Na služobnej ceste na ďalekom východe

Nov 13, 2023 · 2,385 views WestEnd

Tento skutočný príbeh sa odohral pred takmer 15timi rokmi. Pracoval som v nadnárodnej firme a jedna z prvých služobiek bola na projekt vo fabrike až niekde za Uralom. Ja ako vedúci projektu spolu s Ukrajinkou Natáliou. Ona bola nenápadné žieňa okolo 35r. s krátkymi vláskami a ako som si už v lietadle všimol... mala nádherný až vzrušujúco okrúhly ženský zadoček. Už v lietadle ako som jej pomáhal s batožinou som sa jemnúčko pritlačil k jej sexy pozadiu. Bol som asi pol roku po rozvode a "vôňa ženy" mi hrozne chýbala. Hneď po príchode sme išli na pár hodín priamo do závodu. Tam sme sa predstavili a začali náš projekt. Večer nás miestni pozvali na večeru do mesta a ja som sa pod stolom nenápadne dotýkal raz jej stehna, potom som ju mimovoľne pohladil po chrbte. Hrozne ma to vzrušovalo a ona sa ani raz neodtiahla.
Večer sme išli na hotel a dostali sme susedné izby. Už trochu v nálade som ju pred izbou na dobrú noc tri krát pobozkal na tvár... a ten tretí "tvárový" bozk skončil takmer priamo na perách. Prebehla iskra. Obaja sme ju cítili.
Zavreli sa za nami dvere hotelových izieb a ja celý vzrušený s nohavicami plnými túžby som rozmýšľal nad zámienkou návštevy vedľa v izbe.
Dal som si sprchu zobral do ruky čokoládu, ktorú som si kúpil ešte v Bratislave pred cestou a nadržaný som nesmelo zaklopal na dvere u Natali. Otvorila oblečená v pyžamku a ja som jej s trasúcim sa hlasom oznámil, že ak by chcela ochutnať slovenskú čokoládu, rád by som jej tú moju daroval. K môjmu prekvapeniu ma s šarmantným úsmevom pozvala ďalej a povedala že si síce čokoládu nedá, ale tak trochu dúfala, že ju prídem pozrieť ešte pred spaním. Bola krásne voňavá a pod polopriesvitnou košieľkou sa nedali nevšimnúť jej tvrdé krásne bradavky na jej malých pevných ňadrách. Predovšetkým ma však hrozne rajcovali jej nádherné široké ženské boky. Sadli sme si na posteľ a rozprávali sme sa o živote. Priznala sa mi, že je vydatá za Nemca, avšak im to príliš neklape. To sme sa už jemne dotýkali a Natali si všimla, že mi v rozkroku rastie moja túžba. Prišiel prvý jemný bozk a pri druhom sa už naše jazyky splietali vo vzrušujúcom tanci mileneckej symfónie. Začal som jej hladiť ňadrá a rozopínať gombíky. Keď som jej položil rozpálenú dlaň na jej rozkošné prsia tak trochu uhla a na 2-3 sekundu akoby rozmýšľala, či robí dobre. Pozrela sa mi do očí, niečo si zašepkala a vyzliekla si košieľku sama. Mňa tak ako som tam stál pri kraji hotelovej postele chytila za zadok a začali mi rýchlo rozopínať nohavice. O pár sekúnd mala pred očami moju pýchu v plnej veľkosti... chytila si ma a začala jemne krúžiť jazýčkom okolo žaluďa. Bolo to úžasne jemné a nútilo ma to vzdychať z rozkoše. O chvíľu som ju zastavil, vediac, že takto dlho nevydržím a položil som ju na posteľ a vyzliekol donaha. Odkryli sa mi božsky krásny okrúhly zadoček, ale predovšetkým jej šťavnatá a nádherne chlpatá kundička. Dovolila mi zaboriť celú tvár do jej lona a hneď som pocítil jej šťavičku rozkoše. Nechala sa lízať a za vzdychania ma zastavila a položila si ma na chrbát. Zobrala môj tvrdý penis a kľačiac nado mnou si ho pomaly vsúvala do horúcej vlhkej jaskynky. Ten pohľad v pološere hotelovej lampičky ako moja pýcha mizne v jej útrobách bol neskutočný. A vtedy začala Natali jazdiť. Jemne a naklonená dozadu si vo vlastnom tempe vždy nechala prejsť celú dĺžku môjho vzrušeného tvrdého vtáka. Jazdila pomaličky a to predlžovalo naše krásne spojenie. Cítil som ako mi jej šťavička steká po rozkroku až k zadku. Hrozne ma to rajcovalo. Niečo si pre seba zamumlala po nemecky akože "to máš za to..." (asi odkaz manželovi). Mne to však bolo jedno. V tom momente bola iba moja. Boli sme krásne spojení a naše šťavy sa zmiešali do dokonalého "koktejlu lásky". Po chvíli sa začala jemnučko triasť a počas vyvrcholenia sa pritúlila ku mne. Pretočil som si ju na chrbát a vediac že už dlho nevydržím som začal prirážať do jej božskej kundičky a o pár chvíľ som už striekal semeno na jej bruško a prsia. Po milovaní sme vedľa seba mlčky asi pol hodiny ležali nahí pokrytí zmesou jej šťavičky a môjho semena a držiac sa za ruky sme si užívali ten krásny moment spokojnosti a naplnenia.
Projekt trval celý týždeň... a bol to náš týždeň. Iba náš. Noci sme trávili spojení počas krásneho milovania. Poprosila ma, aby som si to nechal iba pre seba (meno je zmenené). A tak som aj urobil. Po návrate sme sa vrátili do svojich oddelení a vždy na kávovej prestávke sme sa priateľsky pozdravili. Myslím, že náš týždeň jej zlepšil manželstvo a ja som si onedlho tiež našiel tú moju...