Z vysnívanej 4ky ,,iba,, 3ka

Nov 7, 2023 · 2,864 views teen00

Opíšem vám jeden z reálnych zážitkov ktorý má stále pokračovanie...

S manželkou sme niečo cez 6 rokov ja mám 36 ona 34 a po druhom dieťati tá chuť na sex nieje úplne taká akú by som ja chcel alebo potreboval .

Lucia a Marcel 32 a 38 naši dobrí kamaráti a susedia poznáme sa niečo cez 4 roky majú 1 dcéru 4 roky. Často sa navštevujeme sem tam nejaký výlet dovolenka ako sa podarí proste fajn ľudia s ktorými sa dá baviť o hocičom.

S Marcelom chodievame každý týždeň na pivo to je ten najlepší oddych posťažovať sa pochváliť sa pokecať a vypiť litre piva.

Asi sme obaja tak nejak rovnako unavený z toho každodenného stereotypu, že sme začali kecať o tom že by to chcelo v sexe úplne niečo nové tak sme sa bavili že či by sme neskúsili ženy nahovoriť na 4ku.

4ka bol môj maximálne najväčší sen to je niečo o čom snívam už roky. Nemám potrebu vidieť moju ženu ako ju niekto šuká ale to ako ju ja tvrdo mrdám zozadu a pri tom sledujem ako si to vedľa nás rozdáva ďalší pár je pre mňa to najväčšie vzrušenie a z toho vzrušenia tá výmena ako ja si to začnem rozdávať s druhou a pritom vidím moju ako vzdychá vzrušením.

Dohodli sme sa že to skúsime na ženy čo na to povedia. Lucia tá bola týmto nápadom celkom nadšená ona je to taká zdravo drzá divoká ženská je s polovice Rómka aj keď to na nej nieje poznať. Veľmi ma vzrušuje je to krásna bruneta s dlhými vlasmi veľkými zelenými očami, má nádherné pevné veľké kozy a super vyšportovaný zadok bol by som divný keby sa mi nepáčila 😁

Nadšenie a vzrušenie skončili hneď v momente keď to moja odmietla že nič také skúšať nechce že by sa hanbila a podobne blbosti debata skončila ... Nadšený nebol ani Marcel ani Lucia ale život ide ďalej .

Po pár týždňoch sme sa s Marcelom dohodli že ideme na naše obľúbené pivo ale pre zmenu navrhol že nech prídem k nim, nijak ma to neprekvapilo chodievame občas miesto baru k nim alebo k nám keď sú ženy s deckami niekde u babky. Tentokrát ma ale prekvapilo že mi dvere otvorila Lucka , oblečená bola normálne tak som predpokladal že pôjde s malou preč ako zvykla. Sadli sme si dali si pivo kecali a Lucka sa pridala k nám, oznámili mi že malú majú na strážení že či mi nevadí keď bude s nami. Vtedy som si všimol že nemá podprsenku to som si teda u nej ešte nevšimol a bol to fakt úžasný pohľad . Lucka doniesla fľašu whiskey každému naliala a bez akýchkoľvek okolkov mi navrhli či sa na nich nechcem pozerať keď to budú robiť .

Asi si viete predstaviť čo mi preletelo hlavou...zmocnilo sa má také vzrušenie že som tam len tak sedel s prázdnym pohárom v ruke a pozeral som na nich či sa mi to nesníva. Nesnívalo, jediné čo som v tej chvíli dokázal povedať bolo nalej mi ešte jeden, zobrali to ako súhlas.

Lucia nebola nijak extra sexy oblečená ale aj tak som z nej nevedel spustiť oči to voľné tričko bez podprsenky kde pri každom doliatí pohára som videl tie jej krásne pevné kozy a nádherné vystúpené bradavky k tomu mala na sebe čierne obtiahnuté rifle.Po pár pohárikoch ktoré sme do seba všetci veľmi rýchlo nahádzali sa zrazu Lucka vrhla na Marcela a začali sa vášnivo bozkávať . Lucia si sadla obkročmo na neho a on jej strčil ruky pod tričko vyhrnul ho a pevné stlačil jej krásne kozy tak aby som ich celé videl hneď sa na mňa pozreli ako sa tvárim a na Lucii som videl ako mi pozerá do rozkroku kde mi samozrejme môj okamžite stvrdnutý vták stál v jasnom pozore čo bolo samozrejme vidieť.

Ten jej nadržaný pohľad ktorým mi pozerala medzi nohy ma ešte viac vzrušoval. Zrazu ale prestali a ona sa postavila a hovorí Marcelovi, že on sa bude pozerať a ona sa bude venovať hosťovi v tomto prípade mne . Kľakla si oproti mne chytila ma za stehná a kĺzaním rukami mi začala stláčať môjho tvrdého vtáka.

Tento moment bol presne ten kedy mi došlo čo sa naozaj deje a utrhli sa vo mne všetky zábrany...

Vyzliekol som jej tričko chytil som ju za boky a na chrbát som ju doslova hodil na gauč, Marcel si medzitým presadol oproti nám na kreslo a sledoval čo sa deje

Začal som jej hladkať kozy bol to nádherný pocit všetky moje predstavy sa teraz stali realitou prisal som sa na jej nádherné cecky, bradavky mala vystúpené a tvrdé jak kamene, lízal som ich cucal, kúsal, stláčal som ich ako o život. Rukou som jej rozopol nohavice, sama si ich začala hneď dávať dole s čím som jej veľmi rád pomohol.

Zdvihol som jej nohy a vyzliekol tangá ktoré boli celé mokré privoňal som ich a hodil po Marcelovi ktorý nás ticho pozoroval a v ruke držal svojho tvrdého vtáka.Rovnako privoňal a pozrel na mňa jeho pohľadu som pochopil že chce aby som si jeho nádhernú Lucku zobral do svojej moci.

Rukou som si chytil jej mokrú kundicku a prostredníkom som začal jazdiť medzi jej pyskami, bola tak nádherne vlhká , úžasné to klzalo , po chvíľke dráždenia a jej už hlasných vzdychov som vošiel dnu a hneď som začal cítiť ako priráža na moje prsty .... Marcel sa postavil a navrhol aby sme sa presunuli do spálne

Marcel si ľahol na posteľ a Lucia sa hneď vrhla na jeho tvrdého vtáka, na mňa otrcila tu jej vyšportovanú prdel , ani chvíľu som neváhal a pristúpil som zozadu k nej, chytil som ju za boky a vrazil jej vtáka do jej mokrej kundy. Užívala si každý tvrdý príraz až sa krútila vzrušením a Marcel jej nedal vydýchnuť ťahal ju za vlasy aby ho fajčila pekne až po koreň.ozval sa aby sme sa vymenili. Lucia si na neho sadla jednou rukou sa oprela o jeho hrudník a začala na ňom jazdiť ,vlnila bokmi a narážala sa na neho lebo už cítila že je to blízko a že sa spraví, mňa honila preťahovala mi predkozku cez navrety žaluď a jazykom oblizovala konček. Začala hlasno vzdychať a a vykrikovať že už bude ,Marcel už chcel striekat takisto,zatriasla sa v silnom orgazme padla na neho a chvíľu tak ostala, zliezla z neho ľahla si na chrbát a on jej ho vrazil do krku a prirazal za malú chvíľku tam začal striekať čo ona bez váhania všetko hneď prehltla ešte v kŕčoch z orgazmu ktorý ňou práve prebehol , keďže ja som mal ešte vtáka tvrdého ako kameň nedal som jej vydýchnuť roztiahli som jej nohy do široka do V a pevne som ju držal za členky.

Mrdal som tu jej premočenú kundu ktorá ešte stále pulzovala zo silného orgazmu, kričala ako nadržaná suka ktorá to znova potrebuje ,,šukaj má prosiiiim,, šukal som ju tak ako to chcela tvrdo som prirazal na doraz jej mokrá kunda tiekla a poduškou si začala zakrývať tvár aby nezobudila celú bytovku.Vystriekany Marcel nás už len ticho pozoroval a páčilo sa mu to pretože mu zasa stal a honil ako o život.
Pomaly to už prichádzalo aj na mňa tak som jej skrcil nohy pritlačil na hrudník v tom mi Marcel hovorí aby som sa vystriekal do nej.Zavrčala na mňa že už bude aj ona tak som ju chytil za kolená široko roztiahli nohy pokračoval som v šukaní ale rukou som jej začal dráždiť klitoris za pár sekúnd to na ňu prišlo a sa začala sa zvíjať v orgazme, neprestával som ešte som pridal a cítil som ako by som mal explodovať, spravil som sa do nej a komplet všetko moje semeno som do nej začal striekať ....

.....

Similar stories