4ka - 3

Oct 31, 2023 · 2,491 views old99couple

Při naší druhé návštěvě jsme skončili v posteli mnohem dřív než poprvé. Jak jsem psala , zatímco Kamil byl přitisklý k Věře, tak Šimon si na mě vycákal svoje péro a unaveně oddychoval a žaludem mi roztíral svoje semeno po mém těle.

(Laskala jsem se s ní)
Byla jsem ulepená od jeho tekuté lásky a teplý vzduch v pokoji byl nasycený vůní našich nadržených těl. Došla jsem si umýt zasychající chuchvalce mrdky a v zrcadle jsem viděla svůj nadržený obličej a trochu jsem se styděla, že se zvědavá vracím do toho hnízda rozkoše. Věra se ke mně přitulila a ručníkem mi utírala kapky vody ze sprchy. Přitom se věnovala detailně mým kozám a ruce jí jezdily po mých bradavkách. Ta nestydatá mrcha po mně toužila a nijak to nezakrývala. Lehla si proti mně a rukama se snažila mě co nejvíc vzrušit. To se jí dařilo a já se poddala jejímu dráždění. Rukou jsem jí na oplátku zajela mezi její pysky a ani jsem nebyla překvapená, že je má neskutečně mokré, když jsem předtím viděla Kamila, jak ji lízal.
Vzájemně jsme se laskaly a naše prsty přidávaly na intenzitě. Věře tekla kunda tak moc, že jsem měla prsty obalené jemným šlemem, který jí vytékal tím víc, čím víc jsem jí do kundy zajížděla prsty. Šeptala mi dráždivě do ucha, jak jsem krásná a její princezna a já to poprvé v životě vnímala jako slova lásky od zamilované vzrušené ženy. Byla to neskutečná chvíle. Její prsty po mně hladově jezdily a chvíli mi zajížděla mezi pysky a hned na to mi ulepenými prsty od mých vlastních šťáv tiskla naběhlé bradavky. Vzdychala jsem hlasitě a nechala se laskat a vůbec jsem nevnímala ty dva samečky, kteří na nás koukali v němém údivu.

(Kamil kouřil Šimona)
Do našich hlasitých projevů uspokojení ke mně pronikaly i zvuky chlapského vzrušení. Oba stáli nad námi a jejich nenechavé ruce si navzájem začali, při pohledu na nás dvě, přejíždět po těle, až se oba společně vzrušovali prsty v rozkroku toho druhého. Podlehli tak divokému vzrušení při pohledu na dvě milující se holky, že zahodili zbytky studu a v přítmí pokoje si navzájem honili naběhlé ptáky.
Z vyprávění Kamila jsem se pak dozvěděla, že si sedl na okraj postele zády k nám a přitáhl si Šimona k sobě tak, že měl jeho čuráka přímo před obličejem. Napřed nevěděl, jak to Šimon přijme, ale z toho, jak před ním stál se ztopořeným čurákem, bylo jasné, že to Šimon chce. Kamil mu vzal do ruky tepající ocas a přiblížil se k němu, až ucítil novou vůni chlapského přirození. Šimon měl ocas suchý, ale tuhý a naběhlý. Jeho velké koule byly stažené ale jemné a vláčné. Kamil nemohl odolat novému vzrušení a olízl konec Šimonova ptáka. Ucitil na jazyku teplo jeho žaludu se zbytky semene a nové nečekané vzrušení. Znovu nasál žalud do pusy a snažil se způsobit Šimonovi pocit, který si oba představovali. Šimon začal jemně vzdychat do hlasitých projevů lásky jejich manželek. Kamil si Šimona přitáhl rukama, když ho vzal za zadek a jeho čurák mu zajel hluboko do pusy. Pro oba kluky to bylo neskutečné vzrušení a chvilemi zapominaly na nás dvě, které jsme se navzájem seznamovaly se svými těly na posteli za nimi.

(Oboustranný robertek)
Pak se vzrušený Šimon odtrhl od Kamila a vytáhl ze šuplíku oboustranného robertka obřích rozměrů. Jak jsme s Věrou ležely a líbaly se, Šimon robertka položil Věře do ruky a vrátil se ke Kamilovi. Ten ho znovu objal a oba pozorovali jak si mě Věra položila na záda a hladila mi mokrou kundu. Pak si nade mne klekla a rukou si zasunula jeden konec té hadice do mokré kundy a druhou držela opačný konec, jakoby svírala velkého čuráka. Šimon přitom objímal Kamilův ocas a začal ho vzrušeně jazykem ochutnávat na krku a tváři tak dlouho, až mu jazykem zajel na rty a pak se začali neomaleně líbat jako dva nadržení samečci. Jejich ruce přitom honili čuráka toho druhého a ve vzduchu byla cítit jejich vůně horkých ocasů. Zajížděli si jazyky dovnitř pusy a líbali se tak intenzivně, že přitom hekali jakoby měli oba orgasmus.
Věra se nade mnou skláněla a říkala mi, jak mě miluje a pomalu se volným koncem robertka začala dobývat do mé mokré jeskyňky. Byla opatrná a jemná, i když hned ucítila, že konec její umělé žíly zajíždí do mého rozkroku bez nejmenších zábran. Přitlačila ještě víc a zajela mi tím umělým čurákem až na dno kundy. Vyhekla jsem překvapeně a ona se zarazila,ale hned jsem ji k sobě přitáhla a bylo jí jasné, že to chci stejně jako ona. Věra na mně ležela a prcala mě jako chlap. Byla to její touha a já jsem jí to splnila. Napřed jsem se cítila jako děvka, ale postupně jsem tomu společnému vzrušení podlehla a trochu jsem jí vycházela vstříc. Nade mnou se houpaly její kozy, které se mi líbily, to jsem si byla jistá, za chvili jsem jí je svírala a ona zrychlila to neskutečné holčičí prcání. Byly jsme obě mokré a ta hadice v našich kundách hlasitě mlaskala a způsobovala nám oběma tak krásné pocity, že jsme obě hekaly tak hlasitě, že to bylo slyšet po celém pokoji. Kamil se mi pak svěřil, že tomu napřed nemohl uvěřit, že jeho manželka je prcaná takovým fialovým monstrem a ještě k tomu druhou holkou. Pak se ale rychle dostal k našim kundách a zblízka viděl to neskutečné divadlo. Jak Věra zrychlovala a byly jsme hodně mokré, fialový had se nám vysmekl a přerušil naše holčičí prcání. Obě jsme vyjekly a ruka Věrky se snažila napravit, co se stalo. Ale byl tam Kamil, který hned zasáhl a zastrčil nám fialového hada do kund rychle zpátky. Hned se mu dostalo poděkování, když jsme obě rychle pokračovaly. Kamil se ujal už napořád toho servisu a přidržoval nám robertka tak, aby byl zastrčený v obou našich kundách a my se mohly věnovat divokým pohybům společného holčičího prcání. Byla to krása, nová zkušenost, kterou jsme si obě užívaly hlasitě a mokře. Kamil si za odměnu za svou pomoc nestydatě užíval pohled na dvě kundy naplněné fialovou hadicí a cákající mu až do obličeje, kterým se nám za chvilku otíral o stehna a pysky. Byla to fantastická souhra, jak jsme všichni tři našli, co jsme hledali. Šimon mezitím stál nad námi a honil si péro a čekal na svou příležitost. Věrka hekala a během chvilky se nade mnou udělala. Já už byla na krajíčku orgasmu, když Věrka odpadla a unaveně se svalila vedle mne. Kamil se o ní šel hned postarat a Šimon se sklonil nade mne.

(Šimon mě mrdal)
Ležela jsem na zádech s pokrčenýma nohama a Šimon mi rukou zajel do rozkroku. Přitom mě líbal a šeptal vzrušeně,jak jsem krásná. Byla jsem hodně mokrá, protože jsem cítila, jak mi stále odvážněji zajíždí prsty do pochvy. Bylo to ale vzrušující a příjemné cítit jeho dlaň na hrbolku mojí kundy . Vedle sebe jsem slyšela vzrušené oddychování Věry, jak jí Kamil líbal bradavky a rukou dráždil mokré pysky v rozkroku. Šimon byl čím dál vzrušenější a šeptal mi nesrozumitelná slovíčka lásky a touhy. Chci to moc, chci tě, šeptal mi do ucha. Bylo to fantastické,jak byl ve svém vzrušení slušný a ovládal svůj neuvěřitelný chtíč. Bylo mi ho najednou trochu líto, jak se o mě stále pokoušel a toužil po spojení se mnou.
Byla jsem už neskutečně vzrušená jeho touhou, citila jsem se podvedená a svedená. To, že jsem s ním mrdat původně vůbec nechtěla,se postupně měnilo na touhu ho v sobě mít a citit teplo jeho tlustého ptáka. Víc a víc se mi v mysli objevovala vzpomínka na jeho spoustu semene, kdy na mě minule vycákal. Proud jeho životodárné tekutiny jsem najednou chtěla mít v sobě, ve svých útrobách, vědět, že ten horký proud je jeho mrdka plnící mojí pochvu. Zapomněla jsem úplně na svého manžela, kterého jsem jen cítila, jak vzrušuje Věru a otírá se svým mokrým čurákem o prostěradlo. Moje tělo mě zradilo a chtělo jen jedno. Vymrdat od Šimona.
Přitiskla jsem se k němu trochu blíž a najednou to ze mne vypadlo. To moje slovíčko "můžeš", bylo pro něj jak startovací pistole. Hlasitě vydechl, políbil mě a přesunul se rychle mezi moje nohy. Jeho ruce mě chytily jemně, ale pevně za kotníky a já mu rozevřela svůj klín. V okamžiku jsem ucítila mezi pysky jeho ztopořený penis. Chvíli se mne dotýkal, jako by se znovu ptal na moje touhy a pak do mě zajel takovou silou, že jsem hlasitě vyhekla. Cítila jsem jeho tlustého ptáka, jak mi rozevírá pysky a tlačí se dovnitř mojí hladové kundy. Držel mi nohy vysoko zdvižené a zajel mi dovnitř až po koule. Jeho tuhý pytel mi narazil na zadek a já proti němu tlačila rozkrok, abych ho měla hluboko uvnitř. Byl ve mně a užíval si naše první spojení, celý se třásl vzrušením a naplněnou touhou. Já cítila jeho naběhlý žalud až hluboko v pochvě a chytla jsem ho rukama za stehna. Pomalu ten svůj klacek vytahoval ven, až s hlasitým mlasknutím vyjel. Stiskla jsem mu stehna a trochu si ho přitáhla do klína a on mi zajel čurákem rychle až na dno kundy. Vyhekla jsem a on mě začal rychle mrdat a hekal nade mnou,jak mi koukal na kozy, které mi lítaly v rytmu jeho přírazů.
Citila jsem jeho čuráka hluboko uvnitř a kunda mi začala nekontrolovaně mlaskat. Trochu jsem se styděla, že jsem tomu tak podlehla, ale mrdal mě moc pěkně a já jsem si to užívala . Koulemi mi narážel na zadek a já úplně propadla tomu pocitu, že jsem jeho a chci to s ním,co nejvíc prožít. Oba jsme začali hekat, rychlost našeho mrdání byla pořád větší a přestala jsem vnímat, že na mě možná kouká můj manžel, jak mrdám s jiným. Přirážela jsem proti němu , on mi pořád držel nohy nad hlavou a zajížděl do mě tím jeho tlustým klackem. Hekala jsem a čekala, že se brzy vysemení. Chtěla jsem jeho semeno do kundy a při té představě se mi začala kunda stahovat kolem jeho čuráka a urychlila jsem jeho vzrušení. Hlasitě začal chroptět a já mu jen řekla, můžeš a on v tu chvíli vypustil tu spoustu mrdky přímo do mě. Přirazil ještě hlouběji a já měla jeho horkou lávu hluboko v sobě. Dvakrát to do mě vypustil a pak vytáhl tvrdého čuráka a vycákal mi ještě teplou mrdku na břicho. Bylo to neskutečné, já se s ním udělala a oddychovala jsem jako po maratonu. Pohladila jsem ho a rukou mu poděkovala za jeho neskutečnou soulož. On rychle dýchal a hladil mi kozy, než se ode mne odtrhl, jakoby se trochu styděl za to, jak jsme spolu divoce souložili.
Toho využil můj Kamil a začal mi hladit na břiše a stehnech. Ucitila jsem, jak se zarazil, když se mu prsty dotkly cizí mrdky, ale hned pokračoval a roztíral mi tu slizkou hmotu po břiše. Jeho vzrušení ale bylo neskutečné, protože mě vzal za nohy, přisunul si mě k sobě a se ztopořeným čurákem se dotkl mé pocákané kundy. Chvilku se o mě otíral a pak mi zajel čurákem do pochvy plné Šimonovy mrdky. Cítila jsem, jak mu semeno teče kolem ocasu, ale on mě už nadrženě mrdal a ve chvilce začal do mě stříkat i on další horkou mrdku . Byla to krása, jak se do mě vysemenili ti dva samečci tak rychle po sobě. Šílené a neskutečně dráždivé a krásné. Hladila jsem Kamila po zádech a nechala ho na sobě vydýchat, i když jsme se o sebe otírali a rozmazávali tím Šimonovu mrdku po svých tělech.

Byla to zase neskutečná chvíle, která se nedá jen tak zapomenout.