Maska

Oct 1, 2023 · 1,816 views passs

Na baru se ti dva rozhodně nedali přehlédnout. Představte si úplně nahou dvojici na vysokých barových stoličkách, ona jen s černou maskou bez děr přes oči. Ale pohled na ni byl i tak pěkný. Velká prsa, pěkně stojící bradavky, spodek vypadal sice trochu udělanější, ale působila hodně sexy. On ji dobře doplňoval, štíhlejší, vysportovaný, a co jsem viděl z jeho pěkně velkého ptáka se mi také dost zamlouvalo. A oba vyvolávali moc pěkné představy.

Po chvíli popíjení, kdy on jí musel pomáhat, aby se vůbec mohla napít, přes masku zjevně nic neviděla, se přesunuli do sauny. A já tak bohužel přišel o pěkný výhled na její pohupující se prsa. Kdykoliv se totiž trochu pohnula, prsa se jí moc krásně zavlnila. I když jsem si jejich přítomnost užíval, do sauny se mi za nimi nechtělo. Měl jsem za celý den horka dost. Takže jsem se raději přesunul do vedlejší, „mrdací místnosti“, na pohovku a užíval si tam chládek a trochu klidu. Potřeboval jsem to.

Bohužel, i když nakonec spíše naštěstí, tento klid netrval dlouho. Můj oblíbený pár se rozhodl zajít do „mé“ místnosti. Ne sice na moji pohovku, ale na velkou postel kousek vedle ní. A k mému potěšení měli stále na sobě svůj oblíbený oděv, tedy nic. Její masku nepočítám. Ta navíc neskrývala zajímavé partie jejího těla. A teď už jsem měl navíc i dobrý výhled na její kundičku. To když se přesunula na všechny čtyři, a byla v poloze, která mi umožňovala vidět právě to zajímavé… Čekala, až ucítí jeho ptáka na své puse, a začala ho kouřit. Hezky jí přirážel do pusy a ona mu vycházela vstříc. Na její pohupující se prsa byl moc pěkný pohled. Těžko se pak dalo odolat pokušení. V tom okamžiku jsem tam byl s nimi jen já a nechtěl jsem tedy zbytečně ztrácet čas. Pokývnutím jsem se s ním dohodl, že můžu blíž. Nahmátl jsem ze strany její pohybující se prsa a začal si s nimi hrát. Byla opravdu tak velká, nejen na pohled, ale i na pohmat. A ona vypadala, že se jí mé dotyky líbí. Po chvíli hraní jsem se přesunul za ní a zabořil jí obličej mezi stehna, do rozevřené kundičky. Jak jsem za chvíli zjistil i jazykem, krásně tekla. Přejel jsem pak i k análku a zajel lehce jazykem i tam. Přejíždění nahoru a dolů, to střídání, na kterém z těch lákavých míst můj jazyk zrovna bude, bylo moc vzrušující. Při tom jsem úplně zapomněl na něj, takže když mi poklepal na rameno, skoro jsem byl naštvaný. „Střídání“, řekl. Přesunul jsem se tedy před ní a přiložil jí svého ptáka na rty. Hned zareagovala a já si mohl zase užívat. Uměla to. A dokonce ani pěkně hluboké zajetí jí nedělalo problémy. Ale její partner se také rozhodně nenudil. Jen na rozdíl ode mne neztrácel čas lízáním, ale rovnou do ní zajel ptákem. Šlo mu to zjevně hladce, už ode mě bylo pořádně rozlízaná, rotažená. A hned i nasadil dost rychlé tempo přirážení. A tím ji i víc narážel na mého ptáka… Naštěstí to zvládala.

To už jsme tam ale nebyli jen tři, objevil se ještě další chlápek. Napřed si jen honil při pohledu na nás, po chvíli se ale osmělil. A její houpající se kozy byly nejednou v jeho dlaních. Tedy ne, že by se mu do nich vešly… To přisunutí blíže se mu rozhodně vyplatilo. Její partner měl už mrdání dost a připustil ho do její kundičky. A nový chlápek neváhal. A já jsem cítil jak u toho při hlubokém zajetí tlumeně hekla. Přesunul se místo k jejímu boku, sledoval, jak je zezadu mrdaná a s mým ptákem v puse, a začal si honit ptáka. To mě dost inspirovalo. Její kundička už sice byla obsazená, ale jeho pták se mi líbil už od toho té barové stoličky. Natočil jsem se k němu, chytil jeho ptáka do ruky a začal ho kouřit. A stále na něm cítil, chutnal její kundičku. I jeho to zjevně zaujalo a začal i přirážet. Ptáka měl moc pěkného, dlouhého, ale do pusy se mi vešel až po koule. Jeho přirážení jsem si řídil, držel jsem ho při tom za koule, užíval si přejíždění jazykem po jeho žaludu i zajíždění hluboko do mé pusy. Takové střídění se mi líbilo. A jemu také. Vzdychal u toho dost. Tak jsem se soustředil na kouření, užíval si jeho ptáka v puse, že už jsem ani moc nevnímal ji. Přestože ona se, stále dost náruživě, starala o mého ptáka. V její puse se mu líbilo… Jen tak vzdáleně jsem vnímal přirážení a vzdychání chlapa, co jí zezadu mrdal. A jeho, její pohyby se pak přenášely i na mě. To už mu to ale moc dlouho ale netrvalo a s pořádným zařváním se udělal. Měl dost. To nám změnilo situaci, Byli jsme najednou už zase jen tři. A skončila také etapa skvělého kouření… Mého i jeho. Ale důvod byl dobrý.

„Posuň se dopředu“, řekl jí její partner. Přesunula se na hranu postele a položila se na záda. Nohy široce roztažené. Dřepl si nad ni a položil si její nohy na ramena. Podal mi kondom a řekl: „Tak mrdáme.“. Zajel jí do kundičky. A já jí zajel prstem do análku. Zakroužil jsem v něm a ještě trochu ho roztáhl. Šťáv tam bylo dost, její kundička se dost činila. A tak jsem na něj nasadil žalud a pomalu zajížděl. Postupně jsem se dostával dovnitř, roztahoval. A navíc jsem v ní navíc hezky cítil jeho ptáka. To se ještě pohyboval pomalu. Museli jsme se v ní oba pěkně usadit. A pak už se tempo zrychlilo. Jeho i moje. Oba jsme si to v ní užívali. Ona zjevně také. Dávala to dost hlasitě najevo. Po chvíli takového mrdání to už ale nevydržela. Udělala se. A nám to hodně nahlas dala na vědomí. Zkroutila se pak do klubíčka a dost dlouho se otřásala.

V tu chvíli bylo jasné, že pokračování hned tak nebude…Ale to mi nevadilo. Zvláště, když si tu černou masku konečně sundala.