Cizinec na cestě autobusem

Nov 11, 2023 · 8,725 views LittleGirlKriss

A zase na cestách, tentokrát ne vlakem, ale výjimečně autobusem. Jedu v odpolední hodinu, takže je plno a navíc světlo. Špatné načasování pro nás úchyly. Ale ne dělám si srandu, dnes nemám nic v plánu. Vzala jsem si sedadlo úplně vzadu v rohu a důvod byl jednoduchý. Potřebuji na tabletu upravovat mé fotky na of a jak asi tušíte, bylo by docela trapné, pokud by mi někdo koukal přes rameno na moje nahé fotky.

Zrovna mám nafocenou novou galerii z božího hotelového pokoje. Projíždím si fotky a je to úplně jak ze zámku a já se zas cítím jako princezna. Fotograf se činil. Dostávám od něj fotky neupravené a jelikož se věnuji grafice, tak si je doupravím sama. Protřídit, ořezat, upravit barvy no však to znáte.Vydrželo mi to asi půl hodiny a pak jsem usoudila, že si zbytek nechám na doma.

Začne nuda, chvilku brouzdám po netu, projedu si Instagram, odepíšu pár lidem a pak si to zamířím jen tak ze srandy na Amatéry. Jako vždy vlezu do té největší místnosti, pozdravím a začnu povídat na skle. Odepisovat jednotlivě se nedá stíhat a tohle je moje oblíbená taktika, které mnohé vytáčí. Dostaneme se k tomu, že jsem na cestě autobusem a pochopitelně mi asi tak 50 lidí během jedné minuty začne dávat nápady, nabídky, úkoly a rozkazy jak se mám ukazovat nebo co mám dělat. Většinou mě to nechává chladnou, ale řekla jsem si, že tu bandu nadrženců trochu poškádlím. Zapínám webku a jen ukazuji, že jsem vážně v autobusu. Byl vidět jen autobus a možná moje stehna a strhává se šílenství, jam málo některým stačí. Bavím se jejich nadšením a vlastně i představou zlobení v busu. Ten je ale plný. Já jsem tedy v poslední řadě sama, ale kdo někdy jen autobusem, tak ví, že asi tak 30cm před vámi sedí lidé a křížem od vás je ze sedaček vidět přímo na vás. V mém případě, jen pokud se dotyčný otočí.
Znovu zapínám webku, je vidět krásná krajina, kterou projíždíme, ale to asi není to, co pánové chtějí vidět. Sklopím webku do rozkroku a hladím se p stehnech, občas zajedu na poklopec, ale nic víc. Zase zvedám a vypínám webku, nechci tu vypadat jako úplný blbec. Při tom vidím chlápka přede mnou, jak otáčí hlavu ode mě. Bylo to rychlé, asi se protahoval a já ani nic nedělala, takže pohoda a neberu to vážně. Pokračuju v psaní, obecenstvo už je značně vyprovokované a natěšené. Dostávám milion návrhů a hlavně abych to ukázala. Došlo mi, že krom pánů na amatérech jsem provokovala i sama sebe a dostávala čím dál větší chuť něco zkusit. Tak jo, ale nejdřív to zkusím bez webky. Rozepnu si kalhoty, rozhlížím se a asi v pohodě. Přeci se nebudou jen tak otáčet. Zajedu si rukou do kalhot a jak se dotknu, cítím tu vlhkost. Co to sakra, chtěla jsem si jen trochu utahovat na Amatérech a já jsem z toho zatím mokrá. Ten dotyk byl strašně intenzivní a projelo to celým tělem. Bylo to tím adrenalinem. Zároveň mi to bylo blbé, tak ruku po pár vteřinách vytahuji. Zase ten provokativní pocit, tak já jim to na té webce ukážu. Kalhoty jsou rozepnuté, zapínám kameru, trochu se musím vytočit a nejprve ukazuji kalhotky a poté vkládám ruku do kalhot. Ten pocit je ještě silnější, teď o tom ví dalších 200 lidí na Amatérech a sledují to živě. Snažím se hladit nenápadně, ale nemám se jak zakrýt a kdybych měla aspoň sukni, tak by to šlo taky líp. Je to rychlé, ale pro mě jako věčnost. Ani ne po minutě ruku vyndám a snad se i trochu červenám. Zvedám pohled od mobilu a zase zahlédnu toho chlápka. Je to vždycky tak rychlé. Nevím jestli koukal přímo na mě. Sakra, začínám mít divný pocit. Ten pocit je ale zároveň dost vzrušující.
No neřeším to a píšu si na Amatérech. Po pár minutách si opět otočil, tentokrát jsem ho vnímala a podívala se na něj. Nedělala jsem v tu chvilku nic špatného. On se zvedl a přesedl se do zadní řady vedle mě. Tedy ne hned vedle, ale do té poslední dlouhé řady sedaček, kde jsem i já. Hlavou mi proběhlo asi milion myšlenek. Co to jako má být? Navíc jsem pořád v online místnosti. Pobaveně a trochu vystrašeně ukazuju na webce, že tam vážně je. Pořád na mě kouká a mě zůstali rozepnuté kalhoty. Schovávám to rukou, ale musí to jít vidět. On se posunul o sedačku blíže. Omg, dělí nás jen jedna sedačka. Není to žádnej slizák, takže se vyloženě nebojím. Kouká na mě, usměje se a já se usměju na něj. V tu chvíli se hned přesedá vedle mě. Nemluvíme, vše by bylo slyšet. Jen na sebe chvíli koukáme a když nevím co dělat, tak zazmatkuju a prostě mu položím ruku na stehno. Jsem pako, pomyslela jsem si. Ale jeho reakce nebyla nijak negativní. Pomalu dával ruku on na mě a vzájemně jsme se propletli rukama. V druhé ruce mám mobil, neodhodím ho a místo toho mu ukazuju tu webku. Asi moc nechápe, ale já jí zapínám a ukazuju, co se aktuálně děje. Jen krátká ukázka a dávám mobil stranou.
Já mám ruku na jeho stehnu a on na mém. Po malé chvilce co rozdýchám úvodní stres ho začínám hladit a posouvat se směrem k rozkroku. On mé pohyby kopíruje. Pomalinku se dostávám k jeho penisu a přes kalhoty se do dotýkám. Nejprve špičky, ale postupně se začíná hezky zvětšovat a rýsovat v kalhotech. Není zrovna malej. Přejíždím přes něj, občas přitlačím a jindy zas použiju nehty. Neuvěřitelně mě baví jeho výraz v obličeji pokaždé, když trochu přitlačím.
On sa snažil dostat do mých kalhotek, ale vzhledem k nedostatku místa a možnostem pohybu se mu to úplně nedařilo, takže jsem si hrála hlavně já. Popravdě jsem se k ničemu víc neodvážila. Nechtěla jsem si způsobit ostudu před celým autobusem a vlastně jsem ani nechtěla. Tohle škádlení se mi moc líbilo. Trvalo to asi 15 minut a on vydržel celou tu dobu pořádně tvrdý. Nenechala jsem ho moc vydechnout.
Jsme na zastávce. Zvedám se a beze slova, jen s šibalským pohledem a úsměvem odcházím. Musím už vystupovat a on pokračuje dál. Naštěstí. To co se tam stalo, tam mělo i zůstat.

A mimochodem pokud tu u toho někdo byl, tak dejte vědět do komentářů :D

Similar stories