90

"Co děláš?"
"Jsem na chatě, uklízím to tady po létě."
"Sama?"
"Ano, sama, nikdo tu není a nebude."
"Co kdybych přijel?"
"Ty máš čas? To by bylo skvělý!"
"Tak jo, do hodiny tam jsem."
Chvíli ještě uklízím. Pak opřu koště o zeď a jdu do koupelny, dám si rychlou sprchu. Vezmu si na sebe šaty. Podprsenku a kalhotky vynechám.
Na stůl v obýváku připravím studené pití a něco malého k zakousnutí. Jen co položím talíř, slyším tiché zaklepání. Jdu ke dveřím a otvírám. Stojí tam on. Sluší mu to jako vždycky. Jednu ruku má za zády. Pozdraví, usměje se a dá mi pusu na přivítanou. Vejde do chodby a podává mi kytku. Beru si ji od něj a neskrývám nadšení: "Děkuji moc, ta je krásná, to je od tebe hezký." Ano, tohle nás, romantické nymfy, dostává na kolena. To, že vidíme, že na nás myslíte i jinak, že nám chcete udělat radost a jakoukoli pozorností nás vždycky potěšíte.
"Pojď dál, sedni si, dej si pití a jídlo. Otáčím se zády a dávám kytku do vázy. V tu chvíli cítím jeho dech na krku, ruce na prsou, tiskne se ke mně zezadu. Otočím se a hned jak to udělám, cítím jeho rty na mých. Líbání s ním je dokonalý. Sundám mu tričko, hladím ho na rukou zádech, ve vlasech. On mi přitom svlékne šaty, je vidět, že se mu líbí, že se nemusí zdržovat sundáváním podprsenky a kalhotek. Rukama mi hladí prsa, mačká je, tahá za bradavky, užíváme si to oba. Kleknu si, stáhnu mu kraťasy na zem, pohladím tvrdnoucí penis, olíznu ho a beru ho do pusy. Chvíli ho kouřím. Po chvíli mě pohladí rukou po tváři, dá mi ruku, abych se vrátila zpět nahoru a jdeme do ložnice. Lehnu si na záda na postel, dám nohy od sebe, on si mezi ně klekne a zaboří hlavu do mého klína. Nádherný pohled. Cítím jeho jazyk na klitorisu a prst v kundičce, začínám vzdychat, jak mě to dráždí. Krásně mě prstí a líže, až dosáhnu vrcholu, který hlasitě prodýchám. Kundička mi krásně teče. Zasune mi do ní hned pero a začne pomalu přirážet. Lehne si na mě, líbáme se a já z něj cítím vůni kundičky, kterou před chvílí tak pěkně lízal. Pero mi kundičku pěkně šuká a roztahuje, dívám se mu do očí a přitom ho rukama hladím po zádech. Otočím se na břicho, kleknu si na čtyři a nechám se píchat zezadu. Plácá mě po zadku a mačká prsa.. Plivne mi na zadek a zasune do něj jeden prst... Vzdycháme oba a ve chvíli, kdy mě plní mrdkou, dosahuji druhého orgasmu. Pomalu vyndá penis z kundičky a lehne si ke mně. Chvíli si povídáme v posteli, pak se přesuneme do obýváku, oblékneme se. Dáme si jídlo a pití a je čas se rozloučit.