22.Úklid domu u pána za dohledu M.Lucie.

Oct 4, 2023 · 1,905 views fdevka

Je pátek odpoledne 16:00 a já vycházím z domu dle mé výmluvy rodičům že jedu s kamarádama na oslavu narozenin na chatu.(Ještě že neví na jaký víkend se právě chystám doopravdy).Vycházím od domu přes les asi kilometr za město kde počkám na Lucii která mě vyzvedne autem.Pojedeme do vedlejšího městečka ke Katce kde proběhne naše převlečení do kostýmů a následné líčení a poslední doladění aby jsme věděli co se bude dít.Potom nás Lucie odveze k našemu dnešnímu pánovi který si dle scénáře objednal dvě služebné, kterému uklidí dům 🏠 za dozoru Lucie a jeho samotného.Čekám na výjezdu z města a vidím jak se blíží Lucie v autě.Jsem docela dost nadržená.Přisedám k Lucii do auta,,ahoj zlatíčko čekáš tu dlouho?".,,Ne jsem tady chvilku".Políbili jsme se na uvítanou a vyjeli jsme ke Katce.

Katka už nás čekala a uvítala nás u ní doma. Dali jsme si kávu a my s Katkou jsme si dali skleničku červeného vína.Nastal čas přípravy a ja se odebrala do koupelny abych si šla připravit svůj zadeček.Poté co jsem si provedla očistu análku jsem se vrátila do pokoje kde Lucie měla připravené všechny věci na moje a Katčino přestrojení.Poprvé jsem byla součástí jejich příprav a nestačila jsem se divit že všechno probíhalo pomalu jak na natáčení nějakého filmu (Teda aspoň si to tak představuju že to tak u filmu chodí). Lucie nám během oblékání a malování vysvětlovala co všechno nás čeká.A já si dávám s Katkou druhou skleničku vína.,,Když si nebudeš jistá co dělat tak se drž Katky ona tě navede"řekla mě Lucie.,,Jenom abys věděla bude tady ještě jedno překvapení v příběhu.Ale nemusíš se bát nebude to nic co už bys minulý týden nezkoušela"pohladila mě Lucie po tváři a políbila mě.,,Neboj budu tam pořád s tebou vedle tebe políbila mě Katka".Moje učitelky si mě vzali do parády a začali na mé proměně v mladou služebnou.Byla jsem tolik vzrušená že si holky nemohly nevšimnout toho že můj ocásek asi do kalhotek neschováme.,,Jejda copak to tady na nás nahlídá s pod sukýnky?"komentovala Katka a usmála se na mě.,,To musíme asi trošku upustit aby se nám to vlezlo do kalhotek"a z Lucii se začaly smát.,, Tak jí s tím Kači pomoz ,já ji zatím dodělám oči ".Katka mě vzala do ruky přetáhla předkožku a polkla mě až po kulky.,,Nevrť sebou Luci nebo z tebe udělám klauna"zasmala se Lucie.Byl to opět jeden z těch nepřekonatelných okamžiku které jsem si užívala.A taky jsem cítila že mě trochu stoupá to víno do hlavy.Lucie mě dělá oční stíny a Katka mě přitom kouří a honí.To abych se jak prohlásila ,,odstříkla"a mohli jsme schovat můj ocásek do kalhotek.Ještě ani nezačala první minuta ze scénáře příběhů a já už jsem mírně ovíněná měla krásné zážitky.,, Když tak v tašce mám kolíky a robertka tak jí zrovna připrav ".(Hlavou se mě zase honili myšlenky jestli takhle nějak probíhá příprava na natáčení pornofilmu).Akorát s tím rozdílem že ta mladá holka která tam klečí před těma staršíma pánama budu vlastně já.Tahle představa se okamžitě projevila na mém rychlém uvolnění mého tlaku.,,Katka ucítila moje teplé semeno jak ji naplňuje její ústa.Ještě chvíli mě saje můj ocásek a přejíždí rty až po můj kořen.Všechno spolkla a poté mě políbila na žalud pohladila ho a prohlásila,,Strašně moc mě chutnáš".,,No...jestli mě budeš ještě chvilku hladit ....tak mě budeš muset asi ochutnat znova , protože mě tím moc vzrusuješ."prohlásila jsem a začal jsem se na Katku smát.Což rozesmálo i Lucii a hned dodala,,No na to si dávej pozor Lucinka totiž může hned po tom znova."pořád se smála.,,Ale to přece není vůbec na škodu.Co by za to každá ženská dala mít takovou šukací mašinku plnou smetany doma."a začala se taky smát.

Sledovala jsem holky při jejich přípravách a jak se o mě starají a připadala jsem si docela výjimečná a hlavně šťastná že jsem toho součástí.(Asi jsem si naplno začala uvědomovat,že jako kluk mám v sobě holku která je sice bisexuální a ráda se oddává submisivnímu sexu s chlapama,ale potom se cítí šťastná a spokojená při lesbickém sexu s holkama.)V tu chvíli jsem pocítila že se potřebuju pořádně přitisknou a cítit něžné doteky druhé ženy.Přišla jsem k Lucii a chvíli jsem se na ní zadívala.Lucie můj pohled opětovala, pohladila mě po tváři a usmála se,,Děje se něco zlatíčko?"Nastala chvilka mlčení a Lucie zřejmě vycítila,že potřebuji obejmout.Bez jediného dalšího slova mě přitiskla k sobě a hladila mě.Když to Katka viděla přišla k nám políbila mě a obejmula.,, Neboj nic co nebudeš chtít se nestane" řekla Katka.,,Ale já nemám strach co se bude dít.Na to se těším."a usmála jsem se na ně.,,Tak co se děje zlatíčko? "zeptala se Lucie.,,Já... já...(začala jsem koktat) já jenom... jsem z toho.... jak se ke mně chováte a jak mě berete.... že jsem kluk a přesto se ke mě chovate...... tak.... jako...k holce a berete mě mezi sebe...tak jsem z toho trochu na měko no.Ale šťastná".O to víc se ke mně přitiskli a obě dvě políbili.,,Pokud se chceš cítit jako holka tak věř tomu že s náma dvěma určitě můžeš a rády ti to dopřejeme. My dvě tě určitě soudit nebudeme.Na nás se bude můžeš spolehnout.A kdykoliv budeš potřebovat si byť třeba jenom promluvit tak jsme tady".Moje napojení na ně nabralo opět vyšší úroveň.Cítila jsem k holkám opět větší důvěru a hlavně že chápou mě samotnou.

Po chvíli dalších příprav jsme byli s Katkou připraveny. Na sobě jsme měli kostýmy služebných a trošku jsme u toho blbli.S Katkou jsme dopili poslední skleničku vína a Lucie nám připravila naše anální kolíčky.Jemně nám promazala zadečky a zasunula je na své místo.Nastala hodina s velkým H.Bylo půl sedmé večer a Lucie nás pobídla že už nadešel čas aby jsme šli do auta a vyrazili.Naštěstí měla Katka malý domek s průjezdem do dvora takže nás nikdo neviděl jak nasedáme do auta v našich oblečcích.Cesta trvala asi čtvrt hodiny a Lucie vyjížděla branou do dvora menší vilky. Když jsme vystoupili z auta trošku jsem pocítila nervozitu.Katka si toho všimla a vzala mě za ruku a pošeptala mě do ucha,,Neboj uvidíš že si to užiješ a všechno bude perfektní.Navíc jsem pořád vedle tebe a budu tam s tebou.Lucie nás vedla zřejmě k zadnímu vchodu ze zahrady.Bylo otevřené.Tak jsme vešli za Lucií dovnitř přes terasu a prosklene dveře kde jsme se ocitli zřejmě v obývacím pokoji.(A příběh se začal odehrávat).

,,Zůstaňte tady hned se vrátím?"přikázala nám Lucie.,,Zatím si vemte prachovky a otřete tu prach?"S Katkou jsme začli oprašovat nábytek a vybavení pokoje. Katka si všímá nějaké mužské postavy za prosklenými dveřmi na terasu. Mužská postava prošla kolem dveří a zmizela za rohem baráku.,, Kdo to byl? ptám se Katky.",, Nevím nestihla jsem si všimnout".,,Víš že ti to moc sluší a si krásná?"řekla mě Katka. Chvilku jsem nevěděla co se děje a zarazila jsem se pohledem na Katku,ale po chvíli mě to došlo že už jsme v procesu provedení scénáře. V hlavě mě proběhlo.Aha asi nás možná někdo poslouchá za dveřma aby nás pak přistihl.,,Tobě to taky moc sluší."odpověděla jsem Katce.Katka vykročila směrem ke mně,, ty potřebuješ taky trošku oprášit máš tady na zadečku nějaký prach."A začala mě oprašovat můj zadeček. Chytla mě za ruku a přitáhla mě k sobě. Přitiskla se ke mně a začala mě líbat. Prachovkou mě hladila po stehnech a na zadečku.Začala jsem si hrát s jinými ňadry a vzrušením naběhlými bradavkami.Jazykem jsem kroužila kolem vztyčených bradavek a jemně jsem je cucala.,,Nenápadně se podívej na dveře na terasu někdo nás sleduje.Ale dělej jakoby nic".šeptala Katka.Katka se opřela o gauč a vystrčila na mě zadeček.,,Chci abys mě lízala?"a dala nohy od sebe.Nadzvedla jsem sukýnku a uviděla jsem krásný pohled na její broskvičku. Nedalo mě to podívala jsem se ke dveřím. Teď už stál muž úplně u skla a v ruce měl svůj stopořený ocas s kterým si hrál. Tichým hlasem jsem šeptla Lucii,,On si ho tam honí".,,Já vím zlatíčko ale já jsem tady tak si ho nevšímej".Jazykem jsem přejela Katčinu broskvičku byla úplně vlhká a horká a moc mě chutnala.Katka mě tlačila svojí vlhkou dírkou na můj kmitající jazýček který si užíval neskutečnou chuť její vlhké broskvičky. Lízala jsem Katku asi dvě minuty když prohlásila,, Má ho pěkně postavený a není to škoda aby si ho tam jenom tak honil".a šibalsky se na mě usmála.,,Pojď půjdeme si pro něho ne?"vzala mě za ruku šli jsme ke dveřím.Katka mu otevřela a zeptala se.

,,Děláme ten úklid správně pane nebo si to chcete zkontrolovat osobně?",, Samozřejmě že si to zkontroluji osobně obě dvě a každou zvlášť co jste uklízeli.",, Takže vy jste ty nové na ten úklid?",, Ano pane" odpověděli jsme.,, Tak pokračujte tam kde jste přestali já se podívám a zkontroluju jak vám to jde.",, A opravdu tam kde jsme přestali?"zeptala se Katka.,, Tak jestli chcete tam kde jste přestali?Tak prosím."Katka mě vzala za ruku a obešli jsme gauč. Tam se předklonila do stejné polohy kterou měla před jeho vyrušením a pobídla mě.,,Potřebuju trošku oprášit"a podala mě moji prachovku. Pak si vzala svoji a v předklonu přes opěradlo sedačky na které seděl pán mu začala oprašovat jeho stopořený ocas a koule.Vůbec na nic nečekal začal Katce lízat a sát její vztyčené bradavky zároveň jí rukama mačkal její kozičky.Lízala jsem Katce její broskvičku a zadeček.Katka mu ho vzala do ruky a začala ho honit.,,Slečno?"chytl mě za ruku.,, Potřebuji abyste to šla tady dolů pořádně oprášit"Obešla jsem gauč a klekla si před pána. Začala jsem mu sundávat kalhoty a spodní prádlo.,,No tak to si nechám líbit."Poprvé jsem ho vzala do ruky a pomalu ho začala honit.Byl to čtvrtý penis který jsem zatím držela kdy v ruce. (Vysportovaný vysoký 190/45let a jeho penis 18/4-5 zahnutý směrem nahoru).Katka přišla vedle mě a klekla si semnou před jeho chloubu.Chytla ho za jeho docela velké koule a začala je lízat.,,Tak se nestiď a pěkně si s ním pohraj?"chytl mě za bradu a přitáhl si mě k jeho ocasu.Jazykem jsem obkroužila jeho žalud a pomalu jsem ho vzala do pusy.,,Jóóó"hlasitě komentoval moje polknutí jeho penisu.,,To je ono.Tak to má taťka rád."To je taťkova holka."Začal mě povzbuzovat.Kouřili jsme ho s Katkou na střídačku pěkně pomalu hluboko nikam nechtěl spěchat užíval si každé naše polknutí se svým obvyklým výkřikem,, Jóóó to sou moje holky"Katka se zvedla a obkročmo si na něho nasedla. Zajel do ní jak nůž do másla. Pobídla mě abych lízala zadek a koule.,, Bože vy jste ale děvky vás tak mít toma každý den". Občas ho vytáhl z Katky a zavelel ,,Pokuř pěkně taťkovi" a opět jeho obvyklé,, Jóóó to je taťkova holka".Pobídne Katku aby slezla a chytá mě za ruku,,Tak poď ukaž ten tvůj malý krásný zadeček jestli tam není potřeba pořádně vysmejčit".Ohnul mě přes sedačku a zvedl sukni.,,Ale ale slečna má plno!!"Katka ho mezitím kouřila.,,Tak ukaž taťka se podívá jestli by se do světničky nevešlo i něco většího." A začal vyndávat můj anální kolík. Lucie mě prolízla můj análek a pořádně ho naslinila. Pak ho ještě pokouřila a pomalu asistovala u jeho penetrace do mého zadečku. Jeho žalud se přitiskl k mému zadečku a já jsem ucítila jak je teplí.Pomalu tlačil na můj vstup do zadečku a pak to přišlo.Katka mě dala přes zadek. Prvotně jsem ho stáhla ale hned jak jsem se vzpamatovala a přišlo uvolnění do mě vstoupil. Přišlo další poplesknuti po zadku a už tam byl až po koule.,, Jóóó "ozvalo se hlasité zvolání a pak už jsem ucítila jak mě zatlačil obličej do sedačky a začal mě šukat jak smyslů zbavený. Katka si poté lehla na sedačku přede mně.Pak jsem pocítila jak mě přestal tlačit hlavu do sedačky a já jsem dostála vysvobození. Podívala jsem se před sebe a Katka se posunula abych jí mohla lízat .Po několika minutách jsem ucítila že ve mě pán začíná spomalovat. Začal ho ze mě vytahovat a opětovně zase zasunul. Projížděl mě takhle dokud se neozvalo jeho zaradování nad tím že je můj zadeček zcela otevřený. (Jak by prohlásil Vilém ,, je otevřený všemu" 😁).Takhle si mě chvilku vychutnával.A Já jsem se věnovala Katce a její broskvičce. Byla to taková krásná chvilka kdy jsme si všichni přicházeli na své. Tenhle okamžik ale netrval dlouho. Za dveřmi kterými odešla Lucie se ozval její hlas.

,, Tak co holky jak to jde?" a otevřeli se dveře.,, Co se to tu děje? Co to tu jako děláte? To si ze mě snad děláte srandu? To snad nemyslíte vážně? Jak já teď před panem inženýrem vypadám?",, Takže vy místo uklízení se tady kurvíte a šukáte s kdo ví s kým?"(něco mě tu nesedělo? Tohle jsem já určitě ve scénáři neměla.) Hlavou se mě začala honit myšlenka.(Když ten pán ve dveřích za Lucií je pan domácí? Tak kdo sakra je ten co má ve mě strčenýho ptáka?),To je v pořádku paní Lucie toho pána já znám.Je to pan Petr.Je to můj údržbář a správce domu."(To je v pořádku? Jako vážně? Mě tady šuká úplně někdo cizí do zadku a ono je to v pořádku?) .........(A pak jsem začala mít podezření že scénář nebyl jenom pro pana Inženýra ale týkal se také mě a mého postupného zaškolování). Abych se ujistila že mé domněnky jsou správné začala jsem pomalu přirážet Petrovi na jeho ocas. Katka se na mě usmála a mrkla na mě.Petr mě držel pevně za zadek a nemínil ho ze mě vytáhnou.,, Pane inženýre já se omlouvám.Ale stavil jsem se za váma abych se domluvil na ten zítřek .No a když jsem šel zadem přes terasu tak jsem uviděl tyhle pěkný holky jak si to tady rozdávají mezi sebou. Tomu prostě nešlo odolat. Ještě k tomu když si mě pak všimli tak se mě zeptali jestli si to nechci zkontrolovat osobně a přidat se k nim.Tak to se na mě opravdu nezlobte ale to by neodmítl žádný chlap".,, Takže slečny si pozvali kolemjdoucího aby je tady pěkně ošukal jak nějaké kurvy místo práce?,, Ale my jsme si mysleli že je to pan domácí. My jsme se ho ptali jestli si přišel zkontrolovat úklid osobně.A on řekl že nás rád zkontroluje." Vysypala ze sebe Katka a štípla mě do ruky.,, Ano my jsme si mysleli že je to pan domácí" vyhrkla jsem ze sebe.,,A ty ho aspoň přestaň ojíždět když s tebou mluvím"a pleskla mě přes zadek.,,Aha takže vy jste si mysleli že je to pan inženýr a proto jste drželi a nechali jste se tady šukat jako dvě kurvičky jenom abyste nemuseli uklízet?A mysleli jste si že za tohle pan inženýr zaplatí že se tady necháte ojet?",, Tak to si snad děláte srandu. Vy si myslíte,že by o vás pan inženýr stál,že nemá na lepší než jste vy dvě.,, Mohli byste vy dva tady přestat konečně pošukávat když s tebou mluvím" a znova mě třikrát pleskla přes zadek.,,No je vidět že slečně se to plácání po zadku líbí.(a pleskl mě přes zadek).Nebyla by to škoda jí takhle odbýt. Co pane inženýre ?neříkejte že byste si nedal s holkama říct ?Vždyť jste přece taky chlap ne? Katka si podemnou pomalu začala honit kundičku.,, Pane inženýre já se vám moc omlouvám a samozřejmě že dnešek určitě nebudeme účtovat. Holky si to rády odpracují dneska zadarmo aby si to příště zapamatovali.",, Dobrá tak pokud mě slečny ukážou o co všechno jsem přišel když mě tady zastupoval pan Petr tak se asi domluvíme.,, Lucie myslíte že by byl problém kdyby se pan Petr také zúčastnil vaší omluvy? Slíbil jsem mu nějakou odměnu a když už to tak dopadlo tak bych mu chtěl dát nějakou prémii ?Co vy na to Petře bral byste to jako tu premii?"Pane inženýre takovou prémii bych bral klidně kdykoliv.",,Tak co Lucie domluvíme se?",, Samozřejmě pane inženýre cokoliv budete chtít oni si to tady slečny odpracují"

Katka se zvedla a přišla k panu inženýrovi. Začala mu vyzouvat boty a pak rozepínat jeho kalhoty. Lucie se s ním libala a rozepínala jeho košili. Petr mezitím začal tam kde skončil.Opřel mě o sedačku a začal mě šukat. Neustále mě plácal přes zadek a povzbuzoval mě.,, Ano pojď pěkně se taťkovi nabodávej na jeho ocas. Pěkně si to dělej sama.Tak je holka šikovná.Tak to má taťka rád". Dívala jsem se na Katku která právě kouřila pana inženýra a Lucie jí pobízela bičíkem. Pan inženýr vyprostil Lucčininy prsa z korzetu a rukama je mnul a lízal jí bradavky.,, Petr ze mě vytáhl jeho penis a otočil mě abych ho kouřila. Párkrát mi ho strčil do pusy a potom mě nastavil jeho koule a zadek přitom si honil.,, Tak poď pěkně taťkovi vylízej."Po chvíli mě zvedl ohnul mě zpátky přes opěradlo sedačky a strčil ho do mě.Začal mě šukat tvrdě až po koule.Nevím jak dlouho do mě bušil ale začal zpomalovat.,,Hezky se připrav vezmeš si taťku pěkně do pusy a všechno si to vezmeš . Tak pojď pěkně taťkovi vykuř do poslední kapky."Klekla jsem si před Petra a začala ho kouřit rukou jsem si hrála s jeho opravdu velkýma koulema které jsem občas vzala do pusy a lízla je.,, Pak mě Petr zaklonil hlavu a strčil mi žaluda do pusy. Bože nevím jak je to možné ale jeho semeno bylo opravdu ale opravdu hodně dobré.A bylo ho opravdu taky hodně.,, Jeho orgasmus byl doprovázený výkřiky,, Jóóó vysaj pěkně taťku. to je ono to je taťková holka",, Chutná ti taťkova smetana? Tak si jí pěkně všechnu vem". Petr na nic nečekal a poručil mě.,, Pěkně to všechno spapej". Neměla jsem s tím problém protože mě chutnalo.Takže jsem si s ním (jako v tom filmu u Lucie)chvilku zakloktala a potom polkla.,, Teda ty jsi šikovná"Vzal mě za ruku a opět mě ohnul o sedačku.Zasunul do mě a tentokrát v pomalém tempu mě začal opět šukat. Dívala jsem se na Lucii a Katku jak obšťastňuji pana inženýra.(Pan inženýr výška 185/55let sportovní typ penis 17/5). Pan inženýr se na nás podíval a pak mi řekl abych šla k němu.,,Petr mě chytil kolem pasu a přenesl mě na svém ocasu před pana inženýra.,,Takže ty jsi Lucka jestli jsem to pochopil?",,Ano pane",,Tak je tvůj Lucinko ukaž co umíš?"pobídl mě pan inženýr.Petr zvedl Katku na čtyři zasunul do ní svůj ocas. S Katkou jsme na střídačku kouřily pana inženýra a lízali mu koule.Pak nás Lucie odvolala a nasedla si na pana inženýra.My jsme si s Katkou zatím vzali Petra každá z jedné strany. Já jsem mu lízala zadek a Katka ho kouřila. Každou chvilku si nás Petr vyměnil. Po chvíli se Lucie zvedla a stoupla si vedle Petra. Bičíkem nás popoháněla po zadku a Katku i přes prsa. Poté se zvedl i pan inženýr z křesla přišel vedle nás.Vzal mě za ruku a položil ji na jeho ocas. Otočila jsem se k němu a začala jsem ho kouřit.,, Říkal jste Petře že má krásně úzký zadeček?",, Luxusní pane inženýre"odpověděl Petr.,, Tak Lucinko pojďte se tady pěkně a opřit o to křeslo zezadu". Pan inženýr si mě odvedl ke křeslu a ohnul mě přes něho. Lucie mě chytla za zadek roztáhla ho. Tak pane inženýre myslím že Lucinka by si zasloužila pořádně na zadek za to co provedla. Lucie mě bičíkem vyplácela na zadek.,,Bože to je ale mladý masíčko Lucie."ucítila jsem jeho horký a velký žalud na mé dírce. Opět Lucie použila svůj trik když mě při jeho pronikání bičíkem vyplatila na zadek a třetím úderem do mě pan inženýr pronikl.Za jeho výkřiku,,Bože ta je tak krásně úzká"do mě vstoupil až (jak jinak) po koule. Byl trošku širší než Petr takže jsem ho cítila docela intenzivně. Pan inženýr ho vždycky pomalu vytáhl a nechal ve mě jenom jeho žalud a pak tvrdě přirazil. V ten samý moment mě Lucie vyplatila bičíkem přes zadek.Měla jsem smíšený pocit vzrušení když do mě pronikal a trochu bolesti od bičíku kterým mě Lucie vyplácela. Lucie chytla Katku za ruku a opřela jí proti mně o křeslo poté vyzvala Petra aby si jí vzal taky zezadu. Pan inženýr si dával na čas a svými nepravidelnými přírazy mě nutil vzdychat v jeho tempu. Petr vzal Katku za vlasy a za rameno a tvrdě jí začal šukat v rychlém tempu.Katka začala hekat víc a víc na hlas. To asi inspirovalo pana inženýra který mě chytl za moje vlasy a druhou rukou za zadek a tvrdě do mě zasunul až jsem vyjekla. Což ho asi vzrušilo a začal přidávat na tempu. Postupně jsem začala konkurovat Katce v hlasitém projevu. Bičík Lucie už jsem přestala naprosto vnímat. Petr ho vytáhl z Katky a stoupl si před můj obličej. Ta se ke mně naklonila a začali jsme Petra kouřit.,, Jóóó vykuřte pěkně taťku "začal stříkat na naše jazyky. Pan inženýr chvilku zpomalil a pak třemi rychlými přírazy do mě začal stříkat a naplnil mojí dírku úplně tak že jsem cítila jeho teplé sperma. Dával si načas a neustále mě držel pevně za zadek a vlasy a nepravidelnými přírazy mě nutil vzdychat.,, Pojď vem si ještě taťku pěkně do pusy než s tebou pane inženýr skončí". Pan inženýr ve mně pořád zůstává a projížděl se ve mně teď už mě ale nedržel hlasy ale hladil mě po zadku a zádech. Byl to zvláštní pocit cítit ho pořád v sobě i dvě minuty po tom co se udělal. Na konec jsem se dočkala a vytáhl ho ze mě otočil mě abych si před něho klekla a strčil mi ho do pusy. Jemně sem ho dokuřovala dokud mě nepustil vlasy . S Katkou jsme si lehli na koberec a začali jsme se mazlit. Pánové seděli na sedačce a dívali se na nás.,, Pane inženýre jestli mě tyhle dvě půjčite aby mě doma uklidili tak mě nemusíte týden platit. Lucie seděla v křesle a prohlásila,, máte čtvrt hodiny a pak zpátky do práce"........... pokračování povídky příště. Vaše Tv-Lucka za vaše případné komentíky děkuju a moc potěší.Případná podpora formou kreditů taky potěší.

PS:23.Úklid kuchyně,koupelny, ložnice a taky zahrady.