Sestřenice

Sep 25, 2023 · 5,029 views podvodnik



Moje žena má sestřenici, říkejme jí třeba Petra. Každý pátek mají u nás doma sraz se zbytek babince z rodiny, ja jezdim vetsinou brzy z firmy, takze tam kecam s nimi.
Petra byla v dobe kdy jsem randil se zenou zadana, tak nejak jsem flirtoval tenkrat s obema. Vzdycky kdyz ji vidim tak se hezky usmiva a radi si povidame.

Ted k veci, o vikednu jsme byli na svatbe kam byla pozvana i ona, prisla v nadhernych satech, podpadcich a nemela s sebou mimino, takze bylo jasne ze se prisla bavit, pripadne ulovit chlapa, par volnych tam bylo.
Jak se blizil vecer a s pribivajici hladinou alkoholu si se mnou povidala cim dal tim vic.
Najednou se zvedla a doslova utekla pryc, po domluve se zenou jsem ji sel hledat. Popijelo se na dole na zahrade, v hornim patre byla restaurace kde vsak ale nikdo nebyl. Skocil jsem si tam teda na zachod a kdyz jsem vylezl z toalety, potkal jsem ji v chodbe u zachodu. Koukla se na me a rekla, doufala jsem ze te dneska vecer potkam tady, okamzite mi skocila okolo krku, vasnive me polibila a zatahala me za ptaka pres kalhoty. Byl jsem jak oparenej, vubec jsem nevedel co mam delat. Sestrenice manzelky, boze to by byl pruser. Kdyz me videla, rekla "neboj, nikdo se to nedozvi, jsem uz dluho sama a potrebuju aby me nekdo osukal a Tereza si rozhodně na tebe nestěžuje. Nenechal jsem se dlouho pobizet a zajel jsem ji hned pod sukni prsty, byla uplne mokra, cerstve holatko, byla odhodlana si proste dneska zasukat.
Prstil jsem ji v tak intenzivne, ze ze sebe dokazala jen svleknout kalhotky a najednou vodotrysk, klepala se jak ratlik a v euforii z toho naprosto silenyho orgasmu mne malem urvala svym jazykem ten muj. Citil jsem ze mi pero asi brzo vyrve knoflik u kalhot, takze jsem ho vytahl, zvedl ji a zacal ji sukat oprenou ve vzduchu o zed. Otocka, pekne ze zadu oprena o zed, jeji upravene vlasy jsem mel v ruce a jebal ji dokud se opet nerozklepala. To vubec neznam, zadna z tech, co jsem kdy sukal nemela takovyhle sileny orgasmy s krecema do nohou. Ja uz nemuzu rika, nejak me ta veta udelala dobre memu dominantnimu ja a hned jsem ji za vlasy dal do kleku. Ptaka do pusy, kourila az se dusila, oci mela rozmazane jak panda. Postrikal jsem ji kompletne celou, od hlavy az po saty. Po tom se aspon trochu upravila, sla sama zpet na zahradu, ja prisel pozdeji s tim ze jsem ji nenasel. Udajne ale pry nekde plakala.... Jsem zvedavy, zda se to nekdy zopakuje, nebo to byl jen ulet na jeden vecer.
Uz to po sobe nectu, snad tam nebude moc chyb.